Gaveideer til svigersønnen – 10 bud på en lækker gave

Gave til svigersøn? Inspiration til et par anderledes ideer til ham

​En gave til svigersøn? Svigersøn er som regel noget yngre, energisk og har typisk en beundringsfuld sprælsk personlighed. Så at finde en helt rigtige gave kan være svært. Der findes selvfølgelig ingen skabelon for hvad en (eller din) svigersøn ønsker sig i gave. Vi er alle forskellige men alligevel er der nogle emner til gode gaveideer til svigerdatter som din/jeres svigersøn.

10 Gaveideer til svigersøn

​Brug disse ideer til den unge som ældre svigersøn, hvor gaverne dækker det brede spektrum af ting.

køb den perfekte gave til ham

​Den eksklusive barbering

​Til den unge som ældre mand kan du give denne eksklusive oplevelsesgave til ham. En klassisk barbering med varme, kost og kniv kan også være velegnet til mænd med mere sart hud, hvor glatbarbering måske sjældent sker.

Fra: 399 kr.​

Køb et eksklusivt Eva Solo stegetermometer

​​Eva Solo stegetermometer

​​Giv ham dette Cook N time udstyr til madlavningen​. Du finder flere forskellige modeller (Stegetermometer test), hvor Eva Solo stegetermometer kommer i det flotte udtryk, som måske passer perfekt ind i hans/deres bolig.

Fra: 459 kr.​

Køb den sjove boglampe i gave

​​​Mood bog lampe

​Lys gør dig glad, hvor efterår og vinter kan være hårdt for humøret. Her kan du give ham denne Mood Book lamp som giver det hyggelige lys der både pynter, og hjælper på humøret. En sjov og anderledes gadget til ham eller hende.

Fra: 319 kr.​

giv en romsmagning oplevelse i gave til mænd

​​​​Romsmagning

​​Der findes mange forskellige sjove oplevelser, hvor du kan give gin, whisky, øl eller måske en romsmagning i gave til ham. Her får han smag på de gyldne dråber og selvfølgelig viden om rom.

Fra: 299 kr.​

skjorter er en klassisk julegave til mænd

​​​​​Skjorter

​De fleste unge som ældre mænd bruger skjorter til daglig eller ofte brug. Og hvorfor ikke give ham en ny flot skjorte i et lækker mærke? Det giver ham en tiltrængt fornyelse i garderoben, og gaven er noget, der bliver brugt.

Fra: 299 kr.​

Køb de smarte stone cold sten i gave til en mand

​​​​​"isterninger" der holder sig

​Giv ham disse iskolde sten der kan holde en drink kold. Isterninger smelter og vander sodavanden, whiskyen eller andet. Disse sten fryser du ned, og bruger dem i glasset, hvor de vil holde på kulden uden at smelte.

Fra: 129 kr.​

Køb en lækker sushi oplevelse i gave til kæresteparret

​​​​​​Sushi for to

​Til din datters kæreste kan du give en sjov oplevelse til par. Her kan sushi for to personer, være en sød og ganske dejlig ting at få. Det giver parret mulighed for at komme ud og være sammen romantisk.

Fra: 499 kr.​

køb en lækker deodorant i gave til ham

​Personlig pleje

​​Personlig pleje i form af deodorant, hudpleje, barbering eller de elektriske ting som skægtrimmer, barbermaskine og andet, kan alle bruges som gaveideer der er ganske dejlige i hverdagen.

Fra: 100 kr.​

giv en champagne sabel i gave

​​Champagnesabel

​Til livsnyderen kan du give en elegant champagnesabel. Champagnen skal åbnes med denne, og her er det selvfølgelig oplagt at give i gave til ham der ikke har en. En gaveide til svigersønnen der har alt.

Fra: 399 kr.​

giv den sjove pargave til parret der er flyttet i nyt hus

​​​Nøgleholder til par

​​Svigersønnen der er gift eller kæreste med dit barn, skal måske have en gave til dem begge. Her kan den sjove gadget være denne nøgleholder til hende og ham. En anderledes og lidt sjov ide til både kvinder og mænd.

Fra: 165 kr.​

Oplevelser med svigerfar

Først og fremmest handler det selvfølgelig om hvordan forholdet mellem svigersøn og svigerfar er. Forholdet påvirker ikke om hvorvidt en oplevelse med svigerfar er en god gave, men blot hvad din gave skal være. Hvis svigersøn har et godt forhold til svigerfar, kan det med fordel være billetter til fællesinteresser. Hvis båder svigersøn og svigerfar godt kan lide fodbold, så er en tur ind til sådan en kamp altså en rigtig god gave.

Skal vi blive i sportens verden, så er det også en god gave at tage ind og se en ishockeykamp. Du behøver nemlig ikke at være interesseret i ishockey før det er underholdende, fordi der net op sker så meget under en kamp. Danmark har endda et ret højt niveau i ishockey, som ikke er helt det samme som i fodbold hvor Superligaen ikke just er nogen europæisk anerkendt liga.

Hvis nu svigerfar og svigersøn ikke har det absolut bedste bånd til hinanden, er det stadig en fordel at få dem ud sammen. Her skal du blot tænke mere over hvad det skal være for en oplevelse/tur som de skal have billetter til, da det muligvis hurtigt kan blive en lang dag hvis underholdningen er kedelig.

Oplevelser generelt

Den gode gave til svigersøn kan du uden tvivl også finde blandt de mange forskellige oplevelsesgaver. Her kan du nemlig give din svigersøn en tur i en dyr sportsvogn eller en helikopter. Du kan også give svigersøn en tur til vin- eller ølsmagning eller en ballontur – mulighederne er mange, som du kan se ved Duglemmerdetaldrig her.

Én ting der er sikkert når vi snakker om sådanne gaver er, at der er en grund til at oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære med tiden. Det giver dig muligheden for at give svigersøn noget som du sjældent har hørt nogen give i gave før.

Tøj og gavekort

Gavekort er aldrig en dårlig gave at give. Det er bedre du giver din svigersøn et gavekort end bare penge i gave, så længe du giver et passende gavekort. Det nytter altså ikke noget hvis din svigersøn elsker fodbold, men du så giver et gavekort til rideudstyr – overdrivelse fremmer forståelsen.

Når du giver gavekort til et sted som du ved din svigersøn godt kan lide, så har du skudt papegøjen. For her sørger du for at din svigersøn stadig selv kan vælge, hvad han vil have indenfor det beløb gavekortet lyder. Mens du har samtidig gjort dig nogle tanker over hvad og hvor det skal være til. Derfor er gavekort til tøjbutikker en rigtig god idé, og så er det nu også en stensikker gave i den forøgede metroseksuelle verden - Gavekort til Zalando lige her, virker til de fleste. Det kan også sagtens bruges som gave til svigerfar, mor, datter med mere.

Ting til hjemmet

Der er bare altid noget der kan optimeres i vores hjem. Vi bliver aldrig tilfredse og det gør din svigersøn nok heller ikke. Så om det er gavekort til boligen eller ej, så skal et sponsorat til adressen nok falde i god jord hos svigersøn. Hvis din svigersøn er ligesom de fleste mænd, så er det nok en god idé at snakke med din datter inden du beslutter dig for at købe noget svigersøn helt sikkert gerne vil integrere i hjemmet. Det sker ofte det er kvinden der står for at være designeren af matriklen.

Uanset, har din svigersøn altså stadig nogle ønsker og der er altid noget han kan lide mere end andet. Derfor vil en rigtig god gave også være noget der kan supplere deres hjem i en visuel nydelsesfaktor. Det kan nu også være at din svigersøn og datter ikke ønsker at få en gave hver for sig, men gerne vil have én samlet gave til dem begge. Så skal bare finde ud af på hvilken fødselsdag de skal have gaven, og så har i endda samtidig lidt flere penge at give gaver for. Jo flere penge du giver for, jo større mulighed har du for at give en god gave.

Click here to add a comment

Leave a comment: