Gaveideer til hende for under 100 kr.

Hvis leder du god gave til hende, der skal bruges som værtindegave, julegave eller måske fødselsdagsgave til din veninde, så finder du et godt billig udvalg her.[showhide] Du får nemlig et par gode gaveideer til hende for under 100 kr.  Og det er kan være den hurtige og nemme måde, når listen er uden de mange helt forskellige ting der koster over en hundrede lap.[/showhide]

10 gaveideer til hende der koster under 100 kr.

Her får du forskellige ting der har det til fælles, udover prisen under 100 kr. at ideerne kan bruges som gave til både den unge som mere modne kvinde.

giv hende en lækker Jelly Belly gaveæske

Lækker Jelly Belly gaveæske

Hvilken ung som gammel kvinde, elsker ikke noget lækkert til ganen? Noget sødt er den perfekte gaveide til alle piger og kvinder. Her kan det populære amerikanske Jelly Belly slik være det perfekte valg, hvor en gaveæske kan købes fra omkring 70 kr.

Fra: 69 kr.​

køb en lækker håndcreme i gave til kvinden

Lækker håndcreme til hende

En dejlig håndcreme, hvor du finder mange lækre modeller der koster under 100 kr. Du kan give hende en EOS, Decleor, ID, Ole Henriksen eller anden creme, der giver den tiltrængte fugt og næring til huden.

Fra: 50 kr.​

køb en god træningstop i gave til hende 40 år

Dejlig træningstop

Til pigen eller kvinder der træner, her kan du give en god og billig træningstop, som kan nødvendig til alt slags motion. Hvis hun elsker at cykle, løbe, yoga eller noget hjemmetræning, så er træningstøj nødvendigt og her er toppe absolut det nødvendige basis træningstøj.

Fra: 79 kr.​

køb den søde hjerteformet nøglering i gave

En sød hjerte nøglering m. navn

Hvis du leder efter sød og personlig ting, der måske er en gave til mor eller anden, kan denne hjerteformet nøglering med hendes navn, være det helt rigtige. En sød ting der bliver endnu mere personlig gjort med hendes navn påtrykt på.

Fra: 59 kr.​

lækker gave til hende 100 kr.

Dejlig badeolie

Der findes mange lækre skønhedsting i gave til hende​. Her kan en lækker badeolie der kommer i alle prisklasser og mærker, være den søde overraskelse fra dig. Giv hende noget forkælelse, hvilket netop er, hvad du får med en dejlig velduftende badeolie.​​

Fra: 54 kr.​

giv hende den praktiske gaveide til hverdagen

Grydeske til maden og IPad

Hvis du mangler en god og billig gave til hende der har alt, kan denne praktiske ide til madlavningen være den perfekte ting. Grydeskeen kan lave mad med den ene ende af træ, og den modsatte ende har plastik, så du kan bruge IPad mens du laver mad - og slipper for at fedte den til.

Fra: 79 kr.​

den perfekte gave til hende der har alt

Årets romantiske ide til hende

Hvis du mangler årets mest romantiske gave til kæresten, så er denne krukke kærlighedspiller den perfekte ting, der slår benene væk under hende. Skab romantik i forholdet, og det skal især være gældende, når du giver hende en gave.

Fra: 59 kr.​

giv noget eksklusiv chokolade til mors dags gave

Chokolade eller lakris

Slik og sødt er altid et gavehit, og hvorfor ikke forkæle hende med noget lækkert kvalitets chokolade eller måske Johan Bülow lakrids? Køb det eksklusive eller overrask hende med noget lækkert blandet fra supermarkedet, som du pakker ind i en flot kurv.

Fra: 50 kr.​

Matas gavekort er en populære gaveide til piger og kvinder i alle aldre

Matas gavekort

Hvis du er i tvivl, om hvad du skal give, så er et gavekort til Matas altid det rigtige valg for de fleste kvinder. ​Du kan med fordel købe gavekortet ved Sendentanke. Her finder du gavekort til alle forretninger. Og fordelen ved Sendentanke.dk er, at du kan sende gaven direkte til hendes telefon.

Fra: 50 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Hvis hun er til neglelak, hvilket især er populært blandt de yngre, så er det oplagt som den dejlige gaveide. Du finder mange lækre mærker indenfor neglelak, hvor priserne starter ved omkring 30,- kr. og opefter​.

Fra: 50 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: