10 bud på en god gaveide til svigerdatteren

Gode gaveideer til svigerdatter? Du vil helt sikkert gerne være sikker på at give din svigerdatter en rigtig god gave. Men det kan være svært at komme på gaveideer hos dem hvor det faktisk burde være lettest. [showhide]Det kan også være du egentlig ikke har noget problem med at finde på nogen gaveideer til din svigerdatter, men bare ikke kan beslutte dig, fordi du absolut vil give hende en fantastisk gave.[/showhide]

Bestseller ideer der virker til unge som ældre

10 Gaveideer til din/jeres svigerdatter

​Heldigvis så findes der altid nogle rigtig gode og generelle gaveideer til hende. Ikke nødvendigvis ideerne der alle passer perfekt, men nogen af dem vil med garanti være en del af dine gaveideer.

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter oplevelse

​Hvis du vil overraske med en lidt anderledes gaveide, kan du give hende en helikopter rundflyvning. Hvem kan sige at de har prøvet at flyve i en helikopter, og samtidig få den fede oplevelse af det danske landskab set fra denne?

Fra: ​699 kr.​

køb makeup spejl med forstørrelse

​​Makeup spejl

​H​vorfor ikke give en praktisk ting til hjemmet, der kan bruges på daglig basis? Her kan et makeup spejl med lys indenfor udvalget af forskellige typer, måske være den gode ting i hverdagen for din svigerdatter.

Fra: ​​300 kr.​

Køb den lækre chokoladebrunch som pargave til kæresten

​Chokolade brunch Peter Beier

​​​Giv den anderledes og måske lækre oplevelse med en chokoladebrunch hos Peter Beier. Det udsøgte chokolade med forskellige smage fra hele verden, kan give hende den perfekte nydelse ud i lækkerier.

Fra: ​​174 kr.​

giv det populære Kähler lyshus i værtsgave

​​Urbani lyshus

​De populære Urbani lyshuse fra Kähler er klassiske som gaver til alle anledninger. Hvad end du søger en værtsgave, fødselsdagsgave eller julegave til hende, kan et sødt lyshus give hjemmet et sødt skær.

Fra: ​​150 kr.​

køb hende en smart massage gadget i julegave

​Wellness

​​Lækker wellness er nydelse for krop og sjæl. Og hvorfor ikke forkæle hende med noget personligt som massage, manicure, spa, ophold eller andet wellness der får stress og bekymringer til at forsvinde for en stund.

Fra: ​​150 kr.​

giv hende en eksklusiv hårtørrer i gave

​​GHD hårtørrer

​De fleste har brug for en hårtørrer, og hvorfor ikke give en af de mere eksklusive i høj kvalitet? (Se hårtørrer test) Her er GHD garanti for god kvalitet, der både skåner håret og tørrer bedst muligt.

Fra: ​​900 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​En personlig oplevelse som kan være ret uforglemmelig, kan være Bridgewalking oplevelsen ved Lillebælt. Her kommer du op og gå ovenpå "taget" af den gamle bro, hvor trafik, tog m.m. kører under en. Overrask med den anderledes og unikke oplevelse.

Fra: ​​285 kr.​

Køb akryl bokse til ophæng og stående på bord

​​Opbevaring til makeup m.m.

​Giv en ting til der hjemmet der hjælper med organiseringen. Her er makeup opbevaring i form af akryl og balsabokse måske det helt rigtige at give i gave til hende. Du finder mange forskellige muligheder til lige så mange forskellige priser.

Fra: ​​50 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​Ballonflyvning

​En uforglemmelig gaveide kan være ballonflyvning. Det er ting, som nok de færreste af os har prøvet. Og det gør sig måske også gældende for din eller jeres svigerdatter? Giv hende den eksklusive gave med denne oplevelse.

Fra: ​​2395 kr.​

​Gaver til forkælelse

Hvis der er noget der generelt er gode gaveideer når det omhandler kvinder, så er det forkælelsesgaver som eksklusive velvære gaver til hende. Dette kan være noget i stil af: Ansigtscreme, massage, makeup, et hotelophold, spa og kurbad, blomster og chokolade, manicure og pedicure og makeup - Find inspiration i udvalget af velvære oplevelser ved Duglemmerdetaldrig her.

Sådan noget som makeup og forskellige cremer til kropspleje, kan være en god idé at give som gavekort til en butik. For som vi kom ind på før, så vil vi heller ikke ramme forkert i et sikkert felt - Se udvalget af gode gavekort ved Sendentanke her.

Disse gaveideer giver på hver deres måde en gang forkælelse til din svigerdatter. Sådan noget som blomster, chokolade og de mere romantiske gaveideer lyder muligvis mere til at være noget jeres søn bør give. Men der er bare et eller andet feminint og kvindeligt over det som helhed. Og hvis der er noget kvinder gerne vil, så er det at føle sig feminin og kvindelig.

Smykker og udsmykning

Hvis din svigerdatter interesserer sig bare en lille smule for hvordan noget eller nogen skal se ud, så er smykker og diverse til hjemmet, gaveideer på øverste hylde. Gaveideer til indretning kan nu også være en svær ting, men sådan noget som service fra Royal Copenhagen, en Kay Bojesen abe, en vase eller en smuk karaffel er nogle ting som med lethed finder en god plads hos din svigerdatter.

Et andet rigtig godt supplement til dine mange gaveideer er smykker. Specielt personlige smykker er blevet et hit hos danskerne. Så hvis din svigerdatter går med smykker i ny og næ, så er der et hav af muligheder. Det er helt klart noget der er værd at undersøge, men du bør undersøge det store internet også, i stedet for bare at gå ned i en butik og finde et par øreringe.

De bedste gaveideer kommer oftest på nettet. Og hyppigst kan hjemmesider have et langt bedre og mere avanceret udvalg end de har nede i butikken, hvor den eneste ulempe er at du ikke kan prøve smykket. Du skal selvfølgelig huske på at du altid har 14 dages fortrydelsesret, så det er ikke fordi pengene går til spilde, såfremt din svigerdatter gerne vil bytte gaven. Du bør her se efter danske hjemmesider og du kan eventuelt prøve at kontakte dem via mail, for lige at høre hvordan det foregår og hvor lang tid deres levering er. Selvom det står på deres side, kan du bare sige at du ikke lige kunne finde det. På denne måde sikrer du dig at det er nogle rigtige mennesker der ikke vil prøve at svindle dig.

Gavekort som alternativ

Vi har været lidt inde på gavekort som en del af dine gaveideer og her nævner vi det igen. Gavekort er bare det bedste alternativ til dine gaveideer hvis du ikke kan beslutte dig. Du kan købe gavekort i alle butikker og helt sikkert også på hjemmesider. 8 ud af 10 hjemmesider vil med glæde lave et eller andet specielt gavekort for dig, som du så eventuelt selv kan printe ud og give din kære svigerdatter.

Click here to add a comment

Leave a comment: