Vores bud på de bedste gaver til mors dag

mors dag gave

Der skal findes en mors dag gave. ​Det er en årlig tradition men også den gode anledning til at vise din mor, at du tænker på hende. Den anden søndag i maj er mors dag, hvilket er den 12 maj i 2019. Traditionen stammer fra USA helt ligesom den nyere fars dag​ tradition. Traditionen tro skal du give en sød ting i gave, hvor vi i Danmark traditionelt mest giver blomster. Men hvorfor ikke gøre det lidt anderledes med en ​noget som din mor måske får meget mere gavn af end blomster, der trods alt visner ret hurtig?

Vi har fundet et udvalg af forskellige gaveideer til mor, hvor ideerne kommer i alle prisklasser. Det giver dig den nemme og hurtige inspiration, så du husker at give hende den opmærksomhed hun fortjener.

Gode ideer til mors dag gaver

Du finder forskellige kategorier af gaveideer, hvor du både finder den personlige gave, det praktiske til boligen, pynt, lækkert til ganen, noget ​til skønheden eller den sjove oplevelse som hun kan bruge alene eller med en anden.

giv en lækker gavekurv i gave til ham

Lækker gavekurv

En gavekurv er en perfekt gaveide til fernisering, indflyttergave, værtindegave, fødselsdag og selvfølgelig også som gaven til mor på den årlige dag. En kurv med lækre delikatesser, vin, chokolade eller noget andet, er noget som de fleste elsker at modtage. Ligesom med indhold så kommer gavekurve i alle slags prisklasser.

Fra: 200 kr.

køb den lækre massage oplevelsesgave til studenten

Lækker massage gave

Forkæl din mor med en lækker velvære oplevelsesgave i form af massage. At blive forkælet er noget af det bedste i verden, og massage giver fred til sjæl og krop. Det gør gaven til den perfekte gaveide til hende der har alt eller intet, og selvfølgelig velegnet til kvinder i alle aldre.

Fra: 450 kr.​

køb de smagfulde oplevelser i gave til hende eller ham

​Chokoladesmagning Peter Beier

​Hvorfor ikke overraske med en anderledes og personlig gave til mor i form af chokoladesmagning hos Peter Beier. Måske din eller jeres mor vil elske denne mors dag gave oplevelse der giver en hyggelig stund for hende.

Fra: 299 kr.​

Giv en te gaveæske med udsøgt te

​English Tea Shop

​​Til hende der nyder te på daglig basis, her kan du forkæle med noget te fra English Tea Shop eller en anden mulighed der byder på forskellige eller gourmet te. ​

Fra: 99 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Luftballon oplevelse

Hvis du vil forkæle din mor med den eksklusive gaveide, så giv hende oplevelsen af at flyve i luftballon. En unik oplevelse der næsten er ubeskriveligt, for det at svæve lydløst henover landskabet er uforglemmeligt. En dyr gave der selvfølgelig ikke er for alle, men dog en kæmpe oplevelse for gavemodtageren.

Fra: 2395 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Snug rug tæppe

Hvis du ikke kender dette utrolig smarte og populære tæppe, så er det et tæppe med ærmer. ​Forstil dig situationen med en kold aften foran fjernsynet. Du sætter dig til rette med en kop te, bog og tæppet som du prøver at trække godt op om dig. Det kan ikke lade sig gøre, hvis du også vil læse bogen. Men hvis tæppet har ærmer, så kan du læse og holde varmen samtidig - så simpelt og så genialt.

Fra: 259 kr.

Giv den interessante bog i gave til mors dag

​​Mødre og døtre bog

​En god bog er altid et hit, hvis hun vel og mærke elsker at læse. Her kan det være denne bog om mødre og døtre som er skabt ud fra samtaler om kærlighed og tab. Overrask hende med en ny, god og så en bog indenfor hende temperament.

Fra: 249 kr.​

Giv det eksklusive Spaophold i 30 års gave til hende

​Spaophold på Ystad Saltsjöbad

​Hvis hun skal forkæles med noget eksklusivt velvære, så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad måske det rigtige. Spa er lækkert for krop og sind, og det vil være noget som vil få hende til at stresse totalt af i løbet af meget få minutter.

Fra: 3199 kr.​

Giv en dejlig tapas oplevelse i gave til mors dag

​Tapas for to

​Hvorfor ikke give en mors dag gave fra f.eks. baby der består af Tapas for 2? Du finder mange lækre "spanske" steder i Danmark hvor mor og måske du? kan nyde noget lækkert tapas sammen. Et godt alternativ til den mere klassiske danske restaurant eller cafe.

Fra: 499 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Bruger din mor neglelak? Så kan du overveje at give en lækker Essie eller andet mærke som måske er hendes favorit. Du kan finde gode modeller i alle prisklasser, hvor de billigste starter ved omkring 40 kr. og opefter.

Fra: 40 kr.​

giv noget eksklusiv chokolade til mors dags gave

Fyldt chokolade

Det er måske en myte, men det siges at alle kvinder elsker chokolade, og hvorfor ikke bruge gaveæske med chokolade det som gaven til mors dag? Giv hende noget lækkert fyldt chokolade der kommer i den eksklusive stil, hvor smagssansen virkelig bliver forkælet.

Fra: 82 kr.

Giv gaveæske med produkter til fødderne

​Super glade fødder gavepose

​Giv hende en velvære gave til den personlige pleje med denne gavepose. Du får et gavepose med lækre produkter til at forkæle fødderne som balsam, fodbadesalt og pimpestenssæbe.

Fra: ​215 kr.​

Giv vinsmagning i Aalborg

​Vinsmagning​

​Hvorfor ikke overraske hende med en vinsmagning oplevelse. Her får hun oplevelse af at smage på forskellige nye vine, få social omgang med andre og selvfølgelig lære lidt om de gyldne dråber. En sjov og afslappet oplevelsesgave til hende der er ung som ældre.

Fra: 299 kr.​

Giv den spændende rejse fortælling i gave

En spændende bog

​Bøger har altid været en klassisk gaveide både til børn som voksne. For bøger giver dig som læser, en forunderlig, spændende, mystisk og sjov fortælling hvor du bliver suget ind i universet eller historien. Derfor er en ​boggave måske den helt perfekte ide til mors dag, hvor bestsellerlisten ved Bog & Ide giver den bedste inspiration.

Fra: 100 kr.​

giv en sjove svæveflyvnings oplevelse i gave

​Svæveflyvning

​Hvorfor ikke give den unikke og og super fede oplevelsesgave til mor? Giv hende chancen for at prøve svæveflyvning, som sikkert er noget de færreste kan sige at de har prøvet. Velegnet til hende der ikke lider af højdeskræk.

Fra: 295 kr.​

giv mor en lækker håndcreme i gave

Giv mor en lækker håndcreme

En lækker håndcreme der styrker neglebånd, negle, har antixiodanter, rig på vitamin, beskytter mod ældning og er nærende på fugt og god pleje, det er noget som de fleste kvinder bruger og elsker. Derfor kan du give hende en lækker håndcreme, hvor du finder en god Urtekram til 45 kr. helt ligesom du kan købe Jane Irendale til over 200 kr.

Fra: 45 kr.

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking

En anden noget anderledes gaveide til hende kan være Bridgewalking oplevelsen. ​Du kommer op og gå på taget af den gamle Lillebælts bro, hvor trafikken og togene kører nedenunder dig. En særdeles populær oplevelse for det er et unikt syn at skue udover oppe fra broen, og så også at gå henover toppen af en bro.

Fra: 249 kr.

Køb et lækkert Kähler lyshus i gave til studenten

Kähler lyshus

Kähler lyshusene blev super populære for et par år siden, og de har faktisk fastholdt populariteten. Det skyldes at du får sødt keramik der både skaber det dejlige levende lys, og så pynter det i ethvert hjem. Du kan finde de forskellige Urani modeller i forskellige størrelser og priser.

Fra: 149 kr.​

køb en lækker parfume i gave til kvinder

Parfume gaveæske

En dejlig parfume er en klassisk gaveide til kvinder og piger, og det er selvfølgelig også en glimrende gave til mors dag. Giv hende en lækker gaveæske eller ​gavesæt indenfor dit budget, hvor du selvfølgelig skal huske på, om hun har en yndlingsmærke.

Fra: 200 kr.

giv hende en skøn ansigtsbehandling julegave til hende

​Dejlig ansigtsbehandling

​Måske hun skal forkæles med noget personligt til skønheden og velvære? Her kan du overraske med en dejlig ansigtsbehandling der måske kunne være den perfekte gave til mor. Giv et gavekort ved en lokal eller vælg ​hos DGDA der kan bruges i det meste af landet.

Fra: 695 kr.​

Giv et lækkert chokolade kursus til mors dag gave

​Chokoladekursus

​En lækker ting der måske giver velvære til krop og sjæl, kan være et sjovt chokoladekursus i København. Her kan din mor lære at lave eksklusive fyldt chokolade, og få masser af information og fornøjelse med hjem.

Fra: 450 kr.​

Forkæl mor med en fodmassage maskine i gave

​Fodmassage maskine

​Hvorfor ikke give hende en gadget der kan give velvære når hun lyster? Fodmassage er lækkert, og her kan en smart maskine være helt perfekt. Hun kan bruge den hver aften hvis hun ønsker, og maskinen er relativ nem at have med at gøre - Se test af bedste maskiner til fodmassage.

Fra: 400 kr.​

giv mor en lækker luksus brunch på mors dag

Luksus brunch

Giv din mor en lækker luksus brunch for 2 i gave. Hvem elsker ikke at spise en lækker brunch i selskab med andre. Og fordelen med denne gaveide er, at personen som mor skal ud og spise en brunch med, kan være dig. Om det så er på selve dagen eller ej, betyder nok knap så meget - En god gave til par.

Fra: 299 kr.​

Køb den søde lykkemønt til mor

​​Lykkemønt

​Giv den søde og billig mors dags gave til hende i form af denne "jeg elsker dig" lykkemønt. Som du kan se på teksten, er den en lille sød gadget til at varme din mors hjerte.

Fra: 30 kr.​

køb noget lækkert garn i gave til bedstemor

​​Garn, strik, DIY m.m.

​Til hende der elsker at strikke, hækle eller generelt DIY, hvorfor så ikke give noget hertil. Det kan være garn, redskaber, bøger eller måske opskrifter som de fleste der strikker, hækler m.m. vil sætte stor pris på til deres passion.

Fra: 40 kr.​

Giv din mor et sjovt sushi kursus den 2 søndag i maj

​Lær at lave sushi

​Sushiskole hvor hun kan lære det basale om at arbejde med rå fisk, kan være den unikke gave til at give til jeres/din/børnenes mor. Hvis hun elsker sushi, kan det være at hun skal lære hvordan hun selv kan lave det?

Fra: 699 kr.​

giv hende en smart melonskærer i gave

​​Melonskærer

​​Mors dag er forhåbentlig også ensbetydende med godt vejr, og her er vandmelon lækkert både til de store og små. Og hvorfor ikke give en smart og super praktisk melonskærer til din eller jeres mor, hvis hun elsker at spise vandmelon.

Fra: 159 kr.​

Idéer til den perfekte mors dag gave

Hvert år afholdes mors dag i Danmark, dette foregår altid den anden søndag i maj. Til trods for at denne dag oprindeligt blev opfundet i USA, har danskerne i den grad taget den til sig. Dagen er skabt for at ære sin mor, kvinden der har bragt dig ind i denne verden. Så denne dag er skabt for at fejre vores mødre og bruge denne dag til at være taknemmelige for livet, hun har givet os. Der er ikke så mange faste ting, der bliver forbundet med denne dag, men noget, de fleste gør, er at hjælpe til derhjemme. Det kunne være, at man på denne dag kunne sørge for at lave mad eller gøre rent.

Den personlige gave

Hvis der er et menneske, man efterhånden kender godt, så er det ens egen mor. Det er den person, du har kendt allerlængst af alle de mennesker, du kender. Derfor er det perfekt at lave gaven personlig. Det fleste mødre er nemlig enormt svære at finde gaver til, da de jo har, hvad de skal bruge. Den personlige gave får hende til at mindes det helt specielle bånd, I har.

Da man var lille, da det oftest nok, at tegne en tegning. Da man blev lidt ældre var det også et hit at købe produkter med tekster som ”Jeg elsker dig” eller ”Verdens bedste mor” – f.eks. trykt på en slikkepind eller et krus. Når man bliver lidt ældre, skal man dog til at begynde at være en smule mere kreativ på dette punkt. Den personlige gave er selvfølgelig i høj grad afhængig af jeres forhold og din kreativitet. Det vigtigste med den personlige gave er blot, at du har lagt noget tanke ind i den.

Det kan altid være en god idé at skrive et lille kort. Er man ikke så meget til det der med at skrive, og du er mere den kunstneriske type, kan du eventuelt fremføre en sang for hende. Du behøver ikke nødvendig have skrevet den selv, det kan blot være en, der får dine tanker hen på hende. Man kan også lave en lille bog med billeder, hvor hun kan mindes alle jeres gode stunder sammen.

Den klassiske gave til mor

Du kan selvfølgelig også altid ty til den klassiske mors dag gave – blomster. Blomster er og bliver altid et kæmpe hit hos langt de fleste mødre. Og selvom mange blomster visner efter forholdsvis kort tid, så kan blomster alligevel betyde en hel del. Når man siger blomster, siger man også ofte chokolade. Og de fleste mødre elsker chokolade. Man kan også kombinere disse to gaver, for blomster og chokolade er det perfekte match.

Der er uendelige mange muligheder, når det gælder gaven til mor. Man kan også vælge at købe noget til køkkenet, noget nyt tøj eller et lille weekendophold. Men essensen af en gave, er, at du har lagt tanke og kærlighed bag den.

Flere gode mors dag gave ideer

Hvis du vil have endnu flere gaveideer, så kig på videoerne her og se om ikke der er en god ide eller to til en mors dags gave.

Click here to add a comment

Leave a comment: