22 gode gaveideer til 6 årige

Leder du efter ideer indenfor gode gaver til 6 årige drenge eller piger? Alderen hvor barnet skal starte i skole, giver et spring indenfor legetøj og til til barnet. [showhide]For helt ligesom med gaver til 5 årige vil gaveideerne til det 6 årige barn, kræve at barnet både bliver underholdt og stimuleret i forhold til sin udvikling.[/showhide]

​22 gaveideer til 6 årige børn

Vi har fundet forskellige gode gaveideer til børn på 6 år der passer til aldersgruppen. Her finder du ting indenfor både de praktiske ting til skole og værelse, helt ligesom det sjove legetøj til barnet.

køb en fed skoletaske i gave til barnets 6 års fødselsdag

Skoletilbehør

Hvis drengen/pigen skal starte i skole, eller måske allerede går i skole, er skoletilbehør med garanti en god gaveide. Skoletasker, penalhuse, penne og alt det andet, som både er praktisk men også giver følelsen af at være et stort barn, vil være oplagte gaveideer til ham eller hende.

Fra: 50 kr.​

Køb det populære Harry Potter Coding kit fra 5+

​Kano Harry Potter coding kit

​​Den eksklusive gave til drengen eller pigen der elsker at lære, kan være det populære Kano Harry Potter Coding Kit . Her kan barnet udvikle sin kreative sans med programmering og tryllestaven, hvor det populære legetøj er velegnet til 6+.

Fra: 1785 kr.​

køb Lego City brandstation i gave

Lego

Lego Friends, City og alle de andre temaer er et hit blandt børn. Det gælder selvfølgelig også for piger og drenge på 6 år. Overvej om noget af det sjove indenfor City ikke skulle være til ham, mens Friends kollektionen er et hit til piger.

Fra: 100 kr.​

Giv den sjove slimfabrik i julegave til børn

​​So Slime DIY slimfabrik

​Giv barnet denne sjove og populære slimfabrik i gave. Her kan drengen eller pige lave sin egen slim, som med garanti vil være super sjovt sammen med veninderne eller kammeraterne.

Fra: 186 kr.​

køb det sjove udendørs legetøj i gave til barnet

Spil til den sociale leg

Sjove spil som stigegolf, bordfodbold, spilleborde, petangue, fodbold og meget andet der kan spilles med familie eller vennerne, er sjovt og godt legetøj der giver underholdning nu og langt frem i fremtiden. Udendørs leg er oplagte til forår eller sommergaven.

Fra: 80 kr.​

giv Hello Kitty i gave til piger på 6 år

Hello Kitty

Hello Kitty er ligesom Frost m.m. noget mange piger elsker. Her finder du udstyr og legetøj stort set indenfor alt, og måske en Hello Kitty madkasse ville være et hit til hende starter i skole? Kan bruges både til fødselsdag eller som årets julegave til børn.

Fra: 100 kr.​

GIv det sjove byggelegetøj til drenge på 6 år

​Byggelegetøj

​Byggelegetøj hvad end det er Geomag, Engino, Magformers eller andet, er et hit blandt børn i 2 års alderen som 6 års alderen. Her gælder det bare om at give noget til aldersgruppen, som stimulerer barnets evner.  Giv noget af det sjove Engino trælegetøj, eller de sjove klodser der kan bygge alverdens sjove ting.

Fra: 130 kr.​

Giv stylter i træ som gave til barnets fødselsdag

​Stylter

​Noget sjovt udendørs legetøj som også virkede "da far var dreng," er stylter. Alderen til stylter er vel lige omkring 6-7 år, så hvorfor ikke give disse til hende eller ham der elsker en fysisk udfordring - der samtidig kan imponerer andre.

Fra: 339 kr.​

Giv et flot sæt sengetøj med motiv i gave til børn

Sengetøj med motiver

Køb et lækkert sæt sengetøj i god kvalitet med underholdende motiv på. Brandmand, dinosaurer, Frost eller andet kunne være den praktiske men også sjove ting som barnet bruger hver dag. Det er med garanti ikke blandt barnets gaveønsker, men vil være en ting der helt ubevidst giver barnet mest glæde i døgnet.

Fra: 469 kr.​

Køb et karaokeanlæg i gave til barnet

​BT karaokeanlæg

​Et mini karaokeanlæg til et barn på 6 år? Mon ikke det vil være en fed gave til drengen eller pigen der er bidt af at udleve sit musikalske talent ... og hvem ved, måske MGP venter forude.

Fra: 899 kr.​

giv et brætspil i gave til den 6 årige

Gode brætspil

Børn elsker at spille, og i 6 års alderen er de endnu bedre til det med at tabe og vinde - I det mindste bedste end f.eks. den 4 årige. Børne Alias blev året brætspil for 3-9 årige i 2015, og det er super godt og lærerigt spil til 6 årige også.

Fra: 150 kr.​

Giv LOL Surprise store i gave til 5-6 årige piger

​L.O.L. Surprise Shop

​​Hvis du søger en fødselsdags- eller julegave til pigen der elsker dukker, kan L.O.L. universet måske være lige hende. Her kan du give dukkerne eller den populære LOL Surprise Pop-Up shop, hvor dukkerne kan blive fremvist på fineste vis.

Fra: 499 kr.​

giv et godt sæt farver i julegave til børn

Djeco kuffert med farver

Et godt sæt farver er noget alle børn kan bruge. Det er en perfekt gaveide til barnet som du ikke kender, for hvilket børn elsker ikke at tegne og male? Djeco sættet med farver er i den gode kvalitet, og giver barnet muligheder for virkelig at udfolde sin kreativitet.

Fra: 299 kr.​

Køb legetøj der styrker motorikken

​​Moonhopper

​​Moonhopper klemmes mellem fødderne og så gælder det om at finde balance og hoppe fremad. Sjovt legetøj der styrker motorikken, og samtidig giver barnet sjov. Velegnet fra 4 - 5 år og op, hvor skoledrengen eller pigen nok kan blive udfordret.

Fra: 179 kr.​

Giv det sjove fysik sæt i gave til børn

Eksperimenter & fysikleg

​Hvorfor ikke give noget legetøj, der både styrker læringen, den kreative sans og giver en wow effekt? Det er, hvad du kan opnå ved at give en af de sjove eksperiment eller fysiksæt. Her kan det være affyringsraketten, som kan flyve 15 meter op i luften, tryllesæt eller det kan være en solar robot? Der er mange sjove ting, som måske er det helt rigtige til pigen eller drengen som fylder eller er 6 år.

Fra: 119 kr.​

giv Barbie i gave til pigen

Barbie til hende

Til pigen der elsker dukker og legen med udklædning, her er Barbie måske det helt rigtige. Mange piger har tonsvis af Barbie ting i forvejen, men dog står det altid på deres ønskeseddel, og det må jo betyde, at Barbie er et hit.

Fra: 80 kr.​

giv et par gode rulleskøjter i gave til barnet

Sjove rulleskøjter

Rulleskøjter, løbehul og skateboards har notorisk været det sjove udendørs aktivitetslegetøj for børn i alle aldre. Det gør sig selvfølgelig også gældende i 5-7 års alderen. Godt og sjovt legetøj der udfordrer og stimulerer barnet.

Fra: 400 kr.​

Giv kongespillet i fødselsdagsgave til børn i forår/sommer perioden

​Kongespil

Hvis du mangler en gaveide til forår eller sommer fødselsdag til barnet der bliver 6 år, så kan kongespillet måske være det helt rigtige. Det er sjovt at spille i haven, gården eller på vejen, og noget der giver god social aktivitet med familie eller venner for barnet.

Fra: 100 kr.​

giv en racerbane som den sjove gave til drenge

Racerbane til drenge

Racerbaner kan være det sjove legetøj hvor drenge konkurrerer med hinanden. Godt legetøj der har været et hit til drenge lige siden de første kom frem tilbage for mange mange år siden.

Fra: 500 kr.​

Giv de sjove river stones i gave til børn

​River Stones

​River Stones "sten" giver barnet chance for balanceleg. Det kan bruges til giftig jord, springe fra punkt a til b og meget andet. Et nyt og populært stykke legetøj der kan bruges fra 2 års alderen og op.

Fra: 395 kr.​

Køb LOL Surprise huset i gave

​​LOL Suprise Huset

​LOL ligesom Barbie. Hatchimals og meget andet, udvikler sortimentet hele tiden, og her er dette hus/dukkehus en af de sjove nye ting. Giv L.O.L. Suprise huset i gave til den 6 årige pige der elsker universet.

Fra: 1349 kr.​

Køb Lego Classic legetøj til børn fra 5 år

​L​ego Classic

​Lego er sjovt legetøj for både drenge, piger, små og større børn. Her finder du mange sæt og temaer, hvor Lego Classic kan være den smarte gave, hvor barnet få det klassiske Lego med flere klodser af hver, som giver fantasien større spillerum end huse, biler og andet efter tegning.

Fra: 140 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: