13 bud på en anderledes og sjov gave

Søger du sjove gaver til festival, studenten, kammeraten, kæresten, veninden eller anden, så finder du her forskellige  ideer til sjove gaver. [showhide]Vi har nemlig samlet et udvalg af de anderledes gaver, hvor du finder både finder de skøre og mærkelige gaver. Ideerne kan enten være et godt grin eller noget brugbart i den sjovere og anderledes stil.[/showhide]

13 anderledes og sjove ga​ver

Her ser du 13 ideer til de skøre gaver til ham eller hende, der kan særdeles brugbart men måske også lidt pjattet på den gode måde. Gaveideerne dækker over forskellige aldersgrupper, så du kan finde gode gaver til teenagere og voksne - Se sjove gaver til børn her.

køb den totalt tosset mankini i gave til drengen

Borat mankini

Den tosset og total ubrugelige gave til manden som husker Borat, kan være den helt igennem tåbelige mankini. Det var et godt grin med karakteren Borat men til alle andre vil det være total vildt mærkeligt. Kan bruges til en anledning hvor manden skal udstilles f.eks. ved bryllup og andre lignede ting.

Fra: 79 kr.​

køb en sjov 3 kg nutella spand i studentergave til unge mænd

Nutella spand

En skør gave til teenageren der har alt eller mænd der bare elsker Nutella, kan du give den kæmpe spand. 3 kg. nutella kræver alligevel sin person at komme igennem, så en sjov gimmick gave der kan give et smil.

Fra: 279 kr.​

køb den sjove sushi bazooka i gave

Sushi bazooka

En noget anderledes gaveide der dog er ganske brugbar til sushi elskeren. Du fylder den, skyder af, vinkler tang omkring og så har du faktisk sushi. Det virker lidt skørt, men kan være en sjov gaveide til en person der elsker den japanske mad metode.

Fra: 169 kr.​

find på den skøre gaveide til teenagedrengen

Selvlysende toiletpapir

Af de mange skøre gaveideer til teenagere og store drengerøve, så er selvlysende toiletpapir absolut en af top kandidaterne. En sjov gimmick gave hvor du skal tage pis på noget med lidt lir - Alternativet er svær at regne ud,  for hvem skulle have brug for selvlysende toiletpapir.

Fra: 59 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

Bungy jump

En af de noget vildere action oplevelsesgaver til hende eller ham er bungy jump. En vild gaveide der er særdeles brugbar, dog skal du nok lige være sikker på at modtageren har snakket om at prøve det først. En flot og vild gave der måske udvider gavemodtagerens grænser på den gode måde.

Fra: 549 kr.​

Køb den sjove boglampe i gave

​Mood Book lampe

​​En lampe der er udformet som en bog, kan være den sjove gave til teenageren eller den voksne der ønsker en anderledes og praktisk lampe. Lampebogen kan faktisk stå de fleste steder, og kan give forskelligt lys.

Fra: 319 kr.​

Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave

Gå amok i pølsevognen

Giv den sjove oplevelse der især vil være brugbar til ham der går meget i byen og som sådan, nok elsker at besøge pølsevognen dagen efter. Her kan du give en sjov oplevelse der giver ham og en anden person, mulighed for at spise alle de pølser de kan på en time.

Fra: 299 kr.​

køb det sjove idiotkundskabs spil til voksne

Idiotkundskab spillet

Et quizspil med masser af spørgsmål, men bare ikke i den gængse form med årstal på mærkelige kunstnere eller matematiske formler. Dette spil byder nemlig på mærkelige spørgsmål, som du ikke engang vidste, at du ikke vidste.

Fra: 199 kr.​

køb den eksklusive oplevelsesgave for de få

Flyv en russisk Mig

Du kan rent faktisk komme til at en flyve et russisk Mig jagerfly, dog kræver det en god fysik og en anden lille detalje - det koster ret mange penge. Det er nok gaveideen de færreste af os overvejer, selv om at det kan være en af de meget unikke og sjove bryllupsgaver.

Fra: 93.000 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Snug Rug tæppet

En sjov men særdeles god og praktisk gave til hverdagen, kan være det populære Snug Rug tæppe med ærmer. Tæppet med ærmer gør nemlig, at du kan trække det godt op om hagen og holde varmen mens du læser, drikker te eller andet med armene. Det kan man ikke med et almindeligt tæppe der altid falder ned(logisk nok).

Fra: 259 kr.​

køb den sjove guldbarre sparrebøsse i gave

Guldbarre sparebøsse

En lidt skør men også praktisk ting som den symbolske gave, kan være en sparebøsse der ligner en guldbarre. Kan bruges til drengen der skal lære værdien af penge og spare op, som det kan bruges til en sjov indpakning af en pengegave eller som fejring til ham der har eller skal nå et mål.

Fra: 79 kr.​

køb en god sport gadget i julegave til hende

​​Tile sport tracker

​​En sport tracker til at finde dine nøgler, og som er vandtæt så kan klare regn m.m. Lidt en ligegyldig ting, men måske dog nok praktisk for nogen. For den kan afgive lyd på nøglerne eller andet den er hæftet på, hvis du ikke kan finde dem efter løbeturen.

Fra: 299 kr.​

Køb de smarte touchscreen handsker i adventsgave til teenageren

​iGlove touchscreen handsker

​​En anderledes og skør gave til ham eller hende der går med fingrene på telefonen stort set altid. iGlove handskerne kan holde fingrene lidt varme, og samtidig kan der navigeres på telefonen når der skal snappes eller andet.

Fra: 99 kr.​

Gaven der giver et godt grin

Der findes efterhånden mange produkter på internettet, som er perfekte til at sætte et smil på læberne hos både modtager og hos de øvrige gæster, når gaven åbnes. Nogle gaver er måske mere brugbare end andre. Der tegner sig dog tit et mønster inden for de sjove gaver, og de kan derfor let deles ind i kategorier.

Noget der tit virker som et hit er ting, der er større end hvad de egentlige ting er. Derfor kan gaven være en gigantisk vingummibamse, der er 1000 gang større end en almindelig vingummibamse. Inden for kategorien af gigantiske ting kan man også bland andet finde gigantiske balloner, kæmpe spillekort eller kæmpe sæbebobler – alle disse ting er også inden for underholdnings kategorien. En anden gigantisk gaveidé kunne være en gigantisk kuglepen – om den nogensinde bliver brugt i praksis, er jo op til gavemodtageren, men om ikke andet giver den et godt grin under gaveoppakningen.

Man kan også vælge at gøre store ting mindre, så de også kan bruges som en gave. Herunder har vi blandt andet en chokoladefondue til hjemmet, en slikmaskine eller en popcornmaskine, som er i en sådan størrelse, at man kan have plads til at have den stående derhjemme.

Er modtageren af den sjove gave mere til underholdning på toilettet, så er der også en gave til at opfylde dette behov. Man kan f.eks. købe Soduko toiletpapir, så når man keder sig på toiletbesøget, kan man bare løse en Soduko. Man kan også købe toiletgolf og til de mere musiske toiletgængere, kan man købe et klaverspil til toilettet – så kommer man aldrig til at kede sig under toiletbesøget. Er man til noget helt andet, kan man også købe en badering, der ligner en donut – så skal man nok tiltrække noget opmærksomhed på den næste sommerferie.

Få bacon som gave

En af danskerne fortrukne madvarer er bacon, de fleste danskere er vilde med bacon – så hvorfor ikke give bacon i gave eller den utrolige populære bacon adventskalender til mænd? Det ville måske være upassende at komme med en bakke stegt bacon, så derfor kan man blot ty til andre baconprodukter, for at give baconelskeren den perfekte, sjove gave. Der er nemlig igennem de sidste år fremstillet mange forskellige baconprodukter, så man har bacon til enhver lejlighed.

Et godt baconforslag kunne f.eks. være baconkarameller, baconpastiller eller bare generelt slik, der smager af bacon. Du kan også vælge at give gaven, der giver muligheden for at opleve smagen af bacon to gange om dagen – bacontandpasta. Så kan man få lov til at børste sine tænder morgen og aften til smagen af bacon.

Kan du simpelthen ikke få nok af bacon, kan du også købe en bacon luftfrisker, så huset eller lejligheden altid lugter af bacon. Og for at slutte det hele af, kan du jo købe bacongavepapir, så bacongaven kan blive pakket ind i bacon. Der kan selvfølgelig godt stilles spørgsmålstegn ved, om hvor spændende bacon så er i længden, men om ikke andet har du da vist, at du har humor, når det gælder indkøb af de sjove gaver.

Flere ideer til sjove gaver

Vi har gravet dybt i Youtube og fundet nogle gode videoer hvor du kan få lidt mere inspiration til hvilke sjove gaver du kan finde:

Click here to add a comment

Leave a comment: