7 sikre gaveideer til svigerinden

hvordan du finder gode Gaveidéer til svigerinde?

Er du i vildrede med hensyn til hendes gave. Og du søger derfor gode gaveideer til svigerinde? Hende du måske eller måske ikke kender så godt? Det er helt forståeligt hvis du ikke lige ved, hvad du skal give din svigerinde i gave. For det er nemlig svært generelt bare at finde på gaveidéer til kvinder. Men måske gør vi det sværere end det er, når vi sortere vores gaveidéer. I bund og grund findes der nok ikke dét, der betegnes som ”den perfekte gave”.  Derfor skal du vælge de neutrale gaveideer der virker på hende, som du måske ikke kender så godt. Og her kan en gave til par ofte være det rigtige. Men også andre ting, som du finder et par ideer her.

Gaveideer til sv​igerinde

Brug de nedenstående ideer som inspiration til at finde den helt rigtige ting til den unge som ældre kvinde. Ideerne nedenfor kan bruges bruges til alle gaveanledninger og personer stort set.

giv den personlige intime koncert i hjemmet som gave

​​Koncertbilletter

​Hvis hun kan lide musik, kan koncertbilletter til en lokal eller større stjerne måske være den helt rigtige julegave til din svigerinde? Det kan også være standup eller andet, som hun måske elsker at opleve og få en god stund.

Fra: 400 kr.​

køb en lækker brunch til hende eller ham i gave

​​Brunch

​Giv hende en lækker oplevelse der kan bruges af både den helt unge dame som den noget ældre pensionist. Her kan et gavekort til brunch være det helt rigtige, for hvem kan ikke lide at komme lidt ud og slappe af over mad?

Fra: 299 kr.​

Giv det personlige chokotelegram i gave

​​Personlig chokolade

​Hvorfor ikke glæde hende med det lækre personlige chocotelegram? Lav en personlig chokolade æske som kan være den perfekte forkælelse til mange gaveanledninger, eller bare til at vise du påskønner hende?

Fra: 130 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

​​Snug Rug tæppe

​Giv det populære og ret smarte Snug Rug tæppe i fødselsdags- eller julegave til din svigerinde. Tæppet der kommer i forskellige farver, er med ærmer. Det giver mulighed for at holde tæppet op for varmen, og samtidig have armene fri til en bog eller kop te.

Fra: 249 kr.​

giv hende en lækker beauty gave

​Smukke negle

​Giv hende et gavekort til at få smukke negle. En lækker velvære oplevelsesgave til hende, som måske er hvad der giver hende mest glæde i hverdagen. Du kan også vælge massage, wellness og andet.

Fra: 300 kr.​

giv noget lækkert garn i gave

​Strikke udstyr

​​Til hende der strikker kan du give noget udstyr indenfor dette. Her kan det være garn, opskrifter eller måske strikkepinde som gaven, der måske er verdens bedste ting at modtage.

Fra: 40 kr.​

Køb en badekåbe i gave

​Badekåbe

​En lækker badekåbe til hende der ikke har nogen, eller som måske trænger til en udskiftning af den gamle. Badekåber er en dejlig ting at have, og kan være gave til svigersøn, svigermor som det kan være en dejlig gave til børn også.

Fra: 300 kr.​

​Smykker er en klassiker

Alle kvinder elsker smykker, så det gælder også din svigerinde. Men her behøver du ikke og gå ud og flotte dig helt vildt, for der findes mange smykker der kan bruges til enhver anledning, som er i god kvalitet og som ikke er hård ved budgettet – uden din svigerinde ved det.

Alt efter hvem din svigerinde er som person, kræver det flere gaveidéer end bare det at give et smykke i gave. Hvis du er moster, faster, onkel eller lignende, så er er det godt at finde nogle personlige gaveidéer frem når det kommer til smykker. Køb noget med indgravering eller fødselssten, noget der symboliserer kærlighed og den vil gå rent hjem. Uanset om din svigerinde er familiemenneske eller ej, så er helt generelle smykker også en god gave. Et par fine øreringe, en ring, armbånd eller halskæde – kvinder elsker at have noget at vælge i mellem når de står over for deres samling og skal vælge hvad de skal have på for dagen.

Gaveidéer og gavekort

Hvis du ikke selv synes du kan komme på nogle kreative og gode gaveidéer til din svigerinde, så kan et gavekort være et fantastisk alternativ. Et gavekort viser at du har gjort dig tanker om hvad du vil give, da et gavekort er til et bestemt sted. Netop fordi du bestemmer hvor din svigerinde kan shoppe, gør at det er bedre end blot at give kontanter.

Skal vi vende tilbage til det med at shoppe så er det også et gen din svigerinde har gemt i sig. Shoppe genet har alle kvinder et eller andet sted i sig(og mænd), hvilket er et behov du kan dække hos din svigerinde. Af gode steder du kan give gavekort er sådan noget som Matas, Hunkemöller eller for den sags skyld en smykkeforretning. Overordnet set er det altså steder hvor din svigerinde kan få produkter til at pleje sin hud, shoppe tøj eller udvide sit smykkesortiment. Det behøver nødvendigvis ikke være nævnte butikker.

Ting til boligen

Vi har allerede været inde på noget der ser godt ud. Når vi derfor nu er inde omkring æstetiske gaveidéer, så skal vi huske at tænke på boligen. Din svigerinde er højst sandsynligt dén der indretter boligen, og har en forestilling om hvad der kan se godt ud, og hvad der ikke gør. Dette efterlader to muligheder, hvor den ene er mindre anbefalet end den anden.

Hvis du er modig, så går du ud og køber nogle specifikke ting til din svigerinde i gave. Dette kan være en elegant karaffel, en Kay Bojésen abe eller måske noget fra Royal Copenhagen. Disse er typiske sikre vindere, men er du nu også så sikker på at de er det ved din svigerinde? Du er en af dem der kender din svigerinde bedst, og som har muligheder til at finde ud af hvad hun ønsker sig. Her kan du prøve at forhøre dig lidt ad, så du selv skaber de mest rammende gaveidéer.

Det er tanken der tæller

Det er en kliché, ja. Men det er altså rigtigt nok. Helt ligesom med gaveideer til svigerdatter, svigerinde eller svigermor, så er det tanken der tæller. Er du helt tør for gaveidéer så er det nu heller ikke jordens undergang, da din svigerinde med garanti bare er glad for at du har brugt tid på at tænke på hende. Uanset hvad, har du forhåbentligt fået noget inspiration til nogen gaveidéer der kan være noget for din svigerinde. Det er vigtigt at hvis du vil drøfte dine gaveidéer med andre for at høre om du har skudt helt ved siden af, at du præsentere dine gaveidéer med entusiasme og selvtillid, i stedet for undrende og informationssøgende. Hvis du ligner et spørgsmålstegn når du præsentere dine gaveidéer, så bliver de skudt ned før du har fortalt dem.

Click here to add a comment

Leave a comment: