Støvsuger Black Friday Oversigt

Støvsuger Black Friday Oversigt


Denne artikel indeholder annoncer.

LIVEBlack Friday

Støvsuger black friday oversigt over de bedste tilbud

Find ​​tilbud ved disse forhandlere

 

 

ComputerSalg

Computersalg tilbyder en bred vifte af varer inden for elektronik & IT, gaming, el og VVS, hvidevarer og meget mere.  På Black Friday vil du have mulighed for, at finde tilbud med enorme besparelser inden for alle varekategorier.

Find tilbud med kæmpe besparelser

 

Coop shopping

Ved Coop er der Black Week som betyder tilbud hele ugen. Her starter tilbuddene mandag 20/11 indtil søndag 26/11. Medlemmer af Coop kan finde rabatter helt op til 60% på udvalgte produkter.

Find tilbud på legetøj, hus og have, personlige ting og stort set alt andet.

 

KitchenOne

Hos KitchenOne kan du forvente brændvarme Black Friday tilbud op til hele 70%! Få julegaverne i hus i god tid og slip for den travle juleshopping i december.

Find tilbud på støvsugere, ting til hjemmet og stort set alt andet.

 

Coolshop

Hos Coolshop kan du finde et virvar af elektroniske produkter for enhver smag! Køb dine julegaver og pakkekalender på Black Friday hos Coolshop og spar tusindvis af kroner. På Black Friday kan du med garanti finde en gave til ham.

Spar tusindvis af kroner på Black Friday

Skousen

Find gode priser på støvsugere, glattejern, vinkølere, kaffemaskiner, køkkenmaskiner, madmaskiner, hvidevarer og elektronik til personlig pleje som hus og have. Du finder altid prisgaranti ved Skousen.

Find tilbud på op til 30% rabat på alle varer

WhiteAway

Find tilbud hos WhiteAway på elektronik som computere, tablets, telefoner, tv, kamera, printere, barbermaskiner, hvidevarer med mere til arbejde, personlig og bolig.

Min. 10% rabat på alle varer, hvor udvalgte produkter op til 50% rabat

 

Lavprishvidevarer

Hos Lavprishvidevarer kan du også forvente priser, der er banket helt i bund på Black Friday! Der er mange penge at spare på støvsugere, hvidevarer og en række andre produkter.

Spar tusindvis af penge på hvidevarer og støvsugere!

Proshop

Du kan godt forbedre dig på, at Proshop virkelig skruer op for de gode tilbud på Black Friday! Der vil være store besparelser at hente på computere, gaming udstyr, tv og lyd, mobil, tablets osv.

Find gode tilbud et hav af produkter

CDON

CDON er også blandt de webshops, der er meget kendte for at skrue priserne helt i bund på Black Friday. Grib muligheden for at få handlet julegaverne på Black Friday og undgå den travle juleshopping.

Find tilbud med op til 70% rabat!

L’EASY

Hos L’EASY bliver der også afholdt Black Friday, hvor der vil være mulighed for at spare mange penge på samtlige produkter! Du kan forvente gode tilbud på hvidevarer, støvsugere, elektronik og meget mere.

Find fantastiske tilbud hos L’EASY på Black Friday!

Køb din nye støvsuger på Black Friday og spar penge

Årets største shoppingdag. Du kender den sikkert, men hvis ikke, så er det betegnelsen for fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Det er på denne dag, at man uofficielt siger, at julehandlen starter, og derfor vælger rigtig mange butikker at lave ekstra gode tilbud netop denne dag. I USA startede Black Friday allerede i 2005, men det var først i 2013, at konceptet rigtigt blev populært i Danmark. Dog er konceptet vokset utroligt meget de sidste år, og det er nu også én af de største handelsdage hjemme i Danmark. Eksempelvis blev der på Black Friday i 2014 udført 4,5 millioner dankorttransaktioner, hvilket er det største antal på én dag nogensinde. I år falder Black Friday på fredag d. 29. November, så denne dag kan der altså være rigtig mange penge at spare, hvis du eksempelvis har brug for en ny Black Friday støvsuger.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er den dag på året, hvor der er rigtig mange penge at spare på julegaver og indkøb til sig selv. Hvis du eksempelvis står og skal købe nye hvidevarer eller ny støvsuger så er Black Friday et rigtig oplagt bud på, hvornår det er bedst at købe det.

På Black friday holder mange store butikker nemlig udsalg. Både i de fysiske butikker men også på deres online shops. Man kan faktisk spare penge på at shopppe hjemme fra sofaen. Hvis du skal købe din nye støvsuger på Black friday kan du med fordel købe den på en webshop og få den leveret til din dør. Hvis du vil finde det bedste tilbud på en Black Friday støvsuger, kan du allerede nu starte med at sammenligne de rabatter, som de forskellige webshops tilbyder. Dette kan du eksempelvist gøre ved at søge på Black Friday støvsuger. Det er nemlig en god idé på forhånd at lave en oversigt over de bedste tilbud, så du kan være rigtig godt forberedt til Black Friday.

Hvorfor er det en god idé at købe støvsuger på Black Friday?

Black Friday startede oprindeligt med at være den dag, som skulle sætte rigtigt gang i julehandlen og få folk til at komme tidligt ud for at købe årets julegaver. Derfor begynder flere og flere butikker – både fysiske detailbutikker og online webshops – at føre ekstra gode tilbud denne dag. Det er altså på Black Friday, du skal afsted, hvis du vil finde de bedste tilbud.

Selvom Black Friday i Danmark ikke er helt lige så udbredt eller så stor en tradition, som det er i for eksempel USA, så er der stadigt flere butikker og online webshops, som tager konceptet til sig. Derfor er det en god idé at holde øje med de forskellige butikkers tilbud, således, at du kan spare endnu flere penge på de køb, som du alligevel havde foretaget. De fleste online butikker laver en hel underside på deres egen hjemmeside, hvor de samler alle de tilbud og rabatter, som gælder på Black Friday. Disse sider kan du altså med fordel tjekke ud, når du danner dig en oversigt over de butikker, som du skal besøge på Black Friday.

Gode råd til køb af Black Friday støvsuger

Hvis du har besluttet dig for, at det er nu, du vil anskaffe dig din nye Black Friday støvsuger, så er der nogle ting, du kan gøre for at forberede dig og gøre dine indkøb meget lettere. For det første er det en rigtig god idé at forberede sig på de tilbud, som de forskellige butikker kører med på Black Friday. Som nævnt kan du for eksempel søge på Black Friday Støvsuger, hvis det er en støvsuger, du har besluttet dig for at købe. Når du på forhånd laver en oversigt over de bedste tilbud, kan du nemlig sammenligne priserne og dermed finde den bedste pris.

Click here to add a comment

Leave a comment: