10 anderledes og sjove bryllupsgaver der vækker glæde

køb den anderledes og sjove bryllupsgaver

Leder du efter anderledes og sjove bryllupsgaver, der måske ligger udenfor, hvad man normalt giver i gave? Hvis du søger den lidt sjove, hvad end det er for skæg eller som det romantiske, så har vi fundet et par bryllupsgave ideer der måske bliver et hit ved brudeparret. 10 forskellige ideer indenfor det søde, frække og sjove, som måske giver dig den gode inspiration til at finde det helt rigtige.​

10 anderledes og sjove bryllupsgaver

køb den lækre chokolade fontæne i gave

Chokoladefontæne

Giv brudeparret en chokoladefontæne der kan skabe sjove og yderst lækre stunder med flydende chokolade. Det er en populære gaveide der får fine anmeldelser fra købere. Du kan nemlig skabe de mest utrolige desserter med den eller måske lækre jordbær med chokoladeovertræk til de romantiske stunder.

Fra: 199 kr.​

giv parret det sjove dansekursus i gave

Dans med Marianne Eihilt

En sjov oplevelse for et brudepar kan være danse undervisning. De har måske nok øvet en del på bryllupsdansen, men hvorfor ikke foresætte træningen og så af en professionel? En sjov oplevelse til par der også gerne vil lære ting, hvilket du kan give dem med denne oplevelsesgave.

Fra: 699 kr.​

køb indendørs klatring som den sjove bryllupsgave

Klatring til brudeparret

Hvis det er en brudepar der elsker at røre sig, så kan du overveje at give dem en sjov  oplevelse med klatring. De kan klatre både udendørs i skov eller indendørs i Nordeuropas største klatrehal. Her kan de nygifte få en sjov fysisk udfordring, og måske kæmpe om hvem der skal have bukserne på i forholdet.

Fra: 199 kr.​

giv dem den sjove og frække bryllupsgave

52 Weeks of Romance

Dette romantiske og frække kærlighedspil giver 52 uger af romantik i forholdet. 26 kort til hver,  der indeholder forskellige ydelser man skal gøre for hinanden. Hvis du vil give dem en sjov og fræk gave der nok er noget anderledes, så kunne dette sæt kort være det helt perfekte valg.

Fra: 119 kr.​

hængekøjer hører under de anderledes bryllupsgaver

En fed hængekøje

Hvis du vil give brudeparret der er haveejere eller har kolonihave, en noget anderledes med dog særdeles brugbar gave, så er en hængekøje absolut blandt de sjove emner. Hvem elsker ikke at slappe af engang imellem. Og her kan en hængekøje i det varme vejr virkelig give den afslappet stund for dem begge.

Fra: 500 kr.​

køb den unikke bryllupsgave til brudeparret

24 karat guldrose

Hvis du søger efter en unik og anderledes bryllupsgave til dem der har alt, så kan du overveje at give en rose af guld. Roser er forbundet med romantik, hvilket også indbefatter bryllupper. Her kan den guldbelagte rose måske være det sjove minde om den store dag.

Fra: 549 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

Bungy jump

Vil du give den vilde oplevelse til brudeparret, så kan bungy jump være den grænseoverskridende men også sjove oplevelse, der binder brudeparret sammen om noget fælles. En fed oplevelse hvis vel og mærke parret ikke lider af panisk angst for højder.

Fra: 1000 kr.​

lav den sjove gavekurv til bryllupsgave

elskovskurven

Lav en fællesgave med andre, hvor i laver en gavekurv eller endnu bedre, en stor vasketøjskurv der skal lukkes. Denne fylder i op fyldt op med forskellige ting som vin, chokolade, stearinlys, massageolie, kondomer og andre ting til de romantiske stunder. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du tage papir og blyanter med og få alle gæster til at skrive en hilsen eller godt råd, som de så smider ned i kurven. Så kan brudeparret åbne kurven samtidig med de giver hinanden bryllups morgengave.

køb den sjove romantiske gaveide til brudeparret i gave

Romantisk dogtag med indgravering

En noget anderledes, sød og ret sjove gave i den billigere ende, kan være et dogtag der kan indgraveres med brudeparrets navne. En sød og romantik gave der kan være et sødt minde de kan bevare resten af livet.

Fra: 155 kr.​

køb de sjove bryllupskagefigurer i gave

Tøvende bryllupskagefigurer

Disse sjove bryllupskage figurer kan være den sjove ting til bryllupsgaven. Du skal dog være sikker på at kærligheden er fuldstændig, eller kan figurer der simulerer at ægtemålet måske ikke er helt frivilligt, være en rigtig dårlig joke.

Fra: 155 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: