Oplevelsesgaver til børn

Der findes rigtig mange gode, sjove, fine og praktiske gaver til børn. Her er legetøj ofte det foretrukne til aldersgrupperne der leger med legetøj. [showhide]Men de fleste kender også til børn der måske har rigeligt legetøj, så børneværelset er fyldt op med ting som dukkehus, legekøkken, Lego og andet. Hvorfor ikke give den sjove og anderledes i gave til pigen eller drenge? Oplevelsesgaver til børn er netop det.[/showhide]

Gode & sjove oplevelsesgaver til børn

Hvis du giver en oplevelse i gave til pigen eller drengen, får denne både en fed oplevelse som klatring, Zoo, pizzakursus ellet noget helt tredje, men oplevelser er som regel også i socialt samvær med andre, og det er da en ekstra bonus til gaven. Se udvalget af forskellige gode ideer her, der kan bruges som inspiration til at finde rigtig ting til ham eller hende.

Køb en sjov Zoo oplevelsesgave til børn

​Dyrepasser Skærup Zoo

​Til den lille pige/dreng der er nysgerrig på livet og alt hvad det rummer, kan du give denne oplevelse. Dyrepasser i Skærup Zoo fra kl 8-12:00 kan være en super fed dag der giver store oplevelser.
Fra: 600 kr.​

Giv et prøvedyk Kattegatcentret i gave til den 12 årige

​Prøvedyk Kattegatcentret (min. 12 år)

​​En sjov og unik oplevelse til drenge og piger på 12 år og op, kan være et prøvedyk i Kattegatcentret der ligger i Grenå. En fed oplevelse til det modige barn/teenager der vil have en på opleveren.
Fra: 795 kr.​

køb en fed prøvedyk oplevelse i gave

​Prøvedyk

​Prøvedyk kræver at barnet er minimum 12 år. Hvis du mangler en sjov og anderledes gave til den begyndende teenager, så kunne et prøvedyk i Storebælt, Århus eller København måske være sagen.
Fra: 599 kr.​

Lær at ride oplevelse til piger

​Lær at ride

​I Søndervig på Søndervig Ranch kan drenge og piger lære at ride. Hvis barnet bor i Vestjylland eller måske holder ferie vestpå, er gavekortet måske den oplagte gave til at kombinerer ferie og oplevelsen.
Fra: 150 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking ved Lillebælt

​Hvorfor ikke give den unikke Bridgewalking oplevelsesgave til ham eller hende. Her kommer drengen eller pigen op og gå på taget af den Gamle Lillebælt Bro, der er en fantastisk og sjov oplevelse. 
Fra: 215 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

​​Virtual Reality i KBH

​En gaveide der nok primært af populært ved drenge, kan være at prøve Virtual Reality ved Khora i København. Her får han(eller hun) lov til at prøve de nye film/spil m.m.
Fra: 199 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Prøv klatring i København

​Hvis det er et barn som elsker fysiske udfordringer, hvilket næsten gælder alle under teenagealderen, så kan kan indendørs klatring i Taastrup være den fede ting til barnet.
Fra: 350 kr.​

Bondegårdstur oplevelse til hele familien

​Bondegårdstur til hele familien

​Til barnet der bor i Nordsjælland/København, kan en bondegårstur for hele familien måske være årets sjove ting der giver en god og lærerig oplevelse.
Fra: 300 kr.​

Giv hende en sjov fysisk oplevelsesgave med klatring i skoven

​Klatring i skoven

​Klatring i skoven bliver mere og mere populært. Der vokser nye baner op i mange byer, og hvorfor ikke give en klatring i skoven oplevelsesgave til hende eller ham?
Fra: 595 kr.​

Giv barnet et sjov bagekursus i gave

​Bagekursus for børn & voksne

​Hvorfor ikke hjælpe den næste lille Masterchef? Her kan et bagekursus måske være den sjove og anderledes gave til barnet der har alt i forvejen.
Fra: 395 kr.​

køb gode oplevelsesgavekort til børn

​ZZzz med hajer i Kattegatcentret

​Oplevelsen der er fra 5 år og op, byder på overnatning under hajerne i Kattegatcentret. Her får barnet sjove oplevelser i Kattegatcentret der er velegnet for hele familien.
Fra: 450 kr.​

Giv den fede e-sport gamer oplevelse i gave

​CS:GO træningsdag Tricked E-sport

​Til især drenge der elsker at spille Counter-strike, kan du give denne eksklusive oplevelse. En træningsdag med CS:GO hos Tricked Esport i Vejle er måske årets gavehit til den lidt større dreng.
Fra: 1399 kr.​

Køb en madklub oplevelse til børn

​Madklub for børn

​Madkursus for børn ved Karoline Trier er måske den fede oplevelse for den lille Masterchef aspirant. Oplevelsen dækker over 7 gange hvor der undervises i madlavning til den unge årgang.
Fra: 1395 kr.​

Falkoner for en dag oplevelse til børn

​Falkoner for en dag

​En unik oplevelse i gave er måske Falkoner for en dag i Silkeborg. Her lærer du om rovfuglen falken der blev brugt til jagt. Den imponerende fugl læres der om, og selvfølgelig også holde på armen.
Fra: 1450 kr.​

giv hende en sjov supsurfing oplevelsesgave

​Lær at supsurfe Cold Hawai

​SUPsurfe er blevete populært og hvorfor ikke også som den sjove oplevelsesgave til barnet? Her kan du give gavekortet der kan bruges i Cold Hawaii i Klitmøller.
Fra: 249 kr.​

find oplevelsesgaver for hele familien

​Juniormadklubben hos Birks køkken

​Juniormadklubben hos Birks Køkken i Århus er for aldersgruppen 9-13 år. Giver den basale viden og kunnen indenfor madlavning, der måske bliver barnets fremtidige passion?
Fra: 1295 kr.​

køb et tivoli turpas gavekort

​Tivoli turpas

​Hvorfor ikke give et Tivoli turpas til barnet der bor i København? Alle børn elsker at komme i tivoli, og med et turpas er turen stort set arrangeret for den lille eller måske lidt større barn.
Fra: 230 kr.​


Oplevelsesgaver til børn og familie?

Oplevelser er for alle aldersgrupper. Ordet oplevelser dækker over alt, og er selvfølgelig ikke kukn for voksne, kvinder, mænd eller par. Her kan det være oplevelser som de viste, men du finder også mange andre ting som koncerter, biograftur, en tur i fængslet, flødebollekursus, madskoler og meget andet. Fordelen ved at give oplevelser til hele familien er, at så får barnet en sjov dag med sin familie også hvad end det er til konfirmation, fødselsdag- eller julegave.

Hvorfor give oplevelser i gave?

Ligesom med voksne så elsker børn også at opleve nye ting, hvad end det er lidt vildt eller meget afslappet. Her er det især velegnet til de børn som måske drukner lidt i gaver indenfor legetøj og ting der måske alligevel aldrig bliver brugt.

Hvilken anledning er oplevelser gode at give til?

Det korte svar er alt. Oplevelser er velegnet til både bryllup, konfirmation, svendegilde, julen og selvfølgelig fødselsdag. Til børn er det nok primært som jule- eller fødselsdagsgave. Her kan en biograftur, adgang til den blå planet eller andet, måske være fedt at få juleaften så der er noget spændende at se frem til.

Hvordan fungerer et oplevelsesgavekort?

Når du giver en oplevelsesgave så er det et gavekort du giver. Her gælder det, at oplevelsen måske kræver booking af tid, da oplevelser samler deltagere sammen for at være rentabel at afholde. Gyldigheden på gavekort indenfor oplevelser er på 2 år.

Som gave er det nemt og hurtigt at købe, hvor du kan bestemme om du selv vil printe, eller vil have tilsendt gavekort med posten som den fine gave.

Click here to add a comment

Leave a comment: