Inspirationsliste med smarte gaver til 5 årige

Gaver til 5 årige drenge og piger skal afspejle denne aldersgruppe. De 5 årige børn rangerer smart som de store i børnehaven, men de er dog stadig ikke er helt i skole størrelsen. [showhide]Gaveideer til ham eller hende på 5 år skal derfor være motiverende og udfordrende for barnets udvikling helt ligesom gaveideerne til  de 4 årige. Forskellen er bare, at pigen eller drengen har brug for den større udfordring for hjerne og fysikken som passer til stadiet i barnets udvikling.[/showhide]

Gaveideer til 5 årige drenge & piger

Her nedenfor har vi fundet forskellige gode gaveideer som du kan bruge til barnets fødselsdagsgave, julegave eller anden  gave anledning.

køb et godt løbehul i gave

Løbehjul

Løbehjul er populært blandt både drenge og piger i 5 års alderen, helt ligesom børn på 4, 6 eller 8 år. Det er sjovt legetøj og samtidig noget, der giver fysisk aktivitet også socialt, nu du kan komme omkring og hænge med ud vennerne.

Fra: 300 kr.​

Køb Ramasjang mysteriet i gave til barnet

​Ramasjang mysteriet

​Til barnet der elsker at spille, og har brugt mange timer foran Ramasjang, her er dette spil en oplagt gaveide. Ramasjang Mysteriet er en ganske simpelt spil,  men som børnene elsker. Der er stort mysterium, når der skal findes spor og skyldige.

Fra: 329 kr.​

køb det sjove krea legetøj i gave til pigen

Kreativt legetøj til pigen

Kreativt legetøj med venindearmbånd, perler, halskæder og alle de andre krea ting der giver hende mange timers underholdning, er perfekte gaver til børn der elsker at skabe ting. Det er selvfølgelig også for drenge, men dog noget der fanger flere pigers interesse end drenge.

Fra: 120 kr.​

giv Find Holger bogen i gave til 5 årige børn

Male & Aktivitetsbøger

Aktivitetsbøger som Find Holger er det kreative legetøj, der stimulerer barnet. Maleting eller aktivitetsbøger er den gode gave til børn, og helt perfekt som gave til et barn du måske ikke kender særlig godt.

Fra: 40 kr.​

Giv My Little Pony Ultimate sæt i gave

​My Little Pony sæt

​​Hvis du søger en fødselsdag eller julegave til pigen der elsker My Little Pony, hvorfor så ikke sættet med alle de kendte ponyer? My Little Pony legesættet kommer med 10 forskellige figurer.

Fra: 499 kr.​

køb den sjove disney hopppebold som gave til piger på 4 år

Den trendy hoppebold

Hvem kender ikke til at hoppe på en hoppebold? Det var lidt skørt, men dog super sjovt. Det vil pigen der elsker Frost nok også syntes(Cars version til drenge finder du her), og derfor kunne denne hoppebold være det perfekte legetøj til hende.

Fra: 100 kr.​

Køb Minecraft oververden figurer i gave til drenge

​Minecraft Oververden megapakke

​Til barnet der elsker Minecraft, kan denne megapakke med figurer, våben og udstyr fra det populære spil, være det sjove legetøj. Legetøj der er velegnet til mange aldersgrupper udover børn på 5 år.

Fra: 249 kr.​

Giv det søde smukkeskrin i gave til hende på 5 år

​Sødt smykkeskrin til hende

​Piger i den unge alder som ældre alder, elsker at eksperimenterer med skønheden. Her er udstyr og opbevaring af udstyr vigtige del. Dette søde smykkeskrin med musik og sød dansede alf er perfekt som opbevaring til skønhedsting på børneværelset.

Fra: 229 kr.​

køb sport & spil til børn i 5 års alderen

Spil & Leg

Spil & leg til indendørs og udendørs brug skaber den sjove sociale leg for børn. Her kan det være en basketkurv, fodboldmål, børnespil, havespil og alt andet. Drenge elsker at sparke til en bold, og et par små mål til haven ville nok gøre lykke.

Fra: 100 kr.​

bedste gave til 4 årig pige

Klæd ud tøj

Børn elsker at udforske og efterligne, og her er det med at lege mor, fin dame eller prinsesse, noget som piger virkelig kan bruge lang tid på. Køb noget sjovt udklædningstøj til den 5 årige pige i gave.

Fra: 100 kr.​

Giv Schleich rideskolen i gave fra 3 år og op

​​Schleich rideskole m. ryttere

​Det tyske legetøj Schleich byder på mange vilde dyr, bondegårde, heste, stalde og meget andet. Her kan denne rideskole med ryttere måske være det sjove legetøj til barnet der elsker at lege med dyr.

Fra: 485 kr.​

giv et par gode rulleskøjter i gave til barnet

Rulleskøjter

Rulleskøjter er den sjove leg, hvor der kan startes ud med 2 baghul til den bedste balance, og kan så siden tages af så det bliver en inliner. Der findes mange gode modeller som også passer drengen eller pigen i 5 års alderen.

Fra: 400 kr.​

køb et godt vendespil i gave til børn på 5

Lærerige og sjove børnespil

Omkring 5 års alderen bliver det noget sjovere at spille med barnet. Her vil han eller hun være meget bedre til at forstå det med regler i spillet, end det 4 årige barn. Især vendespil er populære til aldersgruppe helt ligesom de gode lærerige spil blandt andet med Hr. Skæg.

Fra: 150 kr.​

Køb sjove magneter som lærerigt legetøj

Velac magneter

Fra 3 års alderen er magneter sjove, og disse Velac alfabet magneter er populære også blandt 5 årige. De kan nemlig bruges til at øve stavning og alfabetet på en sjov måde, hvad end det er på døren eller køleskabet.

Fra: 129 kr.​

Giv et sjovt tryllesæt i gave

​Tryllesæt

​Ligesom der er et kæmpe spring fra 2 til 3 år, er der også fra 4 til 5 år osv. Her er bevidstheden om at lære og vise sig frem meget større end før, hvilket åbner op for sjove gaveideer som f.eks. tryllesæt. De fleste producenter skriver aldersgrænse fra 6 år, men et simpelt tryllesæt der ikke er for svært, kan dog være super sjovt for 5 årige også, og hvorfor ikke give det til fødselsdags- eller julegave til børn?

Fra: 130 kr.​

giv Barbie i gave til pigen

Barbie

Barbie har været populært i evigheder, og det vil det nok forblive ved med at være. Selv pigen der har tonsvis af Barbie ting ønsker sig altid Barbie. Så hvis du leder efter en gave til sådan en pige, så vil legetøjet til hende med garanti glæde og underholde.

Fra: 100 kr.​

Giv en sandkasse til udeleg i gave til barnet

​Sandkasse

​Hvis du leder efter en gave til barnet der har fødselsdag i forår eller sommer, hvorfor ikke noget sjovt til udeleg? Her er en sandkasse noget, som børn fra 1 år og opefter elsker. Det gør sig også gældende til 5 årige, hvor det som regel er noget forældre køber til deres børn.

Fra: 400 kr.​

Giv et sjovt gyngestativ i fødselsdagsgave til børn

​Gynger

​En anden sjov ting til udeleg, kan være gyngestativ til haven. En god gave til 6 år, 2 år og alle andre aldersgrupper hvor børn finder glæde ved at gynge. Her kan det være et simpelt gyngestativ kun med gynger, eller de kombineret legestativer der kan kravles, gynges m.m. på.

Fra: 800 kr.​

giv den sjove og billige gave til 5 årige børn

​Sorteper

​En sjov og billig gave der er mange timers social underholdning i, er bræt eller kortspil. Her er Sorteper spillet selvfølgelig obligatorisk. Det er et perfekt spil som kan bruges fra 3 års alderen, men nok er noget nemmere at spille når drengen eller pigen bliver 5 år.

Fra: 59 kr.​

Køb en tegneprojektor i gave

​Smart Sketcher tegneprojektor

​Denne Smart Sketcher tegneprojektor kan være den gode gave til ham eller hende der elsker at tegne. Det giver mulighed for at styrke færdighederne, hvor barnet kan tegne af og derved få den bedre følelse.

Fra: 569 kr.​

Giv Hatchibabies i gave til 4-5 årige piger

​​Hatchibabies

​​Hatchimals er blevet super populært, hvor udvalget startede med de små æg med en figur indeni. Men nu finder du også slotte og bamser som den nyere Hatchibabies der på rekordtid er blevet super populær.

Fra: 374 kr.​

øb en sjov blomsterpresser i gave

​Moulin Roty blomsterpresse

​Giv denne Moulin Roty blomsterpresse til barnet der kan lide at være kreativ. Blomsterpressen kan lave flotte blomster til indbydelser, kort og andet, som barnet måske kan få meget sjov ud af.

Fra: 140 kr.​

giv barnet Vildkatten spil i gave

​Vildkatten

​​Vildkatten er spillet, som alle børn vil elske. Velegnet fra ca. 4 år, men de fleste får den mere naturlige tilgang til spillet uden snyd, når de er i 5 års alderen.

Fra: 179 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: