24 gode gaveideer til 1 årige

Søger du gode gaver til 1 årige drenge eller piger, som måske kunne være med til at stimulerer hende eller ham fremefter? Det vil vi prøve at hjælpe dig med her på Idegryden. [showhide]Vi har fundet forskellige gode gaveideer til drenge og piger, som både er sjove og samtidig stimulererende for barnets udvikling omkring 1 års alderen. Nogle af de nedenstående ideer egner sig også som gave til baby eller som gaver til 2 årige. Derudover, har vi tilføjet et par ideer indenfor praktiske ting som barnet skal bruge, der samtidig kan hjælpe forældrene.[/showhide]

​2​4 gode gaveideer til 1 årige piger/drenge

I 1 års alderen er omvæltningerne rigtig store for den lille. Barnet vil udforske, være i gang konstant, smage og opleve alt og alle. Her er der forskelligt godt legetøj som er særdeles perfekt til drenge eller piger og måske endda til begge. Disse gaver til børn er hvad du finder lige her.

Køb Wobbel balancebræt fra 1 år

​​Wobbel balancebræt

​Wobbel balancebræt er blevet populært legetøj til børn fra ca. 1 år, men kan dog også bruges allerede fra barnets 0 år. Balancebrættet styrker barnets motorik og så giver det selvfølgelig også generelt sjov for den lille dreng eller pige.

Fra: 1000 kr.​

Giv barnet den røde Krea vogn til balancen

Gåvognen

1 års alderen er hvor børnene begynder at rejse sig op og tage de første spæde skridt, eller i det mindste forsøge på det. Her er den lille røde gåvogn det perfekte motoriske legetøj til både drenge og piger. At der samtidig kan være ting i vognen gør bare det hele bedre for drengen/pigen.

Fra: 399 kr.​

Køb det sjove keyboard i julegave til 1-2 årige børn

​Music Time babymusikcenter

​Legetøj som børn ikke kan holde fingrene fra, er et keyboard. Det at kunne spille og det kommer larm ud, er noget alle børn elsker, hvor morskaben måske er knap så stor hos forældrene. Men dog en rigtig god gave til de små.

Fra: 299 kr.​

brug de gode ideer til 1 års fødselsdag

Hammerbræt

Det klassiske legetøj og gaveide til 1 årige drenge og piger er et hammerbræt. Det at kunne putte ting igennem huller eller hamre igennem er forbundet med timer af sjov og leg, og netop derfor skal du give dette eller lignede legetøj i gave.

Fra: 139 kr.​

puslespil er en personlig gave til 1 årig

Puslespil i træ

Puslespil af træ med store simple brækker af f.eks. bondegårdsdyr vil være sjovt for et barn i denne alder. Selvfølgelig ikke noget han eller hun kan bruge i mange år frem, men dog rigtig godt værktøj til at få trænet motorikken i hænder og fingre.

Fra: 80 kr.​

giv et godt legekøkken i gave til barnet

Legekøkken

Et legekøkken er et super godt legetøj til piger og drenge i 1 års alderen. Det skal dog siges, at først omkring 2 års alderen at barnet rigtig kan bruge det. Dog vil de fleste fra 1 år op til 2 års alderen, være i stand til at have rigtig meget sjovt, smage og udforske legetøjet.

Fra: 500 kr.​

køb kvalitets regntøj i gave til barnet

​Regntøj

Det er motorisk legetøj, men det er super dejligt at have når barnet begynder at gå rundt. Det regner meget i Danmark, og hvorfor ikke give den praktiske gave der både hjælper forældre som barnet?

Fra: 250 kr.​

Køb en sjov børnelampe i til den 1 årige

​​Djeco snekugle med lys

​​En sjov snekugle der ikke behøves at rystes for at sneen flyver rundt. Djeco snekuglen kommer nemlig med lys og kan fungerer som natlampe, og når du tænder for lyset, vil sneen fyge rundt i kuglen.

Fra: 370 kr.​

Giv et sjov gyngehest til barnet

​​Gyngehest

​​En gyngehest er traditionelt legetøj til små børn. Her finder du mange forskellige typer og former, hvor denne Mammut i den lidt dyrere udgave, kan være det perfekte legetøj til barnet, hvor han eller hun får bedst udnyttelse af gyngehesten fra ca. 1½ år.

Fra: 1100 kr.​

køb legetøj i gave til 1 årige piger og drenge

Klodser/kasser

At bygge, udforske, vælte og bygge igen er super sjovt for et barn. Alt hvad der skilles ad og sættes sammen igen er lig med sjov for børn i denne aldersgruppe. Er er store klodser der kan stables den gode gaveide til barnet hvad end det er til fødselsdag eller dåbsgave.

Fra: 179 kr.​

køb en sjov bold i gave til pigen på 1 år

Blød bold/badebold

En stor blød bold barnet kan tåle at blive ramt af, hvilket kunne være en stof eller badebold, er et andet sjovt legetøj for hende eller ham. En god og billig gaveide til et barn der fylder 1 år.

Fra: 50 kr.​

køb noget sjovt badelegetøj til 1 årige børn

Badedyr

Ligesom de bløde bolde, så er badedyr også sjovt og perfekt at sutte på når der bliver badet i baljen eller badekarret. Kander eller andet som han eller hun kan hælde vand med, er også sjovt når der bliver leget i badet.

Fra: 20 kr.​

køb musik gaveideer til 1 årige

Musik

Hvad end det er sjove instrumenter som fløjte(som forældre er de dog forfærdelige), trommer, rasleæg, larmende keyboard, eller gode musik cd’er så er musik (og larm) noget der fænger ved små børn og selvfølgelig også denne specielle aldersgruppe. Hvis du vil så på god fod med forældrene, så gør dem en tjeneste og ikke købe det mest larmende legetøj.

Fra: 50 kr.​

køb legetøj i julegve til børnene

Duplo

Duplo er et fint. Legen med at kunne bygge ovenpå hinanden og skille ad igen er det perfekte for drenge og piger i alderen. Ligesom Lego bliver et hit blandt gaverne til børn på 4 år og op, så er Duplo absolut det sjove legetøj de første par år af barnets liv.

Fra: 129 kr.​

giv en puky løbecykel i gave til drenge eller piger

Løbecykel til 1 år

Den mindste løbecykel med 4 hjul ligesom den lille røde scooter, er godt legetøj som han eller hun kan øve sig på. Her giver løbecyklen det mere motoriske frihed end scooteren(læs her hvorfor en løbecykel er god), og derfor er den absolut et sjovere stykke legetøj der samtidig styrker motorikken.

Fra: 329 kr.​

køb en god kvalitets sansegynge i gave

​Krea Sansegynge

​​En sansegynge giver meget sjov og styrker barnet motorik. Samtidig er det at gynge ganske beroligende for de små, og det foresætter langt op i skolen heldigvis. At gynge er fedt, og en indendørs sansegynge vil også være super for den lille 1 årige pige eller dreng.

Fra: 369 kr.​

giv en god cykelstol i gave til den 1 årige

​Cykelstol / hjelm

​En anden praktisk gaveide til 1 års fødselsdagen kan være en cykelstol eller cykelhjelm(gavekort/tilskud). De fleste skal nok ud og cykle med den lille, og her er en god kvalitetsstol og hjelm noget der bliver behov for.

Fra: 250 kr.​

Køb et sjove legetæppe med bilbane til drenge

​​Bil legetæppe

​Til den 1 årige drenge(og piger) der måske allerede har fået smag for biler, her er et legetæppe med bilbane en super gaveide. Tæppet varmer når han sidder på gulvet, og banen giver meget sjov, som er svært at simulerer med andet. 

Fra: 400 kr.​

Gvi en praktisk sandkasse som gave til børn

​Sandkasse

Hvis den 1 årige bor i hus, kan det tænkes at der ikke er sandkasse. Hvorfor ikke give en sandkasse eller tilskud hertil i gave. Det er med garanti noget som den lille dreng eller pige vil bruge rigtig meget, og sikkert også længere tid end det tager barnet at regne ud, at sand ikke skal smages på.

Fra: 500 kr.​

Giv noget legetøj til sandkassen i gave

​Sandkasse legetøj

Til en sandkasse hører der sig legetøj til. Måske barnet har en sandkasse, så er legetøj hertil et sikkert hit gennem de varme måneder, hvor han eller hun sikkert vil begynde at opholde sig meget.

Fra: 50 kr.​

køb et ønskebørn gavekort

​Ønskebørn gavekort

​Der findes mange gaver i sidste øjeblik, hvor et gavekort til Ønskebørn måske er det helt rigtige? Her kan du købe et gavekort online og få det tilsendt direkte til gavemodtageren hvis så.

Fra: 50 kr.​

Køb den sjove bog til det lille barn i gave

​​Elefanten der så gerne ville sove

​​Børnebøger er altid en god gave til navngivning, barnedåb, barsel, jule og fødselsdage. Og her kan bogen; Elefanten der så gerne ville sove, måske være det helt rigtige til godnatlæsningen for drengen eller pigen.

Fra: 90 kr.​

Køb de populære gåbiler fra Vilac legetøj

​Gåbil

​Ligesom gåvogne er det super sjove og praktiske legetøj i en stund, kan en gåbil være det samme, bare i et længere tidsrum. For gåbiler er også sjove, når barnet kan gå. Her kan det være den populære Wheely Bug eller de seje modeller der mere ligner en bil.

Fra: 400 kr.​

Giv den barnet Lego Duplo sæt i gave

​​Lego Duplo sjove kreationer

​Giv den store 1 årige dette sæt med Duplo kreationer. Et sjovt sæt der er velegnet fra 1½ år og op, hvor der kan bygges forskellige sjove modeller og dyr med sættet.

Fra: 229 kr.​

Denne side er anmeldt af: Cecilie M. Schultz 10/10
Click here to add a comment

Leave a comment: