10 forskellige bud på lækre gavekurve til hende

køb gavekurve til hende som overraskelse

​Hvis du vil overraske en veninde, kæreste eller bekendt med en brugbar gave der virker til alle, så overvej udvalget af lækre gavekurve til hende. En gavekurv der indeholder noget udsøgt til gane og mave, er en gaveide der virker både til den unge som ældre kvinde. Du finder nemlig noget for alle smage, der også kan bruges til alle anledninger som fødselsdag eller gave til fernisering, reception og lignede.

Gavekurve til hende

Ligesom du finder en øl gavekurv til ham, så finder du også gavekurve der mere velegnet til kvinder end mænd. Nedenfor finder du inspiration med et forkskelligt udvalg, der måske er den perfekte gavekurv til veninde, mor, kone eller god ven i 2020.

lav dit egen indhold i gavekurv

​Gavekurv fyld selv

​Hvorfor ikke lave din egen gavekurv med udsøgte ting fra Føtex, Kvickly eller special forretninger. Alternativet er en fyld selv gavekurv online. Her kan du fylde kurven med slik, chokolade, sunde ting der kan kombineres med te, kaffe eller lignede.

Fra: 35 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

​Te gavekurv

​Hvis hun elsker te, som mange kvinder gør, hvorfor ikke give hende en dejlig gavekurv med forskellig te. Her kan du give denne kurv til 229 kr. med 4 x100 gram løs te i en udsøgt kvalitet, te dåse og filter. Og måske det vil være den dejlige gave at modtage.

Fra: 229 kr.​

køb med udbringning af gavekurv

​Gavekurv m. Amarone vin

​Der er mange gode ideer ​som gavekurv til hende. Her er vin og lækkerier en god gave til reception som det er en god gave til din mor. Denne gavekurv indeholder en italiensk Amarone og udsøgte specialiteter samt lækkerier.

Fra: 799 kr.​

økologisk gavekurv til veninde

​​Økologisk gavekurv

​Giv en af de forskellige økologiske gavekurve til din mor, partner, veninde, søster eller anden der skal fejres. Her kan en kurv med most fra Bornholms Mosteri og forskellige økologiske lækkerier være den helt rigtige ting.

Fra: 225 kr.​

send gave til veninde i form af gavekurv

​Kurv med specialiteter

​Lækre specialiteter i form af kiks, chokolade, pesto, olie, trøfler, karameller med mere, kan måske være det helt rigtige valg for dig. Overrask din veninde, mor, bekendte med denne kurv der byder på lidt af hvert.

Fra: 799 kr.​

overrask med den søde gavekurv til hende

​Pure lakrids gavekurv

​Den dejlige gavekurv til din bedste veninde kan være denne med Pure lakrids shots og forskellige lækkerier. Her finder du forskellige chokolader, lakrids fra Lakridseriet og andre dejlige ting til ganen.

Fra: 599 kr.​

Køb en gavekurv med Plantation rom i gave

​​Gavekurv med rom

​​Til livsnyderen der sætter pris på god alkohol, kan du give denne kurv med Plantation rom, glas og chokolade fra Aalborg Chokoladen. Der findes mange typer gaveæsker, gavesæt, vingaver hvor gavekurve med spiritus er blevet et populært valg.

Fra: 689 kr.​

giv hende en gavekurv til mors dag

​Gavekurv til mor

​Den perfekte gavekurv til mors dag, fødselsdag eller måske bare som ting til værtinden, kan være denne gavekurv dejlige mor. En gavekurv der er designet til at forkæle din mor, hvad end anledningen kan være.

Fra: 340 kr.​

giv en lækker julekurv i adventsgave til dine forældre

​Julekurv til hende

​Julen er det tidspunkt på året, hvor vi giver de fleste gaver til hinanden. Her er advent den første gave, hvor du måske skal overveje en af de dejlige julekurve til din mor, kone, kæreste eller måske bedste veninde som i skal besøge.

Fra: 230 kr.​

Gavekurv med økologisk saft og te

​​Alkoholfrie gavekurv

​​Til hende der ikke kan lide alkohol, kan du give en kurv med saft, kaffe og forskellige økologiske lækkerier til ganen. Du finder forskellige muligheder og priser indenfor alkoholfrie kurve.

Fra: 180 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: