20 bud på gavekurve til ham eller hende der har fortjent det

køb en færdig gavekurv til ham eller hende

Overvejer du en lækker gavekurv til hende eller ham som gave til reception, jubilæum, house warming eller måske som et lækker alternativ til årets adventsgave? At troppe op til en fest eller fejring med en gavekurv, er ofte brugt.  Og anerkendt som en god gave til stor set alle anledninger, personer og aldersgrupper. Du finder nemlig færdige gavekurve med vin, chokolade, øl, specialiteter, blomster, dagligvarer eller sågar erotiske ting i 2020.

Alternativt kan du lave din egen gavekurv f.eks. med lækkert dagligdags slik som tak i børnehaven, barselsgave eller måske som gaven til bedstefar. Det kræver bare, at du køber en kurv til de lækre varer. En sød og billig kurv kan du ofte finde i Føtex, Bilka, byggemarkeder og stort set alle andre steder. Dernæst køber du nogle gode ting til kurven og pakker gavekurven ind i cellofan – Find inspiration på Pinterest her. Du kan også vælge den nemme online løsning. Vi har fundet forskellige ideer til færdige gavekurve der kan være en perfekt gave til ham eller hende til alle anledninger. Se ideerne via indholdsfortegnelsen herunder eller scrool nedad og se hele udvalget.

Gode gavekurve til ham & hende

De nedenstående ideer kan være en lækker forkælelse og anerkendelse til hende eller ham der skal fejres. Udvalget dækker både over specialiteter, søde ting, vin, øl m.m. og kommer i forskellige prisklasser.

lav dit egen indhold i gavekurv

Fyld selv

Sammensæt din egen kurv med forskellige varer, pakket ind og tilsendt. En smart måde hvis du ikke er sikker på budget, indhold og andet ved de andre færdige gavekurve du finder. Et godt alternativ hvis du ikke vil købe dine egne varer i supermarked, købe en sød kurv og skabe en kurv fra bunden.

Fra: 35 kr.​

Læs mere / Købkøb en gavepakke med chokolade og delikatesser

Delikatesse og chokolade gavekurv

Søger du en alkoholfri gavekurv er denne kurv med delikatesser og chokolade måske det rigtige valg. Kurven indeholder pesto, mini bruchetti, fransk marmelade, lækre chokolader og andre delikatesser.

Fra: 400 kr.​

Læs mere / KøbKøb en eksklusive gaveæske med gin til ham

​​Gavekurv med gin & tonic

​Til manden eller kvinden der elsker de gode ting i livet, her kan denne gaveæske med Isfjord gin og to Fever-Tree Tonic Water være en perfekt gaveide. Giv den til jul, jubilæum, house warming, fødselsdag eller anden gaveanledning.

Fra: 489 kr.​

giv en gavekurv med te og kaffe til bedsteforældre

Te og kaffe kurv

Leder du efter en gavekurv til en kvinde der nyder te & kaffe, så kan denne kurvs sammensætning måske være det rigtige. Perfekt som gave til din mor, veninde, værtindegave eller anden lejlighed hvor du skal give noget sødt.

Fra: 249 kr.​

Læs mere / KøbGavekurv med økologisk saft og te

​​Alkoholfri gavekurv

​​Til ham eller hende der ikke er til alkohol, kan du give en af de gode alkoholfrie gavekurve. Her kommer udvalget med forskellige ting som saft, te, specialiteter, delikatesser og søde sager.

Fra: 180 kr.​

køb en gavekurv med eksklusive øl og delikatesser

Gavekurv med gourmet øl

En anden lækker kurv der kan bruges til stort set alle anledninger, er denne gavekurv med gourmet øl, pesto, bruchetta, chokoladetrøfler, karameller og forskellige chokolade varianter. Indhold der egner sig godt som gave til fernisering eller fejring af en afslutning som gave til kandidaten der er blevet færdig.

Fra: 350 kr.​

Køb en wellness gavekurv til mor

​Wellness gavekurv

​Giv en lækker kurv/gavesæt med wellness ting som kan være den oplagte gavekurv til veninde, mor eller måske som værtsgave. Et spa sæt som kan nydes en aften efter en lang arbejdsdag eller andet.

Fra: 215 kr.​

økologisk gavekurv til veninde

​​Økologisk gavekurv

​​Giv en økologisk gavekurv til par, kæresten, veninde eller måske til mors dag. Du finder et stort udvalg af kurve, hvor en populær kurv kan være med most fra Bornholms Mosteri.

Fra: 225 kr.​

brug en lækker gavekurv som værtindegave

Gavekurv med italienske vine

Italien er lig med afslapning og luksus for ganen. Det er både indenfor vin, specialiteter og delikatesser. Og det er netop, hvad du får med denne kurv. Lækre italienske ting som de fleste mennesker nyder.

Fra: 630 kr.​

brug en gavekurv med amerikanske vine

Kurv med amerikanske vine

Leder du efter efter firma gavekurve der skal bruges til kunder, relationer eller receptioner, er gavekurven med amerikanske vine, delikatesser og søde sager et godt valg. Kan gives til alle personer og er perfekt som gave til reception , ferniseringer og lignede anledninger.

Fra: 600 kr.​

Køb en øl gavekurv i gave til reception

​​Hyggekurv med øl

​En blandet gavekurv med 3 øl fra vadehavsbryggeriet, sydesalt fra Mariager, Sennep fra Dansk Mjød og andre eksklusive produkter til den dejlige hygge for modtageren og måske familie/partner og andre.

Fra: 449 kr.​

Brug tomme gavekurve og fyld shots, slik og andet i

​​Gavekurv med Pure shots

​​En eksklusiv kurv med et mere ungdommelige og lækre, er denne gavekurv der byder på Pure shots, Italiensk Pesto, Bolcher fra Almuegaard og andre lækkerier. En gavekurv der kommer med en god blanding af sødt, lækkert og smagfuldt.

Fra: 949 kr.​

Køb en gavekurv med Plantation rom i gave

​​Gavekurv med rom

​​Hvis du søger en anderledes og eksklusiv gaveide til manden eller kvinden der har alt, kan denne gavekurv med Plantation Rum, 2 glas og en æske chokolade fra Aalborg Chokolade måske være den perfekte gave.

Fra: 689 kr.​

Giv en gavekurv med økologiske krydderier

​​Kurv med økologiske krydderier og vin

​Giv en kurv med italiensk vin og økologiske krydderier. En kurv med forskellige lækkerier til ham eller hende der elsker udsøgte ting i livet. Et godt og nem valg online frem for at besøge Salling, Bilka, Magasin, Føtex, Meny og andre steder der sælger  økologiske og sukkerfri gavekurve.

Fra: 400 kr.​

Giv en flot julekurv til bedsteforældre

​​Gavekurv til jul

​​Hvorfor ikke forkæle forældre, bedsteforældre eller andre med en julekurv. Denne gavekurv byder på lækre ting som italiensk vin, Kudsk gløgg, spanske kiks og andre lækre ting i det hyggelige december måned.

Fra: 349 kr.​

find udbringning af gavekurv

​​Alkoholfri gavekurv

​Hvis du søger en færdig alkoholfri gavekurv kan denne måske være helt rigtig. Kurven indeholder forskellige delikatesser som pesto, chokolade, te og andet. En færdig gavekurv i den billige prisklasse som kan gå an som gave til alle mennesker.

Fra: 180 kr.​

romantisk gavekurv til kæreste eller mor

​​​Kurv til mor

​​En gavekurv til mors dag, god bedring, fødselsdag som samtidig også kan bruges som en romantisk gavekurv. Kurven indeholder italiensk mousserende vin, special te, hjerte pasta, chokolade hjerter med mere, som den søde forkælelse til hende.

Fra: 340 kr.​

Giv ham en gavekurv med amarone vin

​Kurv med Amarone vin

​Giv ham, hende eller dem en kurv med italiensk vin Amarone della Valpolicella 0,75l, italienske focacette kiks, grøn pesto, italiensk olie, taponader,​ jalapeño salsa, sydesalt fra Mariager, fyldte chokolader, lakrids specialitet fra Lakridseriet, karameller fra Kjaramjel Fabrikken m.m.

Fra: 799 kr.​

Giv en Ølgod Bryghus gavekurv med øl

​​Ølgod kurv

​En gavekurv til mænd der næsten er et sikker hit, kan være denne kurv med øl fra Ølgod Bryghus. Den sælges i Kvickly, Superbrugsen, Meny og online hos forskellige forhandlere som Maggies m.m.

Fra: 500 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: