Hvad skal konfirmanden have i gave? Se vores bud på en god gave

Søger du efter konfirmationsgaver til ham eller hende her i 2019? Hvis dit barn, barnebarn, niece, veninde eller anden relation skal konfirmeres, og du måske skal med til fest for at fejre denne store dag, så skal der selvfølgelig også findes den gode gave.

Det at finde på gaven kan være en udfordring til de fleste anledninger, og det gælder selvfølgelig også til drengens eller pigens konfirmation. Her er gaveønske nummer et; penge, selvfølgelig den lette gave der samtidig nok også er den, de fleste konfirmander ønsker mest. Penge i en konvolut kan du peppe op med en sjovere indpakning. Men penge kan være lidt kedeligt at give, om end nemt og hurtigt, for der hører sig også andre gaveideer til.

Populære gaveideer til konfirmation

Konfirmationsgaver til ham eller hende

Vi har her fundet et udvalg af forskellige gaveideer. Det kan være de typiske gaveideer til konfirmation som penge, smykker, gavekort m.m. som de noget anderledes og spændende oplevelser eller andet. Find inspiration i udvalget nedenfor, så du finder den helt rigtige konfirmationsgave til pigen eller drengen.

giv et pengetræ i gave til hende eller ham

​Penge

Penge til konfirmation er den klassiske gaveide, som samtidig er det højeste ønske ved alle drenge og piger. Det giver dem nemlig mulighed for, at spare op til noget helt specielt eller at købe den helt rigtige dyre ting som de eftertragter mest. Med pengegaver kan du give en konvolut, eller lave en af de mange sjove eller anderledes måder at giver penge i gave på.


Køb et flot smykke til konfirmation

​Smykker

​En klassisk mindegave til piger der skal konfirmeres er smykker. Her kan du give en klassisk halskæde som et minde, eller et af de mere moderne konfirmationssmykker til aldersgruppen som kan bruges som gave fra en veninde, familie og alle andre relationer.

Fra: 100 kr.​

giv en cykel i konfirmationsgave til drengen

​Cykel

​En cykel er en anden traditionel gaveide til konfirmanden fra forældre, bedsteforældre eller andre tæt knyttet til den unge menneske. En gave i den dyre ende som samtidig er dejlig praktisk for den unge mand eller kvinde.

Fra: 2000 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

Hvis du mangler en unik gaveide til en søster, bror eller måske barnet til gode bekendte, kunne Bridgewalking oplevelsen måske være det helt rigtige. Her får det unge menneske den unikke oplevelse at gå på taget af den gamle Lillebælt bro, hvor trafik, tog og andet gynger i broen mens de passerer under en.

Fra: 279 kr.​

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen

​Kay Bojesen

​En efterhånden klassisk gaveide som minde om dagen er de søde Kay Bojesen figurer. Her er især aben populær som gave fra bedsteforældre. En sød pynteting der nok ikke står særlig højt på mange konfirmations ønsker, men der dog er en ganske rar ting at bringe med sig gennem livet som et minde.

Fra: 500 kr.​

giv en sød hoptimist i gave til konfirmation

​Hoptimist figur

​Et andet godt minde om dagen der kan bruges både til drenge og piger som gave, er en af de populære Hoptimist figurer. Der findes efterhånden en hel del forskellige, hvor du med fordel kan købe online​ eller måske besøge butikken.

Fra: 300 kr.​

giv drengen et flot ur i konfirmationsgave

​Ur

Hvis du mangler et "smykke" som minde til drengen på 13-14 år, så er et ur det klassiske smykke til drenge. Et ur bliver givet som det gode minde og fejring af en stor ting, hvilket selvfølgelig også gælder en store begivenhed; konfirmation.

Fra: 600 kr.​

iphone står højt blandt konfirmands ønsker

iPhone

Telefonen er uundværlig og Apple formåede at overbevise hele verden om at deres produkter er bedre end alle andre, og indtil dette ændrer sig, så er iPhone selvfølgelig den telefon som de fleste unge mennesker ønsker sig. En dyr gave der hovedsageligt bliver givet af forældre.

Fra: 4000 kr.​

Køb en Ipad i konfirmationsgave til pigen

iPad

Ligesom med iPhone så har Ipad også sneget sig ind om den populære tablet blandt de fleste. Det gør sig også gældende blandt kommende konfirmander, hvor du finder iPad blandt top 5 over gaveønsker.

Fra: 3500 kr.​

køb gamerudstyr i konfirmationsgave til drenge

​Spil & konsol

​En gave til teenagere uden spil og konsoller primært til drenge, vil ikke kunne lade sig gøre i vores tidsalder. For det at game på computeren eller konsol er en stor passion og interesse ved stort set de fleste teenagedrenge i konfirmationsalderen. Her kan gaven være et par fede gamer høretelefoner, gamer stol, keyboard, mus eller andet udstyr til legen.

Fra: 300 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​Luftballon oplevelse

​En eksklusiv oplevelsesgave til konfirmanden der har alt, kan være en uforglemmelige luftballon tur. Det er en unik ting at prøve og med garanti noget som drengen eller pigen sent eller måske aldrig vil glemme.

Fra: 2395 kr.​

køb de fede håndboldsko i gave til drengen

​Sportstøj

​Til drengen eller pigen der spiller håndbold, fodbold, badminton, basketball, gymnastik eller anden sport, her kan du give noget lækkert sportstøj i gave. Spørg forældrene hvad han/hun eventuelt mangler indenfor den sportsgren der dyrkes.

Fra: 100 kr.​

køb en basket kurv med lyd som sjov gave

​​Ba​sket-papirkurv med lyd

​​Giv den anderledes og sjove gadget ide der samtidig er praktisk. Her kan du give denne basket-papirkurv med lyd i gave til det unge menneske, som måske bliver bedre til at rydde op efter sig.

Fra: 189 kr.​

giv et smart sportsur i gave til ham eller hende

​Sportsur

Hvis du mangler en praktisk gaveide til konfirmanden der har alt og som dyrker motion, kunne et af de smarte sportsure måske være den fede ting. Her kunne det sorte Polar sportsur måske være den perfekt konfirmationsgave til ham eller hende.

Fra: 979 kr.​

giv makeup i gave til veninden

​Makeup til pigen

​Til pigen der er begyndt at gå op i sit udseende kunne makeup måske være den helt rigtige ting til hende? Det kunne være som gave til din gode veninde der skal konfirmeres, eller hvilken relation du har til den kommende konfirmand.

Fra: 50 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

​Biograftur for 2

​En sjov oplevelse der kan bruges af alle unge mennesker i konfirmationsalderen, er en biograftur oplevelse for to personer. Film er noget både unge som gamle elsker, og film er bare bedst på det store lærred og gode lyd som biografen byder på.

Fra: 289 kr.​

Køb ham en bærbar i konfirmationsgave

​​Bærbar computer

​En bærbar computer er nødvendig for de fleste, hvor du både finder de dyre Macbooks eller mere prisvenlige computere med Windows styresystem. Her kan du finde en fin laptop i gave fra omkring 3000,- kr. og opefter.

Fra: 3000 kr.​

Køb et pizzakursus i gave til det unge menneske

​Pizzakursus

​​En anderledes gaveide indenfor oplevelsesgaver til ham og hende kan være et pizzakursus. Oplevelsen kan prøves både i København og Århus, og er måske den helt perfekte ting til det unge menneske der gerne vil lære nye ting.

Fra: 449 kr.​

giv en af de fede studentergaver i form af oplevelser

​Gokart i Århus

​Måske du søger den fede oplevelse til det unge menneske bosiddende omkring Århus? Så kan gokarts i Racehall måske være helt rigtig at give i gave til ham eller hende.

Fra: 330 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: