Personlige gaveideer til din veninde

Personlig gave til veninde i 2019? Hvis du søger en god personlig gave til hende der måske er din bedste veninde, så er du landet det helt rigtige sted.[showhide] Her på siden har vi nemlig fundet et godt udvalg af gode gaveideer, som måske er det rigtige at give til din veninde. Ideerne til hendes gave som du finder nedenfor, dækker over forskellige ting der kan gives til pigen eller den mere modne kvinde. Så du skulle have mulighed for at finde lige præcist det rigtige til hende.[/showhide]

Søde, gode eller fede venindegaver

Hvis du søger efter et større udvalg, så tag et kig på vores guide med gaver til kvinder eller piger i vores udvalg af gode gaveideer til teenagere. Hvis gaven skal bruges til en specifik lejlighed, så finder du selvfølgelig også masser af gode ideer til bryllup, barnedåb, barsel, jul eller måske fødselsdagsgaven her på Idegryden.

køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch for 2

En sød gave til bedste veninde, kan være i form af en en afslappende og lækker oplevelse der måske inkluderer dig selv også. Giv hende en dejlig luksus brunch for to, hvor i kan få en hyggelig lørdag eller søndag sammen over noget lækkert mad.

Fra: 299 kr.​

giv din veninde en økologisk ansigtsbehandling i gave

​Økologisk ansigtsbehandling Århus

​Hvorfor ikke overraske hende med noget forkælelse i gave? Her kan du give en økologisk ansigtsbehandling i gave til hende. Certificeret økologisk ansigtsbehandling som lækker velvære til hende der bor i Østjylland.

Fra: 800 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Sødt lingerie til din bedste veninde

​Til hende du kender rigtig godt, kan du give et lækkert sæt lingerie i julegave. En klassisk gave til kæresten men også til ens gode veninder som du kender.  Hvem er bedre til at kende hendes smag og stil?

Fra: 300 kr.​

køb den søde venindenøglering i gave til hende

Veninde nøglering

En sød personlig venindegave kan være denne Broken Heart venindenøglering med indgravering med f.eks. jeres navne. En sød og personlig ting til hende der binder jeres tætte forhold endnu tættere.

Fra: 205 kr.​

en lækker gave til veninden der rejser

​Dejlig hårolie

​En god gave til din veninde der rejser ​kan være noget indenfor de forskellige skønhedsgaver til hende. Det gør sig selvfølgelig også gældende som gaven til hende der ikke rejser, og her er en eksklusiv hårolie måske det helt rigtige. For hvem vil ikke gerne have den gode pleje af håret som hårkuren giver?

Fra: 120 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

En god oplevelse der inkluderer afslapning for to, er en biograftur der selvfølgelig inkluderer cola og popcorn. Film er den fede oplevelse for piger og kvinder i alle aldre. Og hvorfor ikke give en gave til din gode veninde, hvor i oplever en film som den skal opleves; i biografen.

Fra: 289 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

Stjernetegns vedhæng

Et sødt smykke er som regel altid en god gaveide til både den unge pige som mere modne kvinde. Hvorfor ikke gøre det lidt personligt med et stjernetegns vedhæng. Det viser at du holder af hende som en god ven. Ved Smykkemester finder du det absolutte største udvalg, hvor du kan finde de lækre billige som dyre smykker med stjernetegn.

Fra: 200 kr.​

giv hende en lækker beauty gave

Giv hende de smukke negle

Vil du give en en personlig skønhedsgave, så kan en manicure der giver hende de flotte negle måske være det helt rigtige. Giv hende en lækker neglebehandling der kan prøves stort set alle steder i landet. Og kan være den gode gave til en pensionist som den store teenager.

Fra: 300 kr.​

køb en god bog til din veninde i fødselsdagsgave

En god bog

​Køb en god bog i fag- eller skønlitteratur til hende. Bøger er en klassisk konfirmationsgave, julegave, værtsgave og selvfølgelig også som en sød gave til hende der er din ven. Hvis du er tvivl om hvilken bog du skal vælge, kan du med fordel vælge blandt bestsellers.

Fra: 100 kr.​

køb flotte Triwa solbriller i gave til hende

​Fede solbriller

​Solbriller er en nødvendighed. Og her gælder det selvfølgelig også om at være en smart brille helt ligesom kvaliteten skal give den gode beskyttelse. Her kan du give et par fede designer solbriller i et andet brand end de sædvanlige Ray Ban.

Fra: 700 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Du kan vælge at give neglelak i gave til hende, hvor du finder en god neglelak til 40 kr. og opefter. Essie, Nilens Jord og andre er neglelak i den lidt dyrere ende, hvis du vil give en lidt mere eksklusiv lak til din veninde.

Fra: 40 kr.​

giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Eksklusiv tørklæde

Til din veninde der har alt kan du give et eksklusiv tørklæde som Besos eller Cashmere. De kommer selvfølgelig i den dyre ende, men er også super lækre i både design og kvalitet. En flot og personlig gaveide til hende du gerne vil fejre med noget lækkert.

Fra: 499 kr.​

giv hende den personlige veninde t-shirt i gave

Personlig Fabulous T-Shirt

Hvis du leder efter den søde veninde ting til hende på 14 eller 40 år, så kan denne Fabulous t-shirt der trykkes med navn og årstal på efter ønske. En god og sjov gimmick gave til hende der er din gode ven der selvfølgelig skal fejres med noget sjovt.

Fra: 155 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

​Spaophold

​Trænger hun til den eksklusive forkælelse, er spaophold ret ofte den helt rigtige medicin netop til formålet. En lækker og eksklusiv gave der giver hende forkælelse, hvor i eventuelt kunne gå sammen om at give gaven.

Fra: 1500 kr.​

giv hende den gode billige maskine i julegave

En eksklusiv fodmassage 

​Du kan overveje at give en fodmassage maskine​ i gave til hende. En anderledes gaveide der dog er noget, som giver hende den lækre forkælelse efter en lang dag på benene. Det er en gave til mor hvis hun er din gode veninde, som det kan være gaven til den unge dame.

Fra: 294 kr.​

brug håndcreme som den gode adventsgave til bedsteforældre

En lækker håndcreme

​Mangler du den gode julegave eller måske en god billig gave til din veninde der har alt? Så kan en lækker håndcreme være den perfekte ting. En håndcreme er nemlig noget stort set alle unge som ældre kvinder bruger, og hvem vil ikke blive glad for et kvalitets produkt til hverdagen?

Fra: 69 kr.​

en af de gode gaveideer til bedste veninde

​Underholdende brætspil

​Køb hende et sjovt brætspil i gave, der samtidig kan være noget i måske skal tage i brug på fødselsdagen. Det at spille er afslappende og sjov underholdning i socialt samvær, og her kan spil som "Tøse Middag", "Bezzer Wizzer" og andet måske være den gode gaveide.

Fra: 100 kr.​

en taske er en god gave til veninde 15 år, 30 år eller 60 år

​Tasker

Hvis du kender gavemodtageren godt, så kender du nok hendes smag og derfor er du i stand til at finde den helt rigtige taske, som hun vil kunne lide. Det kræver nemlig kendskab til hende for at kunne give en taske i gave. Tasker er vel noget rigtig mange piger og kvinder vil elske at få i gave.

Fra: 500 kr.​

Køb et par varme hjemmesko i gave til din gode veninde

​Dejlige futsko

​Giv hende et par lækre hjemmesko i den gode kvalitet der holder fødderne dejlige varme, og samtidig holder i kvaliteten. Der er mange kolde tidspunkter gennem året i Danmark, og fryser din veninde ikke omkring fødderne fra tid til anden? En perfekt gave til piger og kvinder.

Fra: 445 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: