Oplevelsesgaver til hende

Søger du efter en sjov, anderledes eller måske unik gave til din veninde, mor, kæreste eller anden kvinde eller ung dame i 2020? Så er oplevelsesgaver til hende måske den helt rigtige gave at give til hende.[showhide] Oplevelsesgaver er mange forskellige ting, men fælles for dem alle er dog, at de giver dig en oplevelse. Hvem ønsker ikke at opleve noget sjovt? Sammenholdt med at vi er blevet rigere i samfundet, er oplevelsesgaver til ham og hende blevet yderst populært både at give eller ønske sig.[/showhide]

​Ideer til gode oplevelsesgaver til hende

Nedenfor finder du et udvalg af forskellige oplevelser til kvinder i både den unge som ældre generation. Du finder nemlig oplevelser både indenfor de lærerige, sjove, vilde eller dejlig afslappende oplevelser.

køb den hyggelige yoga søndag i gave til hende

​Yoga søndag med brunch

Hvis du mangler en god afslappende gave til en god veninde, svigerinde eller anden, så kan en yoga søndag med brunch i Nordsjælland måske være lige sagen. En gaveide til en kvinde der ønsker at slappe af både i krop og sind.

Fra: 395 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Giv hende en sjov og unik oplevelse i form af Bridgewalking ved Lillebælt. Her får hun den unikke oplevelse af at gå på taget af broen. En unik oplevelse med trafik og både nedenunder, udover det flotte skue udover landskabet.

Fra: 269 kr.​

giv en fed madkursus oplevelsesgave

​Madkursus

​Et madlavningskursus er måske den helt rigtige julegave, fødselsdagsgave eller anden gave til hende. Hvis hun elsker mad og det at skabe nye velsmagende retter, så finder du et godt udvalg der strækker sig over mange lækkerier.

Fra: 400 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

​Spaophold Hotel Thinggaard

​Køb et lækkert velvære ophold der forkæler krop og sind. Her kan et Spaophold ved Hotel Thinggaard i Thy måske være den helt rigtige ting til hende. Spa er medicin mod stress for man slapper helt af i løbet af meget få sekunder når du f.eks. træder ned i det varme vand.

Fra: 1698 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

​Guidet tur med gadens stemmer

​Søger du en gave der kan give hende en anderledes og lærerig oplevelse, så kan en guidet tur i København af en tidligere hjemløs, måske være den gode gave der overrasker hende. Hun får nemlig en oplevelse der sætter syn på byen ud fra en hjemløs øjne.

Fra: 140 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​Guidet tur i Fængslet

​En anden anderledes og spændende oplevelse, kan være en guidet tur i det gamle statsfængsel i Horsens. Giv hende en fornemmelse for hvordan livet bag tremmerne kan have været for de indsatte og ansatte.

Fra: 149 kr.​

Giv et lækkert chokolade kursus til mors dag gave

​​Chokolade brunch Peter Beier

​Hvorfor ikke give den gode forkælelsesgave der forkæler smagssanserne. Her kan det være chokoladebrunch ved Peter Beier, som kan være en af de afslappende oplevelser til par eller til enlige.

Fra: 249 kr.​

Giv hende en sjov fysisk oplevelsesgave med klatring i skoven

​Klatring i naturen

​Det er fedt at klatre på klatrevægge indendørs og udendørs, men hvorfor ikke den lidt anderledes måde i form af klatring i naturen. Her kan du prøve kræfter med at klatre i en skov bane. En oplevelse der er egnet som oplevelsesgave til børn som rørige voksne.

Fra: 595 kr.​

køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

​Windsurfing kursus København

​En fed oplevelse til vands kan være et windsurfing kursus der foregår ved Amager Strandpark i København. En oplevelse der kan bruges fra børn på 12 års alderen og opefter hvor fysikken tillader det.

Fra: 595 kr.​

køb den dejlige fiskespa oplevelse til hende

​Spa med Garra Rufa fisk

​Garra Rufa fisk er den dejlige spa oplevelse hvor den døde bliver spist af fiskene. Det efterlader dine fødder dejlige bløde og uden den irriterende hårde hud. Det kan være en perfekt gave til en kandidat eller som den lækre oplevelsesgave til den travle kvinde.

Fra: 195 kr.​

giv en lækker makeup kursus som den lærerige gave til den unge dame

​Makeup kursus

Hvis du mangler en god underholdende gave til en ung kvinde der går op i skønheden, så kan du give hende et makeup kursus i gave. En gaveide der især er populær blandt unge kvinder og piger der ønsker at kunne lægge en perfekt makeup.

Fra: 395 kr.​

giv hende en skøn ansigtsbehandling julegave til hende

​Ansigtsbehandling Ni’mat

​En anden type velvære gave til den unge om ældre kvinde, kan være en dejlig ansigtsbehandling hos Ni’mat i København. Hvorfor ikke give en gave der forkæler, hvor ansigtsbehandling er iblandt den gode gaver til hende der fylder 30 år, som stort set alle andre anledninger og fødselsdage.

Fra: 695 kr.​

giv den sjove bodyflight oplevelse i gave til hende

​Bodyflight

​Til hende der elsker fysisk aktivitet og udfordringer, kan bodyflight oplevelsen være den perfekte oplevelsesgave. Det eneste sted du kan prøve denne fede oplevelse er i Taastrup hvor den vægtløse tilstand kan prøves i vindtunnel.

Fra: 445 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

​Bungyjump

Hvis du søger den grænseoverskridende oplevelse som sjældent bliver glemt, kan bungy jump være oplagt som gave. måske en årsdagsgave hvor i skal udfordre hinanden, og som nok kan blive husket som mindet om jeres ægteskab.

Fra: 999 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikoptertur

Hvem kan sige at de har fløjet helikopter? Det er sjældent en ting der er blandt gaveønsker ved kvinder, men hvorfor ikke give en unik oplevelse til hende der har alt – eller ingenting? Helikopter flyvningen foregår i hele landet, så alle har mulighed for at bruge gaven.

Fra: 695 kr.​

Giv den afslappende yoga oplevelse til hende der bliver kandidat

​Yoga

​Hvorfor ikke overraske hende med en yoga træning/kursus i gave? Hvis hun elsker nye ting, og måske har snakket om at begynde på yoga i lang tid, kan du give hende det sjove og spændende kursus der kan sætte fart i den nye passion.

Fra: 240 kr.​

De perfekte oplevelser til hende

Der findes mange gavemuligheder til kvinden i dit liv, din søster eller din veninde. Det kan dog alligevel tit være svært at finde den helt perfekte gave – især hvis du ikke har forstand på tøj, smykker og makeup.

I dette tilfælde er der dog en anden gavemulighed, du kan ty til, når du skal forkæle søsteren, veninden eller kvinden i dit liv. Du kan nemlig altid ty til de gaver, der giver en oplevelse. Oplevelsesgaver der kan overraske studenten, bedstemor, kæresten og alle andre kvinder, er et populært valg.

Smagsoplevelsen

Mange forbinder en oplevelsesgave med aktivitet, ture eller ophold i ind- og udland. Men noget, der faktisk også kan kategoriseres som en oplevelse, er den gastronomiske oplevelse. For du kan opleve noget ud over det sædvanlige, når smagssansen virkelig bliver sat i fokus. Og er der noget, som de fleste kvinder elsker, gastronomisk set, så er det chokolade.

Det er en ting, mange kvinder kan blive enige om. Og netop inden for chokoladekategorien, er der faktisk op til flere forskellige oplevelser at finde. Man kan f.eks. tage på et chokoladekursus, hvor man kan være en del af hele processen i at lave chokolade, i flere forskellige smagsvarianter. Man får tilmed også en masse lækre chokoladeopskrifter, så man kan tage dem med hjem og eksperimentere. Og selvom der er sat fokus på, at man skal lære at fremstille chokolade, kan det vist ikke undgås, at man får smagt en smule på det undervejs alligevel.

Men hvis man nu hellere vil have fokus på at smage chokoladen, kan man også give en chokoladesmagning i gave. Her kan man forkæle sine smagsløg, og man kan få den fulde gastronomiske oplevelse. Tilmed kan man tage nogle venner med, så chokoladesmagningen kan nydes i et fantastisk selskab efter eget valg. Og til trods for, at det er en chokoladesmagning, så får du dog også et indblik ind i chokoladernes verden, så du også får lært en masse om den lækre slikvariant.

Så findes der selvfølgelig også de klassiske smagsoplevelser – en lækker middag, sushi eller tapas. Disse har man i den grad også muligheden for at opleve med en eller flere af de mennesker, man ønsker at hygge sig med.

Forkælelsesgaven

Hvis vi bliver i chokoladekategorien, men bevæger os væk fra det gastronomiske, så kan man opleve en lækker chokolademassage. Her kan man simpelthen opleve en full body massage i chokolade. Ikke nok med at chokoladen faktisk har en beroligende effekt på huden, så bliver din lugtesans også sat i spil, og du kan nyde duften af chokolade.

I forkælelseskategorien findes der selvfølgelig også en helt regulær massage, men man kan også få oplevelsesgaver til andre massageoplevelser, f.eks. massage med varme sten. Du kan også invitere hende til fiskespa eller en helt almindelig spa.

Der findes et utal af forkælelsesoplevelser der egner sig både som gave til din mor som den helt unge dame. På denne måde kan du sætte hendes behov i fokus og give hende en dag efter blot en eftermiddag i forkælelsens tegn. Du kan også invitere hende på et helt spaophold, hvor I kan nyde hinandens selskab i en weekend, men hvor hun samtidig kan blive forkælet ud over det sædvanlige.

Videoeksempel på en oplevelsesgave til hende

I videoen her kan du se et eksempel på en oplagt oplevelsesgave til hende, nemlig wellness muligheder til kvinder:

Click here to add a comment

Leave a comment: