Den gode boggave til personen der elsker at læse

En god boggave? Hvis du søger den gode gave til manden eller kvinden der elsker at læse, så er gode bøger selvfølgelig det oplagte at give. [showhide]Bøger suger dig ind i en fantastisk verden af fortællinger og universer, helt ligesom du kan opnå den gode inspiration til gourmet, rejser og andet i det store udvalg af gode fagbøger.[/showhide]

18 bøger til den gode boggave

Vi har fundet 10 forskellige bøger der kan være den oplagte ide indenfor gaver til ham eller hende i 2020. Bøgerne kommer både indenfor spændende nye kriminier, biografier eller gode fagbøger til inspiration.

Køb årets bestseller i gave til hende eller ham

​​Michelle Obama

​”Min Historie” af og med Michelle Obama strøg ind på bestsellerlisten fra dag et, og solgte hurtigt flere millioner eksemplarer. Årets gavehit sikkert mange år frem, og måske igen hvis hun stiller op som præsident.

Fra: 200 kr.​

Køb den populære skønlitteratur i gave

​Papmache Reglen – Hella Joof

​​Hvorfor ikke give den sjove og spændende bog fra Hella Joof. “Papmache Reglen” er de finurlige og kringlede regler fra Hella Joof som er serveret på hendes helt egen underspillede og ironiske måde.

Fra: 249 kr.​

Giv den nye Jan Guillou bog i gave

​​Jan Guillou

​​”Dem der dræber drømme sover aldrig” af Jan Guillou er beretning om 70 ‘erne og den ottende bog i rækken. Hvis man elsker svenskeren, vil denne bog nok også være et hit til bogelskeren.

Fra: 200 kr.​

giv en særlig form for ondskab bog i gave

​En særlig form for ondskab

Hvis du søger en god krimi der suger dig ind i et vildt univers, er seneste bog fra James Lilliefors måske sagen. Luke Bowers der er præst, finder et lig i kirken en morgen. Amy Hunter der er degraderet efterforsker finder ud af, at det ikke er det eneste mord, for faktisk er der sket andre rituelle mord som … og her bliver man helt suget ind i historien, som måske gør, at man lige skal have et kapitel mere inden sengetid.

Fra: 242 kr.​

Køb Mine unge år bogen om Kim Larsen i gave

​​Kim Larsen: Mine unge år

​Skildringen af de unge år i Kim Larsens liv er skabt i samspil mellem Kim Lasen og Jens Andersen. Bogen er skabt lige op til dødslejet og faktisk færdiggjort efter Kim Larsens død.

Fra: 200 kr.​

køb skønlitteratur i gave til hende

​Syv sommerdage

Hvis du mangler en god bog gaveide til hende eller ham, kan denne skønlitteratur bog måske være sagen. En feel good roman fra det sydengelske hvor du følger et par personers sommer liv i England.

Fra: 299 kr.​

Giv den spændende rejse fortælling i gave

​Pilgrimsture i Europa

​Pilgrimsture i Europa kan være den perfekte gave til ham, hende eller dem der elsker at trave, opleve og rejse. Bogen giver nemlig den gode inspiration til de 10 bedste pilgrimsruter i Europa. Og hvem vil ikke elske disse ideer hvis lysten til at opleve og bevæge sig, er stor.

Fra: 199 kr.​

køb den gode biograf med Bossen i julegave til manden

​Born to Run

​Mangler du en god biografi til manden der er opvokset med Bruce Springsteen, er Born to Run bogen selvfølgelig den oplagte gaveide. En god bog hvor The Boss giver indblik i opvæksten der formede hans kæmpe karriere.

Fra: 199 kr.​

Køb Mandela "Hvor friheden begynder" bog i gave

​Nelson Mandela

​”Hvor friheden begynder” er bogen om Mandelas erindringer, som han aldrig fik gjort færdig. Forfatteren Mandla Langa har dog færdiggjort bogen om Mandelas ideer og visioner, som kane være bogen til ham eller hende helt ligesom det måske kan være den anderledes men lækre gave til fernisering og lignede anledninger.

Fra: 269 kr.​

Køb den tidligere amerikanske ambassadørs bog

​​Rufus Gifford i Trumps Amerika

​​En bog om Rufus Gifford kamp til at nå højt på tinderne i politik. Her er det skildringen fra hans side​, og virker det til, at være skrevet til det danske marked.

Fra: 250 kr.​

giv den den obskure verden bog eller biografi i gave

​Under Bjælken

​”Under Bjælken” af Jens Andersen er et portræt af vores kommende konge. En spændende bog der giver dig indblik i hvordan manden er blevet formet, og hvorfor han er en usædvanlig mand i den barske virkelighed.

Fra: 349 kr.​

Giv den gode fortælling i bogform som gave til ham

​”Handyman Søges” krimi

​Krimien “Handyman Søges” af Jons Hellsing er en spændende historie, der starter ved at en mand uden de rette forudsætninger, snyder sig til et job på en skotsk ø. Som alle andre gode krimier, får du et fedt univers af steder og personer, hvor krydderiet er mordmysteriet og den fængslende historie.

Fra: 299 kr.​

Som Pesten krimi gaveide til hende

​Som Pesten

​En ny spændende krimi fra Hanne-Vibeke Holst der denne gang tager udgangspunkt i et stort verdens dilemma. Bogen drejer sig nemlig om en dansk læge der starter i nyt job ved WHO i Geneve, hvor der kæmpes imod at en ny dræbende virus slipper løs. Måske årets dejlig mors dag eller fars dags gave.

Fra: 199 kr.​

køb de gode studiebøger i 20 års gave

​Studiebøger

​Til den studerende eller ham/hende der skal starte, kan du give den gode inspirationsbog eller måske bøgerne til studiet som en god personlig gave. Der findes mange gode studiebøger der kan give det sidste spark til færdiggørelsen af opgaven, eller til at komme i gang med projektet.

Fra: 45 kr.​

Giv den gode bog om økonomi i gave

​Boost din opsparing med aktier

​Karsten Engmann Jensen har skabt bogen “Boost din opsparing med aktiver”. En lærerig bog til ham, hende eller dem som gerne vil skabe et godt økonomisk fundament her i livet, og dybest set en bog som vi alle kunne lære noget af. Måske årets gode adventsgave til den unge som ældre.

Fra: 149 kr.​

køb den gode bog om Danmark som hans gave

​​Det vidste du ikke om Danmark

​​Hvorfor ikke give den sjove bog om alle de ting du ikke ved om Danmark? En anderledes bog der giver dig både mærkelige, sjove, spændende og anderledes ting, som kan være ganske god underholdning og læsning for gavemodtageren.

Fra: 182 kr.​

Køb Morten Pape bestseller bog

​​Morten Pake: Guds bedste børn

​​Morten Papes prisvindende debutbog “Guds bedste børn” skildrer livet for unge på kant med loven. En samfundsfortælling om livets hårde vilkår, som de fleste kan have gavn og glæde af.

Fra: 200 kr.​

giv en gastronomi bog i gave til bedstefar

​​Kemien bag gastronomien

​​Til ham eller hende der elsker at eksperimenterer i køkkenet, kan du give denne Kemien bag gastronomien. En bog der kan give en dybere indsigt i den ælde kunst at lave uovertruffen mad.

Fra: 210 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: