Pakkelegsgaver 2020 – De bedste gaver til pakkeleg

Pakkeleg er en skøn tradition, hvor man rafler om gaver på tid, og kan være både heldig og uheldig at få fat i en plat, fantastisk, morsom eller direkte afskyelig gave. Pakkeleg er for de fleste selskaber mest for sjov, og derfor kan det være skønt at troppe op med en flot indpakket gave,  [showhide] som indeholder noget helt andet, end hvad nogen i selskabet vil kunne gætte.

Alt efter hvor og med hvem du skal spille pakkeleg, så kan gavernes indhold og størrelse variere meget. Netop derfor har vi her fundet pakkelegsgaver i forskellige priskategorier, og har også særligt udvalgt et par sjove kandidater til den mindre seriøse pakkeleg. Læs med her og find de bedste pakkelegsgaver. [/showhide]

3 Populære kategorier til pakkelegsgaver

Pakkelegsgaver til under 100 kr.

Har I besluttet jer for, at pakkelegsgaverne skal koste under 100 kr., har vi her to gode bud på, hvilke gaver du kunne vælge at have med.

Baileys-trøfler

Baileys trøfler i rør

Der er få ting i denne verden, som falder i lige så god jord som spiselige gaver. Særligt er disse gaver ofte i høj kurs i et spil som pakkeleg, hvor der ofte kan være langt mellem de gode og velsmagende pakker. Dette rør er fyldt med lækre Baileys trøfler, som består af lys chokolade med cremet fyld af Baileys indeni. Når du vælger denne gave til pakkeleg, kan du selv bestemme, om du vil have den originale version eller den med saltet karamel. Du kunne også vælge et af hver slags. Netop denne gave vil passe godt til de voksnes pakkeleg, og vil være en sjov, herlig og anderledes gave på bordet. 

Til: 99 kr.

Hjerteformet stegepande

Med denne lille hjerteformede stegepande er det nemt at lave sød og romantisk morgenmad – enten til dig selv eller en, du holder af. Den har teflonbelægning og er derfor nem at holde ren. Bemærk at den ikke passer til induktion, men vil passe til andre typer af komfurer.
Pakkelegsgaver må gerne være både søde og sjove, men det kan sommetider være svært at finde netop dén balance, uden at det bliver for plat. Denne gaver ligger bestemt på grænsen, og selve definitionen vil i høj grad afhænge af både selskabet og konteksten.

Til: 39 kr.

Sjove små gaver

Ønsker du at finde en sjov gave til pakkeleg, som skal være kilde til mere grin end noget andet? Vi har udvalgt to sjove små gaver, som passer til denne kategori.

bullshit-knappen

Bullshit-knap 

Er I en familie eller en gruppe af venner eller kollegaer, som godt kan lide at drive gæk med hinanden og finde på løjer og spilopper, kan det være, at I har brug for en vaskeægte bullshit-knap. Den kan trykkes på lige så snart ejeren af knappen fornemmer, at nogen ikke taler helt sandt eller prøver at fyre en lille løgnehistorie af. Pakkelegsgaver som denne kan blive kilde til meget underholdning, og pakken har mange forskellige funktioner – både til hverdag eller fest. Den er mest for sjov, og vil passe perfekt ind i det mere uformelle selskab.

Til: 99 kr.

pakkelegsgave-boksebold-til-skrivebordet

Boksebold til skrivebordet

Skal du spille pakkeleg med kollegaerne eller en flok af dine bekendte, som enten er arbejdsnarkomaner eller har krævende og lange arbejdsdage, så kan sjove og atypiske pakkelegsgaver som denne blive et kæmpe hit til pakkelegsbordet. Denne sjove gave består blot af en boksebold på en lang fjeder med en sugekop nederst. Den er nem at sætte fast på en glat overflade – såsom et skrivebord – og derfra kan du blot give bolden et dask, når arbejdet bliver frustrerende eller trættende. Det er en skøn gave, som vil kunne få et smil og et grin frem hos de fleste heldige modtagere.

Til: 129 kr.

Pakkelegsgaver til under 200 kr.

Skal gaverne til pakkeleg koste lidt mindre, har vi her fundet er par skønne bud på ting, der koster under 200 kr.

Eva Solo drikkeflaske

Skal du spille pakkeleg med kollegaerne eller en flok af dine bekendte, som enten er arbejdsnarkomaner eller har krævende og lange arbejdsdage, så kan sjove og atypiske pakkelegsgaver som denne blive et kæmpe hit til pakkelegsbordet. Denne sjove gave består blot af en boksebold på en lang fjeder med en sugekop nederst. Den er nem at sætte fast på en glat overflade – såsom et skrivebord – og derfra kan du blot give bolden et dask, når arbejdet bliver frustrerende eller trættende. Det er en skøn gave, som vil kunne få et smil og et grin frem hos de fleste heldige modtagere.

Til: 129 kr.

pakkeleg-skrabeskattekort-scratch-map

Scratch map 

Det kan være en udfordring at finde en gave, som vil passe til de fleste i selskabet. Derfor kan det være en fordel at tænke bredt, uden nødvendigvis at tænke stort og dyrt. Da de fleste danskere kan lide at rejse og opdage verden, kan dette skrabekort være en utroligt sjov og anderledes gave til pakkelegsspillet, og det vil formentlig falde i god jord hos langt de fleste. Dog vil det som udgangspunkt passe bedst til selskaber med personer i teenagealderen eller ældre.
Scratch map er et kort over verdens lande, hvor du kan skrabe de lande, du har været i. På den måde kan du på en sjov og anderledes måde holde øje med og vise andre, hvor du har været henne. 

Til: 199 kr.

Pakkelegsgaver til under 300 kr.

De fleste selskaber har for vane at aftale en ca. pris til gaverne, som skal fordeles i løbet af pakkeleg. Det sikrer, at alle kan være med. Hvis du skal finde på en gave til under 300 kr., kan du tage et kig herunder.

pakkelegsgave-flexa-legesæt

Flexa Toys byggesæt

Skal du finde en pakkelegsgave til et yngre barn, og vil du gerne kunne give en gave, som vil have fin værdi for modtageren, bør du overveje dette flotte byggesæt fra Flexa Toys. Det er den perfekte gave, hvis I skal holde pakkelegsturnering i børnehaven, og netop denne gave vil passe godt til både piger og drenge, og vil kunne fordre mange kreative timer med leg og udforskning. Sættet består af hele 36 dele, og der er både skruer, møtrikker og træplader, så kun fantasien sætter grænser for byggeprojekterne. 

Til: 249 kr.

pakkelegsgave-julesweater-grim

Grim og sjov julesweater

Der er intet, der skriger jul så højt og tydeligt som en klassisk grim julesweater. De er efterhånden blevet fast inventar i mange sociale kredse, og selv på arbejdspladser er der mange steder indført en dag i december, som er dedikeret til at have en grim julesweater på.
Denne sweater har en julealf på, og der står med gule bogstaver øverst: ”Don’t eat yellow snow”. Hvis du selv synes, at sådan en gave kunne være både sjov, lidt praktisk og passe til de fleste modtagere i dit pakkelegsspil, er denne gave den rette til dig. 

Til: 249 kr.

Click here to add a comment

Leave a comment: