Mangler du gaven til kandidaten? Vi har samlet 13 bud

køb en god gave til kandidat som fejring

Søger du gave til kandidat? Det at blive færdiguddannet kandidat eller måske bachelor, har taget en del år og tid. Det skal selvfølgelig fejres behørigt med en gave. Hvilken gave giver man til en person der er blevet færdig med det humanistiske, naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige, teknisk videnskabelige eller det sundhedsvidenskabelige blandt de forskellige kandidatuddannelserHer på Idegryden har vi fundet forskellige gode ideer til dig. Gaveideerne dækker bredt og egner sig som gave til ham eller hende til fejre at denne er færdig med bachelor eller kandidat uddannelsen.

Gaveideer til den færdiguddannet kandidat

 Ideerne nedenfor kan være den gode inspiration til dig, hvad end du er kæreste, partner, familiemedlem, kammerat, veninde eller måske mere perifer der vil begave en bekendts søn eller datter.

Køb flotte blomster til at fejre kandidaten

​Blomster

​​Gaven som vi giver til alle lejligheder, hvad end det er til den romantiske overraskelse eller som erkendtlighed til bedstemor. Sig det med blomster hvor du kan ringe til en blomsterbutik eller den nemme måde; bestille online.
Fra: 100 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

​Smykker

​En anden klassisk lejlighed som dog ofte er i den dyrere prisklasse, er smykker eller ure som den flotte mindegave. At give et smykke kræver selvfølgelig at du kender hendes eller hans smag. Der findes dog  flotte ting som går an til de fleste mennesker.
Fra: 100 kr.​

giv et flot herreur i gave til bachelor / kandidat

​​Et flot ur som minde

​​Til ham eller hende der bliver bachelor eller kandidat kan du også give det flotte, smarte eller elegante ur som minde. En flot og klassisk gaveide til mænd som minde, men også velegnet til pigen eller kvinden der endelig er blevet færdig.
Fra: 400 kr.​

Køb grænseoverskridende gave i form af tandemspring

​Den sjove oplevelse

​​Oplevelser er altid en god gave, hvor en koncert eller standup show måske er det helt rigtige. Det er nemlig både en gave og en oplevelse der kan bruges til at fejre den store ting det er at blive færdig med sin 3 eller måske 5 årige uddannelse.
Fra: 140 kr.​

køb den lækre massage oplevelsesgave til studenten

​Velvære oplevelse

​Måske det mere afslappende og luksuriøse er den gode oplevelse til hende eller ham der er færdig med sin bachelor og kandidat. Her er mulighederne mange, for du finder alverdens skønhedsoplevelser, massage, velvære, spa og generel wellness, som kommer i mange forskellige prisklasser. En spadag hos Lübker eller en af de mange andre lækre spamuligheder i Danmark, Sverige eller Tyskland kunne være den perfekte kandidatgave.
Fra: 200 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Adrenalin oplevelse

​Du kunne også vælge at give en af de lidt mere action præget oplevelser. Her kan det være ting som Ferrari kørsel, sports oplevelser, faldskærm, bungyjump, racerkører eller noget helt andet, som måske passer lige præcist til hans eller hendes temperament.
Fra: 389 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

​Weekendophold

​​Den eksklusive oplevelse kunne være et weekendophold, hvor hun eller han kan slappe helt af sammen med sin partner i lækre og afslappende omgivelser. Det er en god mulighed for at trække stikket for en stund. Du finder et hav af forskellige muligheder for ophold i både ind- og udland, og her kan der med garanti findes noget, som den færdiguddannet vil elske.
Fra: 600 kr.​

køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

​Bolig pynt

​En erkendtlighed kan også være en flot pynteting til hjemmet, hvor en smuk ting der kan bevares, kan være godt minde for hende eller ham om dagen denne endelig blev færdig efter mange års læring.
Fra: 50 kr.​

giv ham et Itunes gavekort i julegave

​Gavekort

Hvis du ikke aner hvad du skal give til ham eller hende, er gavekort altid en god ide. Så kan personen selv finde det helt rigtige, og du giver samtidig en gave til fejre denne. Der findes mange muligheder og butikker, hvor den hurtige løsning som faktisk kan sendes over telefonen, er ved Sendentanke.dk lige her, hvor du finder gavekort til stort set alt.
Fra: 50 kr.​

køb en sød gaveæske til at indeholde penge i gave

​Penge

​​De fleste færdiguddannet kandidater kunne sikkert godt bruge den nemme pengegave. Mange er imod det med at give penge, men dog bliver alle der får penge i gave, glade for gaven. Det giver nemlig personen mulighed for at kunne købe lige præcist det, som han eller hun ønsker – og hvilken gave er bedre?
Fra: 10 kr.​

send gave til veninde i form af gavekurv

​​En gavekurv

​En gavekurv er den klassiske gave til reception, fernisering, runde anledninger og bruges også som fejring af hende eller ham. Det kan være fra dig, jer eller arbejdspladsen hvor en kurv med lækre ting er det gode alternativ til vin, spiritus eller lignede gaveideer.

Fra: 250 kr.​

Giv den afslappende yoga oplevelse til hende der bliver kandidat

​​Yoga oplevelse

​​Hvorfor ikke give en god velvære oplevelse som yoga meditation eller hot yoga intro? En oplevelse der byder på velvære og afstressning af kroppen er både sundt og sjovt. Og hvorfor ikke også til personen der bliver eller er blevet færdig med kandidat uddannelsen?

Fra: 250 kr.​

Du kan med fordel finde meget mere inspiration i vores lignede indlæg her:

Hvis du har fundet på den helt perfekte ting til en færdiguddannet kandidat, bachelor eller måske phd, så skriv en besked nedenfor eller send os en mail, så din ide kan give inspiration til andre også.

Click here to add a comment

Leave a comment: