Mandelgaver 2020 – De bedste mandelgaver til julen

De danske juletraditioner er nu engang noget helt særligt. Og en af de mest afholdte og herlige juletraditioner, vi har er risalamande og mandelgaver. Har du fået til opgave at stå for årets mandelgave, så er du kommet til rette sted.[showhide]  Noget af det sværeste ved at købe mandelgaver er som bekendt, at gaven gerne skal kunne passe, uanset hvem i selskabet der får mandlen. Netop derfor har vi samlet nogle af de bedste bud på både sjove, dejlige og overraskende mandel gaver, og vi har valgt lidt til en hver smag og et hvert selskab.

Læs med her og bliv klogere på og inspireret til, hvilken eller hvilke mandelgaver, du bør købe til bordet i år.[/showhide]

Trådløs Qi oplader

Denne mandelgave er ideel til selskabet, som er begejstret for ny teknologi og innovation. Med en trådløs oplader har det nemlig aldrig været nemmere at få ladet din mobil op hurtigt og effektivt. Slip for ledninger, som knækker og bliver væk og slut dig i stedet til skaren af mennesker, som lader op nemt og bekymringsfrit. 


Qi opladeren er ganske lille og passer perfekt på natbordet eller skrivebordet, eller andre steder hvor du normalt vil ønske at lade din telefon op. For at påbegynde opladningen skal du blot lægge din telefon med bagsiden nedad på opladeren. Husk at fjerne dit eventuelle cover, inden du går i gang. Bemærk at denne oplader kun passer til enheder, som understøtter trådløs opladning.


Fra: 299 kr.

Matematisk Ur

Matematisk Ur

Skal du fejre jul med et selskab, hvor videnskab, matematik og tal er i høj kurs, så bør du måske overveje dette sjove og anderledes vægur. Det viser nemlig ikke bare tallene 1 til 12, men giver dig i stedet en udfordrende ligning eller formel. Kan I selv regne ligningerne og formlerne ud og tjekke, om tiden angives korrekt? 

Gaven er perfekt til personer i alle aldre, som godt kan lide en lille udfordring. Desuden er gaven langtidsholdbar, og vil kunne glæde modtageren i flere år. Derfor er den et godt alternativ til, hvis I for eksempel plejer at have spiselige mandelgaver i form af slik eller chokolade. 

Uret bruger to AA-batterier, som skal købes separat.


Fra: 129 kr.

Ariete Vaffeljern

Ariete Vaffeljern

Der er intet som gode desserter og hjemmebag. Lige netop disse kategorier er nogle, som de fleste danskere vægter utroligt højt. Derfor virker det også som en passende idé at afslutte én dessert (risalamande) med optakt til en anden dessert (vafler). Det kan du gøre med dette flotte Ariete vaffeljern, som har et flot retro-æstetisk design, og som kan lave lækre belgiske vafler i løbet af ingen tid. Det er nemt at opbevare og nemt at holde rent. 

For at lave vafler skal du blot røre en vaffeldej sammen og herefter fordele lidt ad gangen i vaffeljernet, lukke låget, vente et kort stykke tid og tage dine lune vafler ud. Det er en af få perfekte mandelgaver til selskabet, som værdsætter god og velsmagende mad.


Fra: 299 kr.

Prisvindende powerbank med 10400 mAh

Strøm og tilslutning er måske to af de vigtigste ting, vi har behov for i dag. Vores moderne og smarte teknologi mister nemlig hurtigt deres tiltrækning, når der ikke er mere strøm på apparaterne. Derfor kan det være en stor fordel at have en backup med sig – særligt hvis du er væk fra hjemmet eller en stikkontakt i længere tid. Netop derfor er en powerbank en utroligt god gave til langt de fleste mennesker i dag. De fleste har nemlig oplevet at stå et sted og pludselig er telefonen død uden mulighed for at lade den op. 

Denne powerbank fra GreyLime er lidt flottere end mange andre powerbanks, der findes på markedet i dag. Derudover har den en høj konverteringseffekt og giver dig mulighed for at oplade to ting på en gang (for eksempel både mobil og mp3 eller kamera og mobil). Batteriet har hele 10400 mAh, hvilket er nok til at lade din smartphone op, op til fire gange. Giv en smart og praktisk gave, som giver ro i sindet for alle.


Fra: 349 kr.

Spændende og moderne Cordula vase

Skal du i stedet spise risalamande med et mere modent selskab, hvor en sjov eller teknologisk gave formentlig ikke vil falde i så god jord, kan du overveje at købe denne smukke Cordula vase i stedet. Den vil passe godt ind i en lang række hjem, og kan passe til en bred vifte af forskellige indretningsstile.

Hvis du virkelig vil imponere de andre gæster og give gaven over alle mandelgaver, som er både elegant og eksklusiv, er denne vase et virkelig godt bud. Den er del af en serie af vaser, så modtageren også har mulighed for at tilkøbe flere slags, hvis gaven falder i lige præcis deres smag.


Fra: 169 kr.

Marley skilt tavle til poeterne

En mandelgave må gerne være sjov, uden at være plat. Det kan være en svær balancegang somme tider, men netop dette kreative skilt fra Marley rammer hovedet på sømmet. Det er et skilt med bogstaver, hvor du selv kan skrive netop den eller de beskeder, du ønsker. For eksempel kan du skrive ”God Jul” eller ”Godt Nytår”, men du kan også skrive små rim eller digte. 

Denne gave er den perfekte efterkommer til køleskabsmagneterne, og vil give modtageren en anderledes og fin gave, hvor kun deres egen kreativitet vil sætte grænserne for brugen. Gaven passer således til næstne alle aldre og vil kunne fungere som kreativ pynteting i de fleste hjem. Rammen består af løvtræ, pladen er sort og bogstaverne er hvide.


Fra: 99 kr.

Guilty pleasure skilt til ginentusiasterne

Skal risalamanden indtages i selskab med en gruppe personer, der er svært glade for alkohol og måske særligt gin? Så kunne mandelgaver som denne potentielt være et stort hit. Her er der nemlig tale om et fint lille skilt med små underholdende skriv om gin. Skiltet er ganske lille og diskret med sin størrelse på 15 x 21 cm. Det vil således passe godt til de fleste, som enten vil kunne hænge det op, stille det på en hylde eller lignende.

Denne gave er mest for sjov, men vil formentlig kunne få et smil frem på læben hos modtageren. Så hvis det er denne reaktion, du går efter med årets mandelgave, så har du måske fundet den rette her.


Fra: 89 kr.

Kalligrafi begyndersæt til de kreative

Hvis du er på udkig efter en skøn og kreativ mandelgave, som vil passe godt til både børn og voksne, så bør du måske kigge en ekstra gang på dette spændende kalligrafibegyndersæt. Det består af en kalligrafi-pen, 3 assorterede stifter, sort blæk og en converter, så du kan skifte mellem de forskellige stifter.

Med denne gave er der rig mulighed for at udforske de kreative evner, og samtidig er det en smagfuld og praktisk anvendelig gave, som potentielt vil kunne sprede glæde lang tid efter jul. Den kan også have god underholdningsværdi, hvis I vælger at tage den i brug efter risalamanden og udfordrer hinanden til at skrive forskellige ord og sætninger.


Fra: 85 kr.

Lækker chokolade til feinschmeckererne

Skal mandelgaven i år være nem og velsmagende for alle? I så fald bør du måske overveje det helt sikre valg; nemlig de spiselige mandelgaver. Med denne æske chokolade er du næsten garanteret et stort smil på læben hos modtageren. Denne æske er nemlig fyldt med utroligt lækker chokolade, hvor der også hører en blomst med.

Når du køber denne gave har du mulighed for at tilvælge et pænt kort til anledningen, hvor du kan skrive op til 200 ord på. På den måde kan du smagfuld vis tilpasse gaven til netop det selskab, som dine mandelgaver skal uddeles i.  

Vi håber, at du med denne korte artikel har fået rig inspiration til at finde netop den eller de mandelgaver, der passer til dig i år. Rigtigt glædelig jul.

Fra: 175 kr.

Click here to add a comment

Leave a comment: