Mangler du en gave? Så giv et gavesæt

Søger du en gave til hende eller ham, som du bare ikke har nogen anelse om, hvad du skal give i gave? [showhide]Her er gavesæt eller gavekurve ofte den nemme løsning, hvad end det er Matas gavesæt med parfumer, vin forretningen med rom gavesæt eller måske i Babysam med baby gavesæt. Du finder mange forskellige typer og muligheder indenfor den hurtige, nemme men også gode gaveide.[/showhide]

17 gavesæt til mænd og kvinder

Vi har fundet et udvalg af forskellige ideer, der kan give dig det nemme overblik til inspiration, så du hurtigt kan finde det helt rigtige til den unge eller ældre person.

Giv daniel wellington gavesæt til hende

​​Daniel Wellington gavesæt

​​En personlig gave til hende kan være det populære Daniel Wellington ur. Her kan du give et sæt med ur i sterling og matchende armbånd. Et flot og eksklusiv gavesæt til den unge som ældre dame, hvad end det er i gave til din svigerinde, mor, kæreste, datter eller anden.

Fra: 1145 kr.​

giv gavesæt med øl til ham der skal have kanel

​​Øl fra hele verden

​Et gavesæt til far, søn, kæreste, ven eller anden mand der elsker en god øl, kan være denne gaveide. Du får et sæt med ni flasker øl fra tre forskellige kontinenter. Et godt alternativ til de forskellige sæt med Kragelund, Svaneke og andre danske øl mærker.

Fra: 259 kr.​

Køb et wellness clean gavesæt til hende

​​Toscansk wellness gavesæt

​En toscansk wellness gavekurv kan være en sød værtindegave eller som den søde ting til din kæreste, veninde eller måske til reception. Du finder forskellige ting som lotion, skumbad, scrub osv. der kan give den lækre wellness til hende.

Fra: 215 kr.​

Køb Paco Rabanne gavesæt til mænd

​Paco Rabanne gavesæt mænd

​​Til ham kan du give denne Paco Rabanne​ 1 Million gaveæske. Den velduftende og populære duft er velegnet til rigtig mange personer og anledninger, som måske også dækker gavemodtageren​?

Fra: 397 kr.​

Køb Lancome gavesæt til mor

​​Lancòme gavesæt​

​​​Lancóme Hypnóse mascara gavesættet kommer med tre lækre produkter. Her får du Lancome mascara i sort, en sort crayon khól og en bi-facil instant cleanser. Et perfekt gavesæt til hende der bruger mascara og elsker Lancome.​

Fra: 195 kr.​

Giv babyplejesættet i barselsgave

​​Urtegaarden babyplejesæt

​​​​Som barselsgave kan du give dette gavesæt med babypleje produkter. En oplagt gaveide til den nybagte mor, hvor du finder babybadeolie, babyolie og og salve, som jo nok skal blive brugt.

Fra: 215 kr.​

Giv det lækre Naturfarm Rav i gave

​​Naturfarm Rav gaveæske

​​​Giv hende denne gaveæske med fugtighedscreme og showergel fra Rav. En sød gaveide der kan bruges af de fleste kvinder og mænd, og velegnet til de fleste gaveanledninger.

Fra: 240 kr.​

Køb en gaveæske med ting til skægget

​​​Sæt med skægshampoo

​​​​Til den unge eller ældre mand med skæg, her er denne gaveæske med skægpleje måske den helt rigtige julegave, fødselsdagsgave, studentergave eller anden anledning. Et eksklusivt sæt med skønhedsprodukter til mænd.

Fra: 300 kr.​

Køb den søde velvære gavepose

​​​Hold Masken Gavepose

​​​​Giv hende denne søde gavepose med lækre ting til ansigtet. Du får peelingsvamp, grønt ler til ansigtsmaske, natursvamp og ansigtsolie. Velegnet som gave til værtinde, veninde, bedstemor, kæreste m.m.

Fra: 160 kr.​

Giv Ole Henriksen gavesæt til hende

​​Ole Henriksen Makeup Wonders

​Giv det ultimative Ole Henriksen makeup sæt i gave. Du får tre produkter til brug før og efter makeup lægning, så det sidder perfekt og skønheden bevares. ​

Fra: 599 kr.​

Giv en te gaveæske med udsøgt te

​English Tea Shop gaveæske

​Til hende, ham eller dem der elsker te, her kan du give en af de mange forskellige gaveæsker med te. English Tea Shop byder på forskellige løsninger, som denne te gaveæske til lige under 100,- kr.

Fra: 99 kr.​

Køb wellnesws gaveideer til kvinder

​​​Wellness sæt

​Giv den søde træspand med wellness indhold i det flotte naturlige look, der kan være det gode alternativ til f.eks. en gavekurv. Dette sæt indeholder forskellige lækre ting til badet, og måske det perfekte til kvinden der har alt.

Fra: 169 kr.​

Giv den eksklusive Mühle gaveæske med barbergrej

​​​​Mühle gaveæske

​Til manden der elsker kvalitet, kan du give et af de forskellige gaveæsker fra Mühle. Det eksklusive barbergrej er populært til mange gaveanledninger, hvad end det er rund fødselsdag eller til jul.

Fra: 1145 kr.​

Køb det søde Ecooking gavesæt med rensemælk

​Ecooking starterkit m. rensemælk

​​Giv dette starterkit med nogle af de lækre produkter fra Ecooking. Et sæt der kan bruges som gave, eller måske til dig selv som den nemme "taske" med skønhedsprodukter til ferien. Du får en samling af lækre produkter i en transparent taske.

Fra: 269 kr.​

Køb Moroccanoil gaveæsker

​​Moroccanoil gavesæt

​Du kan forkæle med en Moroccanoil gaveæske der indeholder forskellige lækre produkter til skønheden og velværen. Her finder du en del forskellige ideer til jul og resten af året, som alle kan være velegnet.

Fra: 150 kr.​

Giv gaveæske med produkter til fødderne

​Superglade fødder gavepose

​​​Overrask med denne gavepose der indeholder forskellige velvære produkter til fødderne. Fodbadesalt, balsam og pimpestenssæbe som kan bruges til at forkæle fødderne.

Fra: 215 kr.​

Køb det søde Matcha gavesæt

​​​​Matcha gavesæt

​​Giv dette Matcha gavesæt der indeholder piskeris, ske af bambus, matcha skål og holder til piskeris. Du får en flot æske det kan bruges som den flotte og unikke gave til reception, mors dag, til ham eller anden anledning eller person.​

Fra: 379 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: