23 fede og underholdende gaver til 4 årige

Søger du gaver til 4 årige piger eller drenge der kan blive et hit for barnet? 4 års alderen betyder et gevaldigt ryk i barnets udvikling. Og helt ligesom gode gaver til 3 årige gav mere udfordring, så er sjovt legetøj til drengen og pigen på 4 år også lidt anderledes. [showhide]Barnet rykker sig en del fra 3 til 4 år helt ligesom han/hun vil gøre fremefter. Derfor skal der være mere udfordring for at underholde barnet, og dette er hvad inspirationen af sjovt legetøj nedenfor dækker over.[/showhide]

​Gaveideer ​til 4 årige drenge & piger

Vi har fundet forskellige ideer indenfor legetøj der passer til aldersgruppen. Her finder du ikke gaveønsker indenfor praktiske ting, som nok mest er de voksne der ønsker sig til barnet. Helt ligesom du ikke finder de små sjove gaver til børnefødselsdag børn imellem eller de eksklusive ting som f.eks. Mascha Vang giver sin datter her. Som forælder er de bløde gaveønsker med flyverdragt, kjoler, bukser, støvler, termotøj m.m. ganske rare at få, men børn vil dog hellere lege og dette afspejler gaveideerne her.

kæb en holdbar fjernstyret bil gave til drengen

Holdbar fjernstyret bil

En 4 årig dreng har sikkert biler i forvejen. Og måske du allerede har prøvet med en fjernstyret bil, der ikke holdt så længe? Her er det som regel antennen der går i stykker. Men de fleste biler i prisklassen over 200 kr. er ganske holdbare og uden de gamle "børnesygdomme", hvor kvaliteten ikke rigtig kunne holde til drengens udforskning af holdbarheden.

Fra: 250 kr.​

Køb Pomsies interaktiv bamse i gave til pigen

​​Pomsies interaktiv bamse

​​Der findes rigtig mange bamser, hvor Pomsies er noget af det nyere legetøj. Pomsies er nemlig interaktiv, hvor den reagerer på lyd og lys. Piger fra 4 - 6 år er ganske glade for dette legetøj, og hvorfor ikke glæde hende der måske allerede ønsker sig bamsen?

Fra: 149 kr.​

Giv L.O.L. Surprise i gave til piger

​L​.O.L. Surprise dukker

​​L.O.L. universet er populært til pigerne fra 4 år og op til 7 - 8 års alderen. Her er det nyere legetøj med L.O.L. dukkerne oplagte gaveideer til piger hvad end det er til jul eller fødselsdag.

Fra: 90 kr.​

køb magformers i julegave til barnet

Magnetlegetøj

Magnetlegetøj som Magformers er legetøj der udfordrer barnet både med hensyn til motorik og kreativitet. Derfor er det godt legetøj også til 4 årige, hvor kreativiteten byder barnet på flere muligheder end året før.

Fra: 100 kr.​

Giv det sjove ravnerok spil i gave til barnets fødselsdag

​Ravnerok spil

​Brætspil er sjove både til det sociale og til stimulering af barnet. Når drengen eller pigen bliver 4 år er brætspil også noget nemmere end tidligere. Børn og det med focus på spil og regler er ikke så nemt, når de er små. Men omkring 4-5 års alderen får børn et bedre og mere koncentreret fokus, hvilket i forhold til spil, giver meget mere glæde. Og brætspil er trods alt mere stimulerende end at sidde med IPad på Youtube eller Netflix for barnet.

Fra: 299 kr.​

Giv My Little Pony Ultimate sæt i gave

​​My Little Pony Ultimate Equestria

​Køb samlingen af de populære ponyer som mange piger elsker. Sættet dækker over alle My Little Pony figurerne, og kan kombineres med en af de forskellige slotte i samme tema.

Fra: 499 kr.​

køb en Playmobil Ridderborg i gave til drengens 4 års fødselsdag

Playmobil Borg

Playmobil er sjovt legetøj, og ofte er det enten det eller Lego. Hvis dit dreng er til Playmobil kunne en eksklusiv og fed borg måske være det sjove legetøj der giver mange timers leg. Du finder heldigvis Playmobil til både piger og drenge, så der er noget for alle.

Fra: 500 kr.​

Køb John Deere udendørs traktor i gave

​​John Deere Ground Force traktor

​​Den eksklusive legetøjs gave til udendørs brug, kan være den klassiske John Deere Ground Force traktor med anhænger. En stor og eksklusiv gave som med garanti vil få julelys frem i øjnene på barnet.

Fra: 2024 kr.​

Køb det sjove Frozen matador i gave til den lille pige

Frost ting

Elsa og Anna er et hit til piger i rigtige mange aldre. Og til den 4 årige der gerne vil være Elsa, er udklædning som parykken med den lange fletning og udklædningskjoler fedt. Det samme er sminkeborde, dukker og andet indenfor skønhedsting med Frost.

Fra: 50 kr.​

køb sjovt krea legetøj i gave til 4 årige piger

Kreativt legetøj

Køb det kreative legetøj der underholder barnet. Her er ting som tatoveringer, venindearmbånd og andre ting der er med at skabe noget kreativt, det sjove og underholdende legetøj hvor barnet kan udfordre sig selv.

Fra: 130 kr.​

giv en puky løbecykel i gave til drengen

Puky løbehjul

Godt legetøj til 4-5 års alderen hvor barnet kan få lov til at udvikle og røre sig, er sjove løbehjul. De kommer i mange forskellige typer, priser og kvalitet hvor Puky er garant for kvalitet, men så betaler du dog det mere. Et godt produkt der er garant for kvalitet.

Fra: 540 kr.​

Giv Hatchibabies i gave til 4-5 årige piger

​Hatchiebabies

​Det nyere legetøj Hatchimals er blevet populært blandt børn, og her er en af de nyere ting, den søde Hatchiebabies bamse. En baby som pigen (eller drengen) kan passe og pleje, som er blevet en bestseller blandt andet på Amazon.

Fra: 374 kr.​

bedste gave til 4 årig pige

Klæd ud tøj

Både drenge og piger elsker at lege klæd ud, men det er dog legen der mest fanger pigerne og noget de kan bruge lang tid på. I 4 års alderen er de endnu mere bevidste om at være som de store, forældre, feer og prinsesser, så klæd ud tøj i form af prinsessekjoler m.m. er legetøj hun vil elske at få i julegave, fødselsdagsgave eller anden anledning.

Fra: 60 kr.​

køb sjovt male legetøj til 4 årige

Malebøger/malesæt

Malebøger er en god gave til en 2 årig pige og drenge og selvfølgelig også når denne bliver 4 år. Malesæt kan være en super god gave til 4 årig dreng/pige, for det udfordrer både motorik og kreativitet.

Fra: 70 kr.​

giv et par gode rulleskøjter i gave til barnet

Rulleskøjter

Rulleskøjter er blevet populært blandt børn, og man ser flere og flere køre på disse og det er selvfølgelig også i 4-5 års alderen. Godt udendørs legetøj til 4 år og op, hvor du selvfølgelig kan være smart og købe knæbeskyttere og hjelm til at tage fra når han eller hun falder.

Fra: 400 kr.​

køb Lego Frozen i julegave til 4 årige piger

Lego

Hvad end det er Lego Juniors, City, Friends eller andet i det store tema udvalg indenfor Lego, så er det fedt legetøj både til hende på 3 år, som det er blandt de gode gaveideer til en 6 årig dreng. Lego er endda noget som ældre mennesker leger med.

Fra: 100 kr.​

Køb neglewrap i gave til pigens 4 års børnefødselsdag

​Neglewrap

Hvis du søger en god gave i 25 kroners klasse til f.eks. børnefødselsdag ved en pige, kan disse klistermærker med udsmykning af neglene være det helt rigtige. En billig og sjov gave til pigen på 4 år, som sikkert er meget bevidst om at udsmykke sig, men hvor det også skal være nemt. Her vil klistermærkerne være noget nemmere at lege med, og sviner ikke så meget som den frie leg med neglelak.

Fra: 25 kr.​

Køb fodboldmål i gave til 4 år drenge

​Stiga fodboldmål

​Fodbold er blevet et hit blandt piger, hvor mange fodboldklubbers mindste tumlingehold har overvægt af piger frem for drenge. Men fodbold i haven er dog mest spillet af drenge, og i 4 års alderen er det også drenge som jagter bolden mere for at skyde mål. Her kan du glæde med et Stiga fodboldmål til haven. Målet har en god størrelse og er dejlig flytbar, så perfekt både til barnet og forældre.

Fra: 199 kr.​

Giv det sjove My Little Pony krea legetøj i gave til piger

​My Little Pony krea boks

​My Little Pony er et hit ved rigtig mange, hvor Pinky Pie og de andre heste præger de små piger på så mange måder. Hvorfor ikke give en kreaboks med forskellige ting som klistermærker, tegnemuligheder og andet med det kendte tema?

Fra: 139 kr.​

giv en sjov gokart i gave til drengen

​Puky Gokart

​En eksklusiv gaveide til udeleg i den dyre ende blandt de mange gaveideer til børn, kan være denne Puky gokart i rød og sort. Legetøj der stimulerer barnet både i forhold til motorik, tanke og kreativitet. Og så er det med garanti noget der giver mange timers sjov i ren leg for ham eller hende.

Fra: 1996 kr.​

Giv en lærerig aktivitetsbog i gave til børn

​​Aktivitetsbøger

​​Aktivitetsbøger er perfekte i 4-5 års alderen og op, for her kan barnet blive udfordret og samtidig blive underholdt. Du finder mange forskellige typer af bøger, hvor de helt simple er bedste udgangspunkt til barnet der fylder 4 åå.

Fra: 40 kr.​

Giv den sjove Hot Wheels bilbane i gave til drengen

​Hot Wheels Corkscrew

​​Hot Wheels er populært bil legetøj, hvor Hot Wheels Corkscrew bilbanen er en af de nyere og populære baner. Overrask en dreng med denne bane, hvor bilerne kommer og op køre hurtige hastigheder.

Fra: 490 kr.​

Giv den populære bordtegnetavle i gave

​​Spire bordtegnetavle

​​Spire bordtegnetavle kan være den praktiske udstyr til at udfolde kunstner evnerne for drengen eller pigen på 4 år. En sjov og enkel gadget som den lille med garanti vil elske, hvis han/hun er vild med at tegne.

Fra: 199 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: