Julegaver til børn 2020 – Populært legetøj og gaver

Søger du gode julegaver til børn der kan glæde, være praktiske eller rent faktisk være legetøj der styrker motorikken? Det er netop hvad du finder her på Idegryden. [showhide]Vi har nemlig fundet det store udvalg af populære ting til børn i forskellige aldersgrupper, der kan være årets julegave hit her i 2020.[/showhide]

​Find gaveideer til den præcise alder her

Gaver til børn 1 år

Gaver til børn 2 år

Gaver til børn 3 år

Gaver til børn 4 år

Gaver til børn 5 år

Gaver til børn 6 år

Gaver til børn 7 år

Gaver til børn 8 år

Gaver til børn 9 år

Gaver til børn 10 år

Gaver til børn 11 år

Gaver til børn 12 år

Gaver til børn 13 år

Gaver til teenagere

​​Gaveideerne til børn du finder nedenfor er inddelt efter lidt bredere aldersgrupper​ som du kan se i indholdsfortegnelsen, hvor du kan finde inspiration i de forskellige ideer. Det skulle meget gerne give dig chance til at finde den perfekte gave på den nemme og hurtige måde​.

Spring frem til den ønsket aldersgruppe eller gaveide via indholdsfortegnelsen her

​Julegaver til børn på 0 – 2 år

Her nedenfor finder du forskellige ideer i gave til babyen i forskellige stadier. Helt ligesom du finder ideerne til den lidt ældre pige eller dreng op til 2 års alderen.​

køb en sjov børnelampe i julegave til barnet

Sjov børnelampe

En sjov lampe indenfor en af de kendte figurer som Star Wars, Frost, Paw Patrol, Cars m.m. kan være den gode gaveide til drengen eller pigen. En lampe er både den sjove gave for den lille. Han/hun vil være meget stolt af sin egen fine lampe, og så har den jo også det praktiske formål med at lyse værelset op.

Fra: 149 kr.​

Læs mere / KøbKøb Wobbel balancebræt fra 1 år

​Wobbel balancebræt

​​Det hollandske mærke har lavet dette populære balancebræt i gode materialer, som kan styrke og træne barnets motorik. Kan bruges allerede fra 0 år, men giver bedst udnyttelse fra ca. 1 år.

Fra: 1000 kr.​

Giv barnet den røde Krea vogn til balancen

Den røde gåvogn

Den røde gåvogn er det perfekte motoriske legetøj til den lille, når han eller hun skal lære at gå. Legetøjet holder godt nok kun en stund, men dog bliver det et uundværlig “køretøj” for drengen og pigen når verden skal opleves på gå-ben.

Fra: 399 kr.​

Læs mere / Købkreative gaver børn kan lave

Legemad

Legetøj der også virker når barnet er 3-4 år, er det sjove legemad i træ. Hvis han eller hun stadig er 0 år, så bliver der nok mest suttet på det. Men det vil hurtigt blive sjovt legetøj til at efterligne mor eller far der laver mad. Udover som julegave, så kan det også være den gode ting til pakkekalenderen.

Fra: 40 kr.​

Læs mere / Købgiv en puky løbecykel i gave til drenge eller piger

Løbecykel til den lille

Puky løbecykler bliver lavet til forskellige aldersgrupper, hvor den mindste med 4 hjul giver den gode støtte så den ikke vælter. Puky er det perfekte motoriske værktøj for drenge og piger, også for den helt lille der kan håndterer den 2-hjulet endnu.

Fra: 329 kr.​

Læs mere / Købkøb en sød rangle som det sjove legetøj

Lamaze rangle

Det klassiske legetøj til babyer i form af rangler, har og vil altid være godt legetøj der styrker motorikken for ham eller hende. Her er Lamaze det gode kvalitet og materiale som både underholder og er forsvarligt for barnet.

Fra: 70 kr.​

Læs mere / Købgiv det sjove tårn i gave til den 1-2 årige

​Fisher Price legesæt

​Fisher Price legesættet er fedt legesæt der kan bygges fladt som en by ved gulvet, eller kan bygges i højden som et tårn. Der er mange timers sjov til den lille fra 1 års alderen og op til 3 års alderen.

Fra: 487 kr.​

giv det praktiske spisetids udstyr i gave til babyen

​Ting til spisetid

​Julegaver til en baby er ofte de praktiske ting og det motoriske legetøj. Spisetid er en af de praktiske ting, der giver mange forskellige gode ideer til årets julegave. Giv noget som forældrene mangler til den lille.​

Fra: 70 kr.​

køb det sjove hammer legetøj i gave

Hammerbræt

Et andet godt stykke legetøj der styrker barnets udvikling, er de forskellige udgaver af træ legetøj du kan hamre på. Djeco, Brio m.m. har lavet et godt hammerbræt i hver sine udgaver, der kan være gaven som underholder den lille dreng eller pige.

Fra: 149 kr.​

Læs mere / Købkøb Lego Duplo i julegave til den lille

Duplo

Lego Duplo er sjovt legetøj for de små. Helt ligesom du som forældre også kan få lidt glæde ved bygge noget for barnet. Det giver også ekstra glæde for så kan det væltes. Det bliver heldigvis det super sjove legetøj for den lille, når denne skal træne sin motorik med at sætte de store klodser sammen – Hvilket, barnet kan bruge rigtig mange timer på.

Fra: 100 kr.​

Læs mere / Købgiv den lille en sjov badeand i julegave

Badelegetøj

Badelegetøj er uundværligt når der skal leges i badet. Og det kan selvfølgelig også gives som gave til juleaften til det lille barn. Der findes mange sjove ting som badeænder, spande m.m. som den lille vil finde sjovt at lege med i badekarret eller baljen.

Fra: 69 kr.​

Læs mere / Købkøb et godt kvalitets legekøkken i gave til piger

Legekøkken

Legekøkken er det sjove legetøj som især piger kan bruge mange timer på. Det er dog legetøj der først kommer til sin fulde ret ved 2 års alderen og frem, men der vil dog også blive eksperimenteret med madlavningen for pigen på 1 år og op.

Fra: 369 kr.​

Læs mere / Købgiv sjove stabelklodser i gave til babyen

Stabelklodser

Stabelklodser er ligesom andet byggelegetøj, det gode legetøj der styrker barnets evner og selvfølgelig også giver meget underholdning for den lille. Du finder stabel- eller byggeklodser i mange forskellige varianter, hvor Sundleg har det sunde legetøj der ikke indeholder usunde stoffer.

Fra: 149 kr.​

Læs mere / Købpuslespil er en personlig gave til 1 årig

​Puslespil

​Puslespil giver rigtig mange timer underholdning både for barnet i vuggestuen som barnet i børnehavealderen. Til den helt lille skal du selvfølgelig give de nemme træspil, hvor den 2 årige skal udfordres noget mere med puslespil.

Fra: 50 kr.​

køb en sjov bold i gave til pigen på 1 år

​Sjove bolde

​Bolde kan være sjove, og også forbandet svære hvis man kun er 13 måneder gammel. Det er et godt stykke legetøj der styrker barnet motorik, samtidig med, at du kan spille med ham eller hende og lære det sociale i spil.

Fra: 60 kr.​

køb en hoppeko til den lille i julegave

​Hoppeko

​Et alternativ til legen med bolde kunne være den søde hoppeko. En oppustelig ko som den lille kan hoppe rundt på, og sikkert også bande når det går for vildt. Godt og sjovt legetøj til en billig pris som en lille pige nok vil elske.

Fra: 189 kr.​

giv den sjove shufflebook med sagen i julegave til børn

​Kom og syng med os shufflebook

​De små får hurtig smag for at synge. Og den smarte shufflebook med de mange forskellige sange, er det perfekte legetøj til fællessang med forældrene.

Fra: 199 kr.​

Giv et sjov gyngehest til barnet

​Mammut gyngehest

​Kids Concept gyngehesten der er lavet som en mammut, kan være sjovt legetøj og samtidig tage sig godt ud i stuen eller på værelset. Klassisk legetøj som både det kravelse som gående barn elsker.

Fra: 1095 kr.​

Gaveideer til de 2 – 4 årige børn

Omkring 2 års alderen og op til 4 år, finder du forskellige sjove ting i form af legetøj der både styrker alderen og samtidig giver god sjov. Legetøj er noget, som alle børn har brug for i den henseende, som du kan læse her. Disse ting finder du inspiration til lige her.

Køb Scruff a Luvs til 3 årige piger

​​Scruff-a-Luvs overraskelsesdyr

​​Til pigen omkring 3-4 år kan du give denne populære Scruff a Luvs bamse. Den fungerer ved at barnet bader den, og når den bliver tørret og føntørret, dukker der en hund eller kanin frem. En bamse som barnet sikkert vil elske, som børn nu gør.

Fra: 180 kr.​

køb sjove malebøger i adventsgave til børn

Frost ting til piger

Er der noget som små piger elsker, så er det Elsa og Anna fra Frozen. ​Du finder Frost julegaveideer indenfor klistermærker, senge, hatte, kjoler, bøger, dukker og stort set alt andet. Fordelen ved disse Frost ting er, at du finder noget indenfor alle prisklasser, og er samtidig også perfekte adventsgaver eller kalendergaver.

Fra: 40 kr.​

Læs mere / Købkøb sjovt male legetøj til 4 årige

Malesæt

De fleste børn elsker at male, og barnet i vuggestue/børnehave alderen er især vild med det. Derfor kan den gode brugbare gaveide i form af et godt malesæt, være den perfekte gave der giver mange timers underholdning i juledagene efter juleaften.

Fra: 160 kr.​

Læs mere / Købkøb det sjove krea Aquabeads legetøj i julegave

​Aquabeads begyndersæt

​Aquabeads er super sjovt krea legetøj der giver barnet eller børnene rigtig mange sjove timers leg. Det at sidde og skabe noget med de sjove perler er godt for barnets udvikling på alle måder, og så er det også en god social leg med forældre. Kan være et godt billig alternativ ​til en legetøjs julekalender ved at dele sættet op.

Fra: 149 kr.​

køb sjove bondegårdsdyr i gave til barnet

Bondegård & dyr

Hvis du mangler en god klassisk gave som dengang far var dreng, så er bondegård eller bondegårdsdyr måske den helt rigtige gave til under træet. En bondegård kan både være den klassiske bondegår men også rideskolen, gården og andet indenfor især hesteting til kategorien. ​

Fra: 100 kr.​

Læs mere / KøbKøb Barbie ambulance i gave til piger fra 3+

​​Barbie 2-i-1 ambulance klinik

​​Barbie 2-i-1 ambulance klinik er noget af det populære legetøj til julen i år. Til pigen på 3+ der elsker at lege med Barbie, her kan hun få mange timers leg i årene frem med denne ambulance og dukkerne.

Fra: 599 kr.​

køb den billige adventsgave til børnene med klistermærker

Sjove klistermærker/tatoveringer

De fleste børn på 2, 3 eller 4 år elsker klistermærker og tatoveringer indenfor samme. Det at klistre mærker på vinduet, sengen, væggen, borde og alle mulige andre steder, får barnet til at live helt op som en kunstner der lige har lavet et mesterværk. Helt ligesom en sej tatovering gør drengen eller pige pavestolt.

Fra: 50 kr.​

Læs mere / KøbGiv L.O.L. Surprise i gave til piger

​​L.O.L. Suprise dukke

​L.O.L. universet et populært blandt piger fra 4 – 8 års alderen. Men de små sjove Surprise dukker kan også være et hit ved den 3 – 4 årige pige. Og hvorfor ikke give disse i julegave til hende?

Fra: 90 kr.​

giv et lægesæt i gave til børn på 3-4 år

Lægesæt

Hvis du har en pige eller dreng på 3-4 år vil lægesættet være et hit. De fleste børn i denne alder lærer legen med at være læge i børnehaven. Og legen foresætter gerne derhjemme hvor forældrene skal tjekkes for alle mulige skavanker, som ofte er ret fantasifulde helt ligesom mirakelkuren som barnet finder i lægesættet.

Fra: 149 kr.​

Læs mere / Købgiv barnet sjove perler i gave

Perler & perleplader

Perler er nok for svært for barnet på 2 år. Men omkring 3 års alderen og frem bliver det interessant, men dog også svært med de små perler. Det kræver nemlig træning af motorikken at lege med perler, og det er samtidig noget der styrker kreativiteten​.

Fra: 10 kr.​

Læs mere / Købkøb noget sjovt brio tog i gave

Brio tog

Brio er dyrt, og samle en kæmpe togbane vil koste en del. Når det så er sagt, er Brio samtidig super populært, for det er knaldgodt legetøj til de små. Der er timer og atter timer af underholdning med at bygge og køre med tog for både drenge og piger.

Fra: 100 kr.​

Læs mere / Købgiv en dukkevogn i julegave til piger

Dukkevogn julegave til piger

Den klassiske dukkevogn skal selvfølgelig være med som klassisk julegaveide til pigen. Du finder dukkevogne i mange typer, priser og materialer, hvor Brio, Sebra m.m. ligger i den høje ende. My Baby Love ligger i 3-400 kroners prisklassen, og laver nogle søde dukkevogne i solidt materiale.

Fra: 350 kr.​

Læs mere / Købgiv drengen sjovt legetøjs værktøj i julegave

Værktøj

Ligesom piger logisk nok hælder til de traditionelle pige ting, så hælder drengene også til de traditionelle drenge ting. Her er værktøj forbundet med at være voksen og sej. Og det at kunne spejle sig i det samme som de voksne mænd, gør værktøjs legetøj perfekt som julegave til drenge.

Fra: 100 kr.​

Læs mere / KøbGiv My Little Pony i julegave til pigen på 4 år

​My Little Pony legesæt

​My Little Pony er et hit blandt piger på 3-4 år. Hvis pigen du skal finde på en gave til er vild med netop My Little Pony, så kan dette The Movie Seashell Lagoon legesæt måske være årets fedeste gave at få juleaften.

Fra: 399 kr.​

køb det populære bobles i gave

Bobles

Noget af det dyrere tumlelegetøj er Bobles. Det super populære tumlelegetøj som børn elsker, kommer i den højere prisklasse. Hvis du giver gave i dette prisleje, så vil det med garanti blive vel modtaget i julegave af ham eller hende.

Fra: 500 kr.​

Læs mere / KøbGiv den sjove bog i gave til den 2 årige pige

Børnebøger

Når børn rammer denne aldersgruppe bliver det at læse bøger meget nemmere og sjovere. Derfor er bøger en god ide til årets julegave, hvor du selvfølgelig skal give ud fra den bestemte alder. Ved Bog & Ide finder du det gode udvalg blandt bestsellers, og det er også nemt at bytte for de fleste.

Fra: 140 kr.​

Læs mere / Købgiv den sjove micro organisme krammedyr i gave

​Organisme krammedyr

​Til pigen eller drengen der elsker bløde og søde krammedyr, kan du give den anderledes og billige Giant Microbes. Bamser der skal ligne mikroorganismer kan være interessant for barnet, for mon han eller hun er hooked på Lille Nørd fra Ramasjang og kribble krabble?

Fra: 39 kr.​

giv barnet det sjove penguin trap spil i søndagsgave

​Penguin Trap spil

​Et sjovt spil til børn fra 3 år kan være dette Penguin Trap spil. Her udfordrer man hinanden i at slå klodser væk uden at pingvinen falder ned. Et krævende spil for den lille dreng og pige, som kan give mange timers sjov.

Fra: 99 kr.​

Køb den sjove garage i gave til drenge

​Garage

​Legen med biler og garager er et hit blandt drenge. Og hvorfor ikke i de sunde og gode Le Toy legetøj. Her får du kvalitet legetøj i gode materialer, som samtidig kan give drengen den sjove leg.

Fra: 899 kr.​

giv den 2 årige malebøger i gave

​Malebøger

​Alle børn fra tidlig alder og frem, kommer til at elske at male. De tilbringer rigtig meget tid med papir og farver i børnehaven, og det er som regel først i en senere alder at interessen forsvinder. Derfor er malebøger sjovt legetøj der giver øjeblikkelig underholdning.

Fra: 100 kr.​

kridt er det sjove udendørs legetøj til helt små og op

​Farvekridt

​Det er en anderledes gaveide til årstiden, men engang imellem byder juleaften og juledage fremefter, på fint vejr til udendørs leg og selvfølgelig også til at farve på fortov og veje.

Fra: 49 kr.​

Køb Paw Patrol legetøj i gave til drenge

​Paw Patrol Ultimate brandbil

​Paw Patrol er den populære serie på Ramasjang. Og måske drengen eller pigen er helt skudt i Chase, Sky, Marshall eller anden? Hvis han eller hun er det, så giv en af de sjove ting med figurerne eller denne seje brandbil, som er med på bestseller legetøjs listen for årets julegaver i år.

Fra: 799 kr.​

Køb det sjove Play-Doh sæt i gave

​​Modellervoks

​Til drenge eller piger fra 2 års alderen er legesand eller modellervoks super sjovt legetøj der kan bruges mange timer på. Godt legetøj der samtidig aktiverer forældrene, for det sviner trods alt en smule. Det populære Kitchen oven sæt kan være det helt rigtige sæt at give i gave.

Fra: 200 kr.​

Giv det populære dyrlæge sæt i gave

​​Dyrlæge sæt

​​Dette sæt er en af de populære julegaveideer indenfor legetøj til børnene i år. Sættet der består af 24 dele inklusiv to bamser, lærer barnet at føle empati for andre gennem legen.

Fra: 280 kr.​

Julegaveideer til drenge og piger på 4 – 6 år

Find de rigtige julegaver til aldersgruppen 4, 5 og 6 år, hvor vi har fundet en række ideer, der måske kan være gave fra dig eller jer i år.

køb Lego Frozen i julegave til 4 årige piger

Lego

Lego er et hit fra 3-4 års alderen og op for både drenge og piger. Der findes så mange forskellige varianter fra Lego Friends til Lego Ninjago, så der er noget til alle køn og Lego verdener. Lego er som Legoland; et sikker hit blandt børn. Og så er det også hyggeligt at samle sammen med sine forældre i de efterfølgende juledage.

Fra: 100 kr.​

Læs mere / KøbGiv en lærerig aktivitetsbog i gave til børn

​Aktivitetsbøger

​Male- og aktivitetsbøger er sjovt og stimulerende legetøj. Her finder du forskellige sværhedsgrader og typer indenfor bøger. Giv bøger der kan stimulerer og give glæde til barnet, hvor de 4 årige selvfølgelig skal have de simple udgaver.

Fra: 40 kr.​

giv et sjovt vendespil i gave til barnet på 5 år

Børnespil

Sjove brætspil er både lærerigt og underholdende at samles om som 4, 5 eller 6 årig barn. Hvis barnet har specifikke spil på ønskesedlen, så er det selvfølgelig en af disse du skal give. Hvis ikke, så kan du give en af de nye og populære spil fra f.eks. Bog & Ide​.

Fra: 100 kr.​

Læs mere / KøbGiv den sjove Hot Wheels bilbane i gave til drengen

​​Hot Wheels Corkscrew bane

​En fed bilbane fra Mattel der sender bilerne afsted med meget højt fart. Super fed at teste med for 2 personer, hvor det nok primært er drenge(store som små) der bliver forelsket i denne bane. Du kan måske gøre det gode kup på black friday dagen, hvor bilbaner kan findes til gode rabatter.

Fra: 490 kr.​

Køb legetøj med ler til børn fra 4+

​Kid’s Dough hårstudio

​Ligesom Play Doh giver Kids Doh legetøj muligheder for at være kreativ. Dette hårstudio sæt kommer med forskellige redskaber til at klippe og klistre, hvor materialet er ler som også medfølger.

Fra: 129 kr.​

find de sjove oplevelser i gave til drenge og piger

​Besøg på den Blå Planet

​Til den lille pige eller dreng der har alt i forvejen, kan du overveje om ikke en julegave i form af en oplevelsesgave til børn, måske er den helt rigtige julegave. En anderledes og mere eksklusiv gaveide der selvfølgelig kræver billet til mindst en voksen også.

Fra: 165 kr.​

Giv LOL Surprise store i gave til 5-6 årige piger

​L​.O.L. Surprise Pop-Up Store

​Hvis du søger en gave til pigen på 5-6 år kan denne L.O.L. Surprise Pop-Up Store måske være det helt rigtige. En populær gaveide til piger der er vilde med LOL universet.

Fra: 499 kr.​

Køb det sjove Elver legetøj til pigen i gave

​​Schleich Elververden

​​Til pigen der elsker prinsesser og feer kan Schleich elververden give en helt ny leg. Her finder du nemlig mange forskellige fe figurer, som er noget piger i aldersgruppen elsker, hvor de f.eks. bliver stimuleret med serierne på Netflix om elver og feer.

Fra: 89 kr.​

biler er perfekte julegaveideer til drenge

Biler

Mange piger kan også lide biler, men dog ikke i samme grad som drenge, og derfor er biler en af de meget populære gaveideer indenfor legetøj til drenge. Biler kommer nemlig i alle mulige varianter, materialer og typer, hvor de klassiske politibiler, brandbiler, gravkøer og lignede, ofte er et hit.

Fra: 150 kr.​

Læs mere / Købgiv Hello Kitty i gave til piger på 6 år

Hello Kitty til pigen

Ligesom med Frost, så er Hello Kitty et hit blandt mange små piger. Her kan du heldigvis kombinerer det med noget praktisk til værelset, musik eller legetøj, da du finder rigtig mange forskellige Frost julegaveideer.

Fra: 30 kr.​

Læs mere / Købgiv en puky løbecykel i gave til drengen

Løbehjul

Løbehjul er sjovt og populært legetøj, der selvfølgelig ikke egner sig til sne. Det er dog ganske brugbart for barnet det meste af året rundt. Sjovt fysisk legetøj der er noget rigtig mange børn elsker at lege med.

Fra: 700 kr.​

Læs mere / Købbedste gave til 4 årig pige

Udklædningstøj

Udklædningstøj er det sjove leg for især piger, hvor de kan bruge meget tid på at udklæde sig som fine damer, dansere, prinsesser eller noget helt andet. Kjoler, paryk og andet er perfekte gaveideer til pigen der elsker udklædning.

Fra: 140 kr.​

Læs mere / KøbKøb sjove magneter som lærerigt legetøj

Velac magnet bogstaver

Et godt lærerigt legetøj til hende eller ham der går op i det med bogstaver og ord, er den smarte Vilac æske med magneter, der kan bruges på dør​e. Legetøjet der stimulerer barnet på mange punkter og giver underholdning også.

Fra: 126 kr.​

Læs mere / Købkøb Playmobil gaver til drenge

Playmobil

Playmobil er ligesom Lego, sjovt legetøj der vækker glæde ved rigtig mange børn i den brede aldersgruppe. Playmobil er noget anderledes end Lego, men dog garant for lige så mange timers leg, hvis drengen eller pigen elsker legetøjet.

Fra: 119 kr.​

Læs mere / KøbKøb Pomsies interaktiv bamse i gave til pigen

​​Pomies

​Pomsies er nyt legetøj der relativt hurtigt, er blevet super populært blandt piger. En bamse/kældedyr der er velegnet fra 3-4 års alderen og op til ca. 6 år hvor andre ting bliver mere interessant.

Fra: 149 kr.​

giv et fedt penalhus i gave til børn

​Penalhus til skolen

​Et sejt penalhus der kan bruges og imponeres med i skolen er noget mange børn ønsker sig. Giv et penalhus der passer til aldersgruppen, hvor f.eks. fodbold tema er et hit ved rigtig mange drenge.

Fra: 80 kr.​

giv en sjov wallsticker til værelset i julegave

Wallstickers til værelset

Søger du efter en gave til ham eller hende på 4, 5 eller 6 år, der ikke skal være legetøj, så kan sjove wallstickers måske være den rigtige gave. Ved Eurotoys finder du det store udvalg af wallstickers med de populære motiver som Cars, Frost og mange andre.

Fra: 379 kr.​

Læs mere / Købkøb et sjovt tegnebord i gave til barnet

Tegnebord

Til drenge eller piger der elsker at tegne, kan et sjovt tegnebord f.eks. med en af de populære motiver som Paw Patrol, Elsa eller lignede, være årets gode gave til under juletræet.

Fra: 500 kr.​

Læs mere / Købgiv vildkatten børnespil i gave til børn på 5 år

​Vildkatten

​Vildkatten er et super godt brætspil til børn. Og noget du kan begynde at spille med drengen eller pigen fra ca. 4 års alderen. Spillet er ligetil, hvor det med konkurrence kræver lidt tilvænning, men omkring 5 års alderen har barnet fuld forståelse for spillet, og vil elske at spille med andre.

Fra: 159 kr.​

giv den gode billige gave til en 9 årig dreng

​Små sjove stempler

​En god og sjov gaveide til drenge og piger på 4-5 års alderen, kan være disse små sjove stempler. Det er en rigtig billig julegave der samtidig giver meget sjovt leg.

Fra: 39,95 kr.​

giv Barbie i gave til pigen

​Barbie

​Barbie er det populære legetøj til piger og som stort set har eksisteret for evigt, eller det føles sådan. Mange piger elsker at lege med dukkerne og tilbehør, hvor temaet rent objektivt set på det, giver fornemmelse af et urealistisk drømmeliv.

Fra: 80 kr.​

køb den sjove disney hopppebold som gave til piger på 4 år

​Sjov hoppebold

​Et andet stykke legetøj af ældre karakter, er hoppebolden. Legetøjet som stort set alle forældre kan huske, kan også tænkes at give pigen eller drengen på 4 eller 5 år, sjov leg.

Fra: 79 kr.​

køb en fjernstyret bil til drenge i gave

​Fjernstyret biler

​Det er super sjovt at lege med fjernstyret biler, og faktisk også noget som piger i aldersgruppen kan lide at lege med. Giv en sjov og ikke mindst, en god holdbar bil der kan holde til lidt tæsk – så får dit barn meget sjov i julen.

Fra: 200 kr.​

giv det sjove bagesæt med Rosa fra Ramasjang

​Rosa fra Rouladegave spil

​Giv det sjove spil i julegave til dit barnebarn, barn, nevø eller niece, for spil er lig med sjov og social aktivitet. Her kan spillet med Rosa fra Rouladegade som børnene kender fra Ramasjang, måske være året fede gave hit.

Fra: 159 kr.​

Køb Lego Classic legetøj til børn fra 5 år

​L​ego Classic

​Lego er super sjovt at lege med. Men alle de mange sæt af figurer, bygninger osv. giver ikke et overskud af “almindelige” klodser til at bygge større og bedre. Her kan Lego Classic være det smarte valg, og hvorfor ikke i gave til drengen eller pigen der elsker Lego legetøj?

Fra: 100 kr.​

Julegaveideer til 6 – 9 årige børn

Gaveideerne her nedenfor strækker sig i alderen fra 6 til 9 år. Der er selvfølgelig et spring i alder, men ideerne skulle dog dække bredt.

Køb det populære Harry Potter Coding kit fra 5+

​​Harry Potter Coding kit

​Giv drengen eller pigens kreative sans frit løb med Harry Potter Conding kit. Byg en tryllestav ud fra Kano verdenen med kode, hvor barnet får mulighed for at skabe billede, lyd, film, musik m.m. Populært legetøj fra 5-6 år og op.

Fra: 1785 kr.​

sjovt børnespil fra 8+ år

​Chow Crown

​Køb et sjovt børnespil, hvor dette Chow Crown fra 2 spillere er velegnet fra 8+. Spillet kan give meget sjov for både drenge og piger, hvor det sociale aspekt og den sjove konkurrence må få smil på læberne.​

Fra: 260 kr.​

Giv pigen Dreamcast symaskine i gave

​​Dreamcast symaskine

​Overrask pigen med sin egen velfungerede symaskine der kommer med fingerbeskyttelse, fodpedal og andre funktioner. Perfekt som begyndersættet til hende der gerne vil lære egenskaben at sy med maskine.

Fra: 299 kr.​

køb det sjove krea legetøj i gave til pigen

Kreativ legetøj

Søger du legetøjet til pigen, der elsker at skabe og være kreativ? Her er udvalget af sjove ting som at lave halskæder, veninde armbånd, tatoveringer og lignede måske den gode julegaveide. Du finder nemlig mange forskellige muligheder, så der er både noget til den store pige på 9 år eller den noget yngre på 6 år.

Fra: 129 kr.​

Læs mere / KøbGiv barnet et sjov bagekursus i gave

​​Bagekursus for børn

​​Giv et sjovt bagekursus til barnet der bor i Københavns område. En sjov oplevelsesgave til børn i alle aldre der elsker at bage. Et godt alternativ til legetøj som giver drengen eller pigen en sjov oplevelse.

Fra: 395 kr.​

Køb So Bomb badebombefabrik i gave

​So Bomb DIY badebombefabrik

​​​Overrask barnet med en af årets populære gaveideer, nemlig denne badebombefabrik. So Bomb DIY badebombefabrik er velegnet fra 6 år og op, hvor han eller hun kan skabe sine egne sprudlende badebomber.

Fra: 186 kr.​

giv et fedt penalhus i gave til børn

Et sejt penalhus

​I den yngre alder er det med skole super sejt. Og det kræver selvfølgelig også det sjove udstyr så barnet næsten følger sig voksen. Her kan et fedt penalhus med fodbold, prinsesser eller andet være tingen der glæder barnet rigtig meget.

Fra: 116 kr.​

Giv Lego Boost værktøjskasse i gave til 7-9 år

​L​ego Boost kreativ værktøjskasse

​​Lego er sjovt og også ret kreativt, hvor denne Lego Boost kreativ værktøjskasse giver mulighed for at udfolde den tekniske kreativitet. En populær Lego udgave der er velegnet fra 7 – 12 års alderen.

Fra: 1049 kr.​

køb et sjovt skateboard i julegave til børn på 8 år

Skateboard

Skateboard ligesom rulleskøjter eller løbehjul, er et populært stykke legetøj til de større børn. December med sne gør det måske ikke super brugbart, men chancen for at der rent faktisk kommer sne og is, er dog meget lille så gaven vil højest sandsynlig kunne leges med hele året rundt.

Fra: 250 kr.​

Læs mere / Købgiv pigen det fede Top Model i gave

​Top Model

​Top Model er populært blandt piger fra ca. 7 år og op. Her kan du give hende det store udvalg af bøger, penne, tegne, dagbøger og andet i det populære brand.

Fra: 40 kr.​

Køb fedt byggelegetøj i julegave til drenge

Byggelegetøj til drenge

Byggelegetøj der giver timers koncentration og underholdning med at samle, er ofte en god julegave til drenge der kan sidde og bygge i lang tid. Om det så er det store udvalg af Lego eller andet, er selvfølgelig op til hvad barnet barnet du skal give gave til, kan lide.

Fra: 100 kr.​

Læs mere / Købkøb sjove brætspil i julegave

Sjove brætspil

Brætspil er det gode værktøj til at skabe familiehygge, hvilket især er velegnet til juledagene. Det er generelt sjovt at spille spil mod andre. Og derfor kan et sjovt brætspil til den bestemte aldersgruppe være den perfekte julegave til både drenge og piger.

Fra: 129 kr.​

Læs mere / Købtryllesæt er gode gaveider til 10 årig og 8 årige

​Tryllesæt

​Hvem kan sige sig fra at blive fascineret og fortryllet af magi? Det starter i  det små og her er tryllesættet det rigtige sted at starte for børn. Det er sjovt at lære at trylle, og noget der giver rigtig meget underholdning til især drenge.

Fra: 120 kr.​

giv et godt sæt farver i julegave til børn

Djeco kuffert med farver

Til det større barn der elsker at tegne, skrive og male, kan du give den eksklusive Djeco kuffert med farver. En lækker kasse der giver drengen eller pigen, gode kvalitets farver til at skabe kunst på et højt plan .. og selvfølgelig også det mere almindelige plan.

Fra: 299 kr.​

Læs mere / Købkøb det flyvende vækkeur i gave til en teenager

Flyvende vækkeur

Hvis du mangler en god underholdende gave til barnet der skal lære at stå op om morgenen, kan du give et flyvende vækkeur. Alarmen ringer og så bliver snurretoppen skudt afsted. Alarmen holder ikke op med at ringe før denne snurretop er sat på igen.

Fra: 159 kr.​

Læs mere / Købkøb de sjove fødselsdagsgaver til piger og drenge

​Skoletilbehør

​Til drengen eller pigen der er meget stolt af at gå i skole, her skal der selvfølgelig være styr på udstyret. Skoletilbehør i form af passer, penalhus, tusser, taske og meget andet, kan være årets gode julegave til hende eller ham.

Fra: 49 kr.​

giv en racerbane som den sjove gave til drenge

Racerbane

Racerbaner har været et hit til drenge i årtier, og mange drenge i aldersgrupperne elsker stadig det klassiske legetøj. Du kan finde mange forskellige typer af racerbaner, som også kommer i vidt forskellige prisklasser, hvor det store udvalg findes ved Eurotoys.

Fra: 300 kr.​

Læs mere / KøbKøb Nadia Nadim bogen i gave til pigen

​Gode bøger

​Bøger i form af fag eller skønlitteratur er noget alle børn kan lide. Det gælder selvfølgelig også børn i den tidlige skolealder. Her kan du give de mange pædagogiske muligheder der lærer barnet at læse, skrive og regne, samtidig med, at kreativiteten bliver styrket.

Fra: 100 kr.​

køb det sjove legetøj 8-10 år

​Trivial Pursuit familieudgave

​Trivial Pursuit familieudgaven af spillet kan være en perfekt julegave til børn på 8 år og op. Et sjovt spil hvor du konkurrerer imod andre er noget de fleste elsker. Og et spil der kan nydes gennem helligdagene der kommer efter juleaften.

Fra: 399 kr.​

Giv et flot sæt sengetøj med motiv i gave til børn

Sjovt sengetøj

De bløde pakker er ikke altid de mest spændende for børn. Men bløde pakker med yndlingsmotiver er dog ganske populære. Her er sengetøj med hans eller hendes favoritter både praktisk og noget, som barnet vil sætte pris på hver eneste aften.

Fra: 500 kr.​

Læs mere / Købkøb et godt løbehul i gave

Sejt løbehjul

Et sejt løbehjul der måske er et trick-løbehjul, kan være den gode gave som drengen eller pigen virkelig ønsker sig til jul. Et godt kvalitets løbehjul holder længere og giver dermed den bedre leg for børn.

Fra: 350 kr.​

Læs mere / Købgiv de sjove tattoo sleeves i adventsgave

​Tattoo Sleeves

​En sjov og billige gave til især drenge, kan være de sjove tattoo ærmer. At give tatoveringer til børn lyder ikke smart, men til 39 kr. kan du faktisk løse drengens store drøm om at se lidt rå ud og de kommer hurtigt af igen helt naturligt.

Fra: 39 kr.​

find de gode spil i gave til barnet

​Scrabble Juniors

​En sjov gave der kan bruges fra 6-7 års alderen og op, kan være det velkendte Scrabble Juniors spil. Et sjovt spil der er mange timers leg og lærdom i, for det er et af de mange forskellige spil der styrker barnets færdigheder – og giver sjov.

Fra: 349 kr.​

giv den eksklusive gadget i julegave til børn

Det elektriske skateboard

Hvis du søger efter det anderledes og sjove i den dyre prisklasse, kan Airwheel elektrisk skateboard måske være gaven der overrasker. Super sjovt selvkørende skateboard der styres med fjernbetjening og som kan klare 10 km. på en opladning.

Fra: 3499 kr.​

Læs mere / KøbKøb LOL Surprise huset i gave

​L​.O.L. Surprise huset

​​Til pigen der elsker L.O.L. universet kan du give en af de nye og eksklusive skud på stammen, nemlig dette L.O.L. Suprise hus. Et dukkehus indenfor LOL som er velegnet fra 5 år og op.

Fra: 1349 kr.​

køb de sjove legetøjsvåben i gave til drenge

​Legetøjsvåben til drenge

​Røver og soldater/politi er legen​ som de fleste voksne mænd har leget, også uden at de er blevet psykotiske massemordere. Det er en leg, som fanger og giver meget underholdning til drenge, og hvorfor ikke give dem legetøjet der giver sjov?

Fra: 99 kr.​

find den bedste gave til 7 årig og 8 årige

​Fed gymnastikpose

​Til drenge og piger der går i skole eller til sport, er en fed gymnastikpose den oplagte gaveide. Du kan købe en sjov Spiderman pose til drenge eller andre lignede fede motiver der er målrettet piger.

Fra: 69 kr.​

giv det sjove kalaha spil i julegave

​Kalaha

Hvis du søger et sjovt spil som årets julegave til ham eller hende, så er det klassiske Kalaha brætspil absolut et godt bud. Spillet de fleste forældre er vokset op med, kan give mange timers spil gennem juleferien i familien.

Fra: 100 kr.​

Køb Lego Harry Potter til drenge

​L​ego Harry Potter Hogwart

​​Lego Harry Potter Hogwart stor sal er en af de nyere og populære Lego æsker. Et stort sæt som kan give meget sjovt som aldersmæssigt er velegnet fra 8 – 14 år.

Fra: 699 kr.​

giv en af de sjove kemi og fysiksæt i gave

​​Alga Science 101 eksperimenter

​Giv Alga Science 101 eksperimenter sættet i gave til børn fra 8 år og op til omkring 14 års alderen. Hvis drengen eller pigen er nysgerrig på at lære, giver sættet mulighed for eksperimenter med elektricitet, batterier og magnetisme.

Fra: 299 kr.​

Julegaver til drenge og piger på 10 – 13 år

Gaverne til de større børn kan du se her. Gaveideerne nedenfor kan du passende supplerer med vores udvalg af gaver til teenagere.

køb de sjove oplevelsesgaver til 8 årige

En oplevelse

​Til drenge og piger der har alt, her k​an en sjov, fed eller lærerig oplevelsesgave måske være den perfekte julegave til ham eller hende. Du finder et kæmpe udvalg indenfor oplevelser i både de rolige og vilde ting.

Fra: 140 kr.​

giv det fede modetøj i gave

​Fedt modetøj

​Tweens aldersgruppen er svær at finde på gave til, men heldigvis er smart modetøj noget som de fleste unge mennesker i 10 eller 13 års alderen går op i. Giv en smart top til hende, eller den lækre bluse til ham alt afhængig af juleønsker.

Fra: 70 kr.​

Giv det populære bobspil i gave

​Bobspil

​Bob er sjovt at spille hvad end du er 6 år eller 65 år. Det klassiske spil kan være velegnet som spil til det store barn eller som julegave til hele familien, for bobspil skal trods alt spilles af flere personer.

Fra: 399 kr.​

køb gamer udstyr til ham i julegave

​Spil til Playstation

​Det kan være at drengen eller pigen er mere til konsol end computer, og her er nye spil altid en god gave at give. Spil er ret dyre, og derfor vil der altid blive sat pris på disse, for de giver ufattelig mange timers underholdning.

Fra: 400 kr.​

hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave 12 år

​God lyd

​Alle unge mennesker elsker at høre musik. Og hvorfor ikke med den gode lyd? Giv en fed julegave i den hårde udgave med en smart trådløs højtaler, anlæg eller lignede, som giver ham eller hende den gode lyd oplevelse.

Fra: 300 kr.​

køb det sjove udendørs legetøj i gave til barnet

Sport & spil

Hvis drengen eller pigen har passion for en sport som fodbold, bordtennis, håndbold, basket eller en helt anden ting, så kan udstyr til at forbedre ens teknik måske være det fede. Her er basketkurve, borde, mål og meget andet måske lige præcist det, der er iblandt hans eller hendes gaveønsker.

Fra: 300 kr.​

giv teenagepigen der elsker håndbold, en håndbold oplevelsesgave

Håndbold oplevelse

Hvis du søger den gode oplevelse til håndboldpigen eller drengen, kan en oplevelsesgave til en kamp i kvinde eller herrerækken være den sjove julegave. En par oplevelse for 2 så der kan opleves med en ven eller familie.

Fra: 299 kr.​

Læs mere / Købkøb det sjove hængende spil i gave

Hovercraft svævende spil

Et anderledes og sjovt brætspil til de større børn i 10 – 13 års alderen, kan være det svævende klodsmajor spil. Et sjovt og anderledes spil der er en variant af det klassiske klodsmajor, og særdeles velegnet som hyggestund i familien.

Fra: 259 kr.​

Læs mere / Købgiv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

Hvilket barn på 10, 11, 12 eller 13 år vil ikke elske at komme i biografen og se en film? Film opleves bedre i biografen. Og her kan et gavekort til biffen med den obligatoriske popcorn og cola menu, være en super god gave at give til ham eller hende.

Fra: 289 kr.​

Læs mere / Købgiv det sjove børne matador i gave til 9 årige

Sjove brætspil

Brætspil er perfekte til alle aldersgrupper, så længe spillet giver udfordring og sjov for den bestemte alder. Der findes mange sjove spil som f.eks. Monopoly Gamer der er et godt Matador alternativ.

Fra: 129 kr.​

Læs mere / Købkøb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Klatrings oplevelse i København

Leder du efter en spændende oplevelse til drengen eller pigen der bor omkring København, k​an klatring ved Blocs & Walls være den fede julegave. Klatring i indendørs hallen er sjovt og gøres bedre sammen med en ven eller familiemedlem.

Fra: 199 kr.​

Læs mere / Købgiv Alt om at være pige bogen i gave

​​Alt om at være pige

​Til pigen på 12-14 år kan denne bog måske være den perfekte gave. Pogen handler om livet set fra en 13 årig piges liv, som måske kan være den hjælpsomme bog i den svære alder for gavemodtageren.

Fra: 150 kr.​

køb noget fedt til barnets værelse i gave

​Moonboat hængekøje

​En sjov og eksklusiv ting til børneværelset, kan være den fede Moonboat hængekøje der koster omkring 1100 kr. Det kræver selvfølgelig fast materiale at hænge i, men selve køjen kan holde op til 120 kg.  Den kan bruges til børn fra 4 år og op.

Fra: 1099 kr.​

find den sjove ting alle teenagere elsker

​Sjov gadget

​Gadgets er noget som både børn og voksne elsker at lege med. Gadgets er ikke kun små tekniske ting, men også smarte praktiske ting i hverdagen som f.eks. det smarte tæppe med ærmer, eller en Star Wars lampe til fanatikeren m.m.

Fra: 40 kr.​

giv et bordfodboldspil i gave til børn

​Bordfodbold

​De fleste drenge elsker at spille bordbold, hvor det gælder om at konkurrerer i par eller enkeltvis mod en modstander. Det er en passion, der kan optage rigtig mange timer og mon ikke de fleste fædre vil bruge et par timer på spillet også.

Fra: 500 kr.​

køb sjovt hårpynt i gave til pigen

​Hårpynt

​Til piger der går op i deres udseende og elsker at eksperimenter med hårstilen, her er hårpynt en sjov julegave til hende. Du kan finde sjove og fede ting der pynter, som samtidig kommer til en god billig pris.

Fra: 30 kr.​

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

Ligesom det elektriske skateboard er en foldbar el-cykel den eksklusive og fede gadget som især drenge elsker. En anderledes, sjov men også ganske brugbar ting til den store dreng der bor i byen.

Fra: 7299 kr.​

Læs mere / Købgiv en fed sækkestol til værelset i gave

​Sækkestol

Hvilken tweenager “låser” sig ikke inde på værelset med veninder eller kammerater, hvor der skal slappes af og hygges. Det kræver møblement, hvor den eksklusive Sackit sækkestol kan være ret fed at slænge sig i for ham eller hende.

Fra: 1599 kr.​

find den fede gave til teenagedrenge og piger

​Ski eller aktiv udstyr

​Til drenge og piger der måske skal på skitur efter juleferien, her er ski udstyr selvfølgelig nødvendigt. Hvorfor ikke give noget udstyr til skiferien, hvor briller, handsker, masker og meget andet kan være dejlig at have.

Fra: 100 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sportstaske

​Til drenge og piger på 10, 11, 12 eller 13 år der går til sport, her er en sportstaske selvfølgelig nødvendigt. Da aldersgruppen samtidig er kræsen med stilen, så kan du give ham eller hende sportstasken i den eksklusive stil og måske den står højt på årets ønskeliste.

Fra: 100 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

En gamerstol

​Til primært drenge som jo er dem der spiller mest, kan en gamerstol der både ser sej ud og er ergonomisk rigtigt, være den årets fede julegaveide. En kontorstol kommer i mange afskygninger, men denne model er noget sejere.

Fra: 1199 kr.​

køb en gaveæske med neglelak i gave til pigen

​​Neglelak gaveæske

​​En neglelak gaveæske med neglelak uden skadelige stoffer kan være en god gave til hende på 11 år som hende på 5 år. for piger i alle aldre elsker at lægge neglelak og derfor kan være oplagt som gaveide.

Fra: 189 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: