Gaveideer til ham der fylder 50 år

find de gode gaver til ham 50 år

​​​​Søger du gaver til ham 50 år? Hvis du kender en mand der snart runder med 50 års fødselsdag, så skal der selvfølgelig også findes på en gave til at fejre ham. Hvad vil mænd have i gave er det store spørgsmål, for ligegyldigt om han bliver 50 eller 20 år, så er mænd ofte svære at finde gaver til. Hvad du skal give ham i gave kan dog besvares relativt nemt, for nedenfor har vi nemlig fundet nogle gode ideer til hans gave. Ideerne kan du bruge som inspiration til din mand, ven, kæreste, bror, far eller anden mand der bliver 50 år gammel.

Gaveideer til ham der bliver 50 år

​Ideerne som vi har fundet nedenfor er valgt ud fra, at vi alle er forskellige, så ideerne skal ramme bredt. Dvs. at du finder billige som dyre gaveideer, hvor ideerne er indenfor de personlige, sjove eller fede ting.

køb den perfekte gave til ham

En fed klassisk barbering

​Til ham der bliver 50 år og måske har alt hvad han skal bruge, kan du give en lækker klassisk barbering. En luksus velvære gaveide til mænd der er velegnet til de fleste, for stort set alle skal barberer sig, og mange lider af rød hud. Det med den sarte hud er dog ikke det store problem med den "rigtige" barbering med kost, varme, klud og kniv.

Fra: 399 kr.​

køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

​Vooni jumpstarter

​En gaveide til bil entusiasten og faktisk også alle andre mænd med bil, kan være denne ret smarte vooni jumpstarter. Startkabler er bare bøvlet, og hvis man står en morgen med dødt batteri, så vil Vooni jumpstarter gadget være det man elsker mest.

Fra: 779 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Ferrari på bane

Hvis du mangler en stor oplevelse til dem som ikke ejer den store bil, kan du/i give ham denne eksklusive oplevelse. At køre en Ferrari på bane er nok noget, som de fleste har en lille drøm om. Og det kan du eller i opfylde med denne oplevelsesgave til ham.

Fra: 2495 kr.​

giv en skyde med våben oplevelse i gave

​Skyd med russiske våben

​En af de vildere oplevelser kan være at skyde med russiske våben. Oplevelsen foregår logisk nok ikke i Denmark men derimod i Ungarn. Hvis du overvejer at give gaven, skal det nok være i forbindelsen med at han/de skal ud og rejse alligevel.

Fra: 445 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​Guidet tur i fængsel

​En noget mere realistisk oplevelse til ham kan være en guidet tur bag murene i det gamle Horsens Statsfængsel. En spændende oplevelse der kan give et lille indblik i, hvordan livet har været som indsat bag tremmerne.

Fra: 149 kr.​

køb en nakkepude i gave til manden der ofte rejser

​Den fede nakkepude

​En gaveide til manden der rejser meget med arbejde, kan være den eksklusive nakkepude. Denne pude støtter helt rigtigt, samtidig, med at du får mulighed for at høre musik fra telefonen, der kan placeres i puden.

Fra: 329 kr.​

Giv vildmarksoplevelsen i gave til ham der er hipster

​​Vildmarksgourmet

​​Hvorfor ikke give ham en natur oplevelsesgave der får den indre hulemand lidt frem. Vildmarksgourmet med Bushcraft byder på en naturlig oplevelse i skoven hvor kaffen bliver lavet over bålet og ikke på espressomaskinen.

Fra: 699 kr.​

køb en sjov billig studentergave

​Den smarte ølkøler

​Giv en af de sjove praktiske gaveideer til ham der koster under 100 kr. som denne smarte Beer Tjiller. En smart gadget det kan holde hans øl, cola, vand eller anden dåse kold. Og hvem kan ikke bruge det foran fjernsynet, computeren eller som holder på altanen.

Fra: 79 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

​Kro-/hotelophold

​50 år er ofte ensbetydende med, at han har det meste som han skal bruge. Og derfor kan et kro eller hotelophold måske være den helt rigtige gave til hans 50 års fødselsdag. En gaveide der er velegnet til de fleste anledninger, aldersgrupper og personer.

Fra: 1000 kr.​

giv en romsmagning oplevelse i gave til mænd

​​Romsmagning

​En romsmagning der kan foregå de fleste steder i landet, kan være en fed oplevelse i gave til 25 årige som 50 årige mænd. Alternativerne kan være ølsmagning, whiskysmagning eller måske ginsmagning. Smagning og information om de gyldne dråber tiltaler mange.

Fra: 299 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: