Inspiration til studentergaven til hende

studentergaver til hende

​Søger du inspiration til de sjove, fede, gode eller personlige studentergaver til hende, så er det netop hvad du finder her. ​ Vi har fundet et stort udvalg af forskellige gaveideer. Det giver dig inspiration så du kan finde den helt rigtige gave til den rolige, vilde, søde eller eventyrssøgende pige. Kort sagt, du vil være i stand til at finde studentergaver indenfor alle kategorier og ikke mindst indenfor det brede spektrum af prisklasser.

5 populære ideer til ​hendes studentergave

De gode personlige studentergaver til piger

Vi starter ud med at udvalg af de mere personlige gaveideer til piger og kvinder. Til hende der lige er blevet student, er det ofte det gode minde om dagen der varmer mest, og her finder du bredt udvalg af gaver. Du kan også vælge at give de mere almindelige men dog stadig dejlige personlige ting i form af bøger, tøj og lignede.

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking

En populær oplevelsesgave der foregår ved Lillebælt, er Bridgewalking oplevelsen hvor du prøver at gå over den gamle Lillebæltsbro ovenpå taget. Det at gå over broen på taget, hvor trafikken, tog og både er under en, kan være den fede og unikke oplevelsesgave til hende.

Fra: 248 kr.​

køb en fed gavekurv i studentergave til hende

Lækker gavekurv

Hvem elsker ikke at få lækkerier til ganen? Brug det som årets lækre studentergave til hende i form af en gavekurv. Med en gavekurv får du mulighed for at give mange forskellige lækkerier, hvor det kan være det lækre slik, delikatesser, øl, vin eller måske en gavekurv med lækkert te.

Fra: 250 kr.

køb den røde studenter hoptimist i studentergave

Hoptimist studenten

En godt minde om studentereksamen eller anden færdig uddannelsen, kan gives i form af de populære Hoptimister. Den røde Hoptimist med studenterhuen er oplagt at give til pigen der er færdig med gymnasiet.

Fra: 250 kr.

Giv den klassiske bog i gave til studenten

​Den gode bog

​Giv en god bog i form af fag- eller skønlitteratur hvis hun elsker at læse. Her er bestsellerlisten ved Bog & Ide et oplagt sted at finde de populære og nyeste bøger til gaven.

Fra: 100 kr.​

giv den vilde tandemspring oplevelsesgave til ham eller hende

Tandemspring

Hvis hun er pigen, der elsker en god grænseoverskridende oplevelse, kan et tandemspring måske opfylde en af hendes største ønsker. At springe i faldskærm kræver, at du overskrider en af de værste grænser. Og er nok ikke noget for kvinder med højdeskræk, men til hende der ønsker det vilde, så er det måske årets bedste gave.

Fra: 2195 kr.​

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Rygsæk til hende der skal ud og rejse

Til studenten der holder et sabbatår og skal ud og rejse, her kan du give den perfekte gave i form af en god kvalitets rygsæk. Når du skal rejse langt er en god rygsæk nødvendig, hvor den både er i god kvalitet, rummelig og ikke mindst, super praktisk at arbejde og gå med.

Fra: 1000 kr.​

Giv et flot Daniel Wellington ur i studentergave

​​Daniel Wellington ur

​Helt ligesom et ur er en personlig studentergave til ham, så er det også en sød personlig gave til hende som minde om studenterhuen. Her er Daniel Wellington ure et populært valg ved mange, og måske en ny model med hvid eller sort skive er det helt rigtige.

Fra: 900 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter rundflyvning

​Giv en af de store oplevelser som man husker i mange år frem. Her kan en helikopter rundflyvning oplevelse måske være den fede ting, hvis hun ikke har prøvet det før. Og hvor mange har egentlig prøvet at flyve i en helikopter?

Fra: 699 kr.​

giv det flotte modetøj i de populære brands

Flot ​tøj

Hvilken ung kvinde elsker ikke noget lækkert modetøj? Det kan du bruge som den lækre personlige gave til studenten. Giv hende en lækker trøje, skjorte, top, kjole eller andet i en af de dejlige ​kollektioner fra Bonaparte der kommer til en billig pris.

Fra: 300 kr.​

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen

Kay Bojesen figur

Ligesom Hoptimisten så er de populære Kay Bojesen figurer blevet populære at give som gave til den særlige anledning. Giv hende den flotte abe, trommeslager, elefant eller en af de mange andre figurer i den lidt højere prisklasse end Hoptimisten.

Fra: 599 kr.

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Flyv i luftballon

Giv hende en unik og super fed oplevelse i den dyre prisklassen med en luftballon tur som er en ting du aldrig glemmer. Det at svæve henover landskabet i en luftballon er ubeskrivelig. Det kan lyde kedeligt, men er en oplevelse som alle der har prøvet, kun varmt kan anbefale. ​

Fra: 2395 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

Te gavekurv

Rigtig mange unge piger og kvinder elsker te, og det kan tænkes, at hende der bliver student også elsker te? Køb en lækker te gavekurv til hende i studentergave, hvor hun kan blive forkælet med forskellig lækker te.

Fra: 229 kr.

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

​​Vinsmagning

​​Hvis hun kan lide at komme ud og socialiserer, lære nyt og nyde vin, hvorfor så ikke give hende en vismagning oplevelse i studentergave. En sjov og afslappende oplevelse til både unge som ældre.

Fra: 195 kr.​

giv Lonely Planets bog i studentergave til den rejsende

​L​onely Planet´s Beautiful World

​​Til den unge dame der planlægger at rejse efter studierne eller bare elsker det planeten har at byde på, her kan du give den flotte Lonely Planet´s Beautiful World bog i gave. Bogen indeholder flotte billeder fra jorden rundt.

Fra: 400 kr.​

giv hende den gode terapi gave i form af buddha board

Buddha board

Denne Buddha board tegneplade er den perfekte mindfullness tavle. Tegn på den for evigt, for efter kort tid vil malingen fordampe og du kan tegne videre. En sjov gaveide til hende der elsker at slappe fuldstændig af med at male derud af uden andet formål end bare at slappe helt af.

Fra: 319 kr.

giv den fede oplevelsesgave der kan overraske

​Paragliding

Hvis du vil give en personlig studentergave der er lidt udover det sædvanlige, hvorfor ikke paragliding? Hvis hun bor på Sjælland, kan hun prøve paragliding i Albertslund hvor træningen tager sit udgangspunkt.

Fra: 800 kr.​

Flotte smykke gaveideer til studenten

Smykker er den personlige gaveide til piger og kvinder i alle aldre. Vi har valgt at lave en kategori med smykker til hendes studentergave, så du kan finde den ​bedre inspiration indenfor forskellige accessories og priser.

køb et flot designer ur til hende der bliver student

Giv hende et smukt ur

Et flot ur er noget de fleste ønsker sig eller kan bruge. Og det er en smuk og personlig gaveide til de fleste piger og kvinder. Du kan finde mange forskellige brands og priser indenfor fede ure, hvor Daniel Wellington, Olivia Burton, Komono og lignede brands, er et sikkert hit ved de fleste unge damer.

Fra: 500 kr.​

Køb en flot hjerte guld halskæde i gave til hende der bliver student

​Sød guld halskæde

Hvis du ​søger et sødt smykke som det gode minde om tiden, er en guld halskæde altid velvalgt. Her kan motivet være et sødt hjerte, kors, egeblad eller andet vedhæng der tager sig naturlig smuk ud i en kæde.

Fra: 650 kr.​

giv hende et sødt læderarmbånd i gave

Fedt læderarmbånd

Et fedt armbånd i læder kan være den perfekte smykkegave til hende, hvor Thread Etiquette laver de søde og elegante læder armbånd. Et smykke er en smuk personlig ting, og hvorfor ikke give i det trendy og populære design som læder giver.

Fra: 250 kr.

Giv wen eksklusiv Alliancering i gave

​​Alliancering

​​Hvis du vil give hende et smukt smykke i den noget dyre prisklasse, kan den populære Alliancering måske være helt rigtig. En flot ring du finder i hvid- og rødguld med 9 brillianter.

Fra: 3495 kr.​

Giv de flotte motiv øreringe i sølv

​Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydon er populær i Danmark, hvor du finder mange forskellige kollektioner. Her kan det være disse Sakura ørehængere med det flotte men diskrete motiv som er den perfekte gaveide til hende.

Fra: 400 kr.​

køb den flotte Louise Kragh ring som den personlige mindegave til hende

Louise Kragh ring

Du finder mange lækre kollektioner i Louise Kragh, hvor denne microdot ring er æstetisk og tidløs elegant. Hvis du leder efter en sød og smuk ring til hende, så kunne denne ring til 500 kr. være den perfekte smykke gave til hende der bliver student.

Fra: 499 kr.​

køb det flotte Julie Sandlau smykke til hende

Julie Sandlau sweethart armbånd

Julie Sandlau laver lækre smykke design, hvor dette Sweethart armbånd absolut hører til blandt de flotte armbånd. Et smukt smykke til en noget dyrere pris end de forrige kollektioner, men kommer i det flotte stilfulde design der emmer af kvalitet.

Fra: 1600 kr.

køb et flot smykke som en god billig studentergave til hende

Smuk og billig halskæde

Hvis du leder efter et smukt og billig smykke til hende på den store dag, så kan du finde mange lækre halskæder til den gode pris, udsalg, tilbud, ​black friday m.m. En smuk guldhalskæde med hjerte vedhæng vil være noget, som de fleste unger piger vil elske.

Fra: 150 kr.​

køb et smukt stjernetegns smykke til hende i studentergave

Stjernetegns smykke

Stjernetegnssmykker har altid være en populær ting som konfirmationsgave, dåbsgave, julegave, fødselsdagsgave og hvorfor ikke også så den flotte studentergave. Giv hende et vedhæng med hendes stjernetegn, der kan kombineres med en flot guld eller sølv halskæde.

Fra: 230 kr.

Skønhed & velvære gaveideer til hende

Til den unge dame der bliver student, kan du vælge at give noget personligt og lækkert indenfor skønhed og velvære. Skønhedsprodukter til håret, udseende, huden m.m. har altid være en traditionel gaveide til kvinder, og det skyldes at skønhedsting både er lækre men også dejlige praktiske for gavemodtageren.

giv hende den lækre oplevelsesgave der giver smukke negle

Få smukke negle

Giv hende årets skønheds studentergave der giver hende smukke negle med den gode manicure. Køb den lækre behandling der foregår på professionel negleklinik, og som varer af 30-60 minutters varighed.

Fra: 300 kr.

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Neglelak er uundværligt i kvindens arsenal af skønhedsprodukter, og hvorfor ikke glæde hende med noget lækkert nyt neglelak? Nilens Jord, Essie og andre eksklusive brands er ikke billige, men er super populære blandt mange unge kvinder, og disse kan du købe som en lækker studentergave.

Fra: 50 kr.

køb det lækre wellness gavesæt til hende

Wellness gavesæt

Wellness er mange ting, og en af disse ting er det rigtige udstyr. Køb et lækkert gavesæt hun kan bruge til opnå ro og velvære. Gavesættet i træspanden består af forskellige dele som børste, massage handske m.m. der er oplagt som venindegave til hende der bliver student.

Fra: 135 kr.​

køb den lækre massage oplevelsesgave til studenten

Massage gave

Hvem elsker ikke at blive forkælet og især når det både er for krop og sind? Det er, hvad du opnår med en lækker massage. Og hvorfor ikke give hende massage som den perfekte gave der både kan bruges til søster, mor, veninde eller som studentergave til kæresten hende.

Fra: 499 kr.​

giv makeup i gave til veninden

Makeup til de flotte øjne

Hvis du søger den lækre gave indenfor skønhedsprodukter, men den skal samtidig også være en god billig gave til hende under 100 kr., kan makeup til at skabe de smukke øjne være det helt rigtige. Hvis hende der snart bliver udlært eller student, går op i sit udseende, så bruger hun med garanti også makeup. ​

Fra: 49 kr.

Matas gavekort er en populære gaveide til piger og kvinder i alle aldre

Gavekort til Matas

Mange tror fejlagtigt at et gavekort er en upersonlig og dårlig gaveide. Det er dog helt forkert, for rigtig mange og blandt de unge er det stort set alle, foretrækker at få gavekort så de selv kan finde det helt rigtige. Derfor er et gavekort til Matas den gode ide som gave til student, kæresten, bryllupsgave, julegave og alle andre anledninger.

køb skønheds gaver til kæresten og studenter

Øjenvippe serum

Der findes mange lækre skønhedsprodukter, og til at opnå de lange naturlige vipper er M2 activation serum absolut en af de bedre produkter. M2 activation serum giver dig naturlig lange øjenvipper efter et par måneders brug, men produktet koster 800 kr. hvilket ikke alle vil betale. Derfor kan du bruge ideen både som en værtindegave, bryllupsgave og selvfølgelig som en af de gode gaver til studenter.

Fra: 500 kr.

køb en lækker parfume i gave til kvinder

Dejlig parfume

Parfume er måske den den gode gave at give til hende, hvis tvivl om hvad du skal give til den unge pige eller mere modne kvinde. Alle bruger parfume og som sådan, vil det være en nyttig gaveide som gavemodtageren rent faktisk kan bruge.

Fra: 200 kr.​

køb noget lækkert velvære som fødselsdagsgave til kæresten

Luksus badeprodukter

Velvære er en dejlig ting efter en lang dag. Og her er et dejlig bad med gode produkter absolut en af de ting der ofte er tiltrængt. Giv hende en god studentergave indenfor velvære i form af lækre badeprodukter. Du kan give hende noget lækkert Himalaya badesalt til 50 kr. eller det lækre badesæt til fødderne fra Sæbeværkstedet.

Fra: 40 kr.

Giv hende den fede, lærerige eller sjove oplevelse

Hvis du er i vildrede om gaven til kvinden der har alt eller måske intet, så er oplevelsesgaver blandt de populære ting. Du finder nemlig noget til alle interesser, hobbyer, passioner og selvfølgelig også par oplevelser til en valentinsgave, julegave og som gaven til kandidat, svend eller generelt hende der bliver færdig med sin uddannelse.

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Indendørs klatring København

Hvis pigen der bliver udlært/student/færdig med uddannelse er vild med at røre sig og blive udfordret, er en indendørs klatre oplevelse måske en af de perfekte gode gaver til hende. Klatring er sjovt. Og hvorfor ikke give hende en af de sjove oplevelser for 2, hvor man hygger sig sammen og måske endda kan konkurrerer lidt.

Fra: 299 kr.

køb en fed lærerig oplevelsesgave

​​Flødebollekursus

​Hvis hun kan lide at lære nyt indenfor gourmet og lækkerier, kan dette flødebollekursus måske være lige noget for hende. Her får hun nogle timer med undervisning i at skabe de eksklusive flødeboller i selskab med ligesindede.

Fra: 299 kr.​

giv den sjove bodyflight oplevelse i gave til hende

​​Bodyflight

​​Giv hende en anderledes og aktiv oplevelse i form af Bodyflight. I Taastrup finder du den eneste åbne vindtunnel i Danmark, hvor den unge dame kan prøve den fede oplevelsesgave.

Fra: 445 kr.​

Giv det sjove sushi kursus i gave

​Sushiskole

Hvorfor ikke give noget sjovt og samtidig praktisk indenfor oplevelsesgaver? Her kan en sushiskole oplevelse både være underholdende, men giver også den basale viden om at arbejde med rå fisk.

Fra: 699 kr.​

giv hende en model for en dag oplevelsesgave

Model for en dag

Hvis hun har haft modeldrømmen som mange unge piger jo har, så giv hende om end kun for en kort stund, oplevelsen der udlever lidt af modeldrømmen. Hun kan prøve at være model bag kameraet for en dag, hvor denne oplevelse byder på det sjove fotoshoot med hende i centrum.

Fra: 1950 kr.

køb den lækre bio peeling velværegave til hende

Bio peeling

Hvis du vil give den dejlige forskønnede oplevelse til søster, mor, veninde eller datter, kan bio peeling være det helt perfekte valg. Bio peeling giver den forskønnede oplevelse for huden, og hvilket kvinde vil ikke nyde denne forkælelse.

Fra: 679 kr.

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

Hvis du gerne vil give en nyttig gave der samtidig giver en sjov oplevelse, så er en biograftur absolut den fede oplevelse til både teenagere og mere voksne piger. Hvem elsker ikke at se en god film i biografen, hvor popcorn, cola, god lyd og stor lærred bringer oplevelsen helt op hvor den er bedst.

Fra: 299 kr.​

giv et lærerigt skønheds kursus i studentergave eller anden lejlighed

Makeup kursus

At lægge den helt rigtige makeup der giver det flotte og naturlige look kan være svært. Og hvorfor ikke give hende det lækre makeup kursus så hun lærer det? En sjov og lærerig oplevelsesgave der både kan være oplevelser for to veninder eller en af de fede gaver til hende der har alt.

Fra: 399 kr.

køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

Windsurfing kursus København

En anden fed oplevelse der både er lærerig og måske åbner op en helt ny passion, kunne være et windsurfing kursus der foregår ved Amager Strand. En anderledes og noget unik gaveide til piger der gerne vil lære og prøve nye ting, og måske perfekt til en ny hobby for hende der bliver færdig med sin uddannelse.

Fra: 595 kr.

Giv det eksklusive Spaophold i 30 års gave til hende

​Spaophold Ystad Saltsjöbad

Den eksklusive oplevelse der er en sand nydelse, kan være et spaophold i Ystad, Sverige. En flot gave der giver dig fuldstændig afslapning og stressfri fra du træder ind iført badekåben.

Fra: 3199 kr.​

Studentergave ideer til boligen

Til hende der skal flytte hjemmefra efter endt uddannelse, eller måske allerede bor i egen lejlighed, værelse eller bolig, her findes der rigtige mange gode gaveideer til køkken, pynt og andet udstyr som gør livet praktisk og hyggeligt i sit eget hjem.

Køb et lækkert Kähler lyshus i gave til studenten

Kähler Urbani lyshuse

En smuk ting til hjemmet der både pynter og hygger, er, hvad du får med en af de populære og søde Kähler lyshuse. Køb en af de flotte Urbani lyshuse der kommer i forskellige størrelser og former, så der kan samles på modeller til at skabe det flotte lys i boligen.

Fra: 150 kr.​

Køb den flotte plakat i gave til hendes hjem

​Ferm Living København plakat

Hvis du mangler flot pynteting til hjemmet, er denne Ferm Living København poster en populær ting især blandt de yngre kvinder/piger. En enkel og æstetisk pynteting til hendes vægge.

Fra: 150 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Snug Rug tæppe

Et lækkert tæppe skal man have. Men hvorfor ikke det flotte og ikke mindst, super praktiske tæppe der ikke kun ligger til pynt? Snug Rug tæppet er med ærmer. Hvilket betyder, at du rent faktisk kan trække tæppet godt op om dig så det varmer. Så kan du holde varmen og have armene fri til at læse og drikke te, hvilket du ikke kan med en almindelig plaid.

Fra: 249 kr.

Køb det elegante sengetøj i studentergave til ham/hende

​Lækkert sengetøj

Sengetøj er nødvendig hvad end du bor alene, hjemme eller med andre. Hvorfor ikke give hende en praktisk studentergave der samtidig kommer i den flotte kvalitet. Hay sengetøj er flot, lækkert og i en god kvalitet der både pynter og er lækkert at ligge i.

Fra: 500 kr.​

køb den sjove badebalje til voksne

Smart badebalje til hende uden badekar

Til hende der er flyttet hjemmefra og bor i lejlighed uden badekar, her kan du give den gode gave der dog kommer til en høj pris. En badebalje til voksne giver mulighed for at nyde et lækkert bad i badekar. Og hvem kan sige sig fri fra at elske det? ​

Fra: 1240 kr.

køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

Flot keramik til pynt

Hvis du mangler noget lækkert til hende der har stort set alt, kan du give en flot vase eller andet flot porcelæn til hjemmet. En flot vase, lysestage eller andet pynt er altid gode gaver, for de er både praktiske ting og så varmer det også med noget smukt til ens hjem.

Fra: 150 kr.​

køb en lækker stelton stempelkande i gave til studenten

Stelton stempelkande

Husholdningen kræver meget køkkenudstyr både til madlavningen og serveringen. Og her kan en smart Stelton stempelkande måske være lige præcist den ting, som hun mangler blandt sine køkken ting. Hvis hun elsker dansk design og flot stil, så er Stelton et oplagt valg, hvilket nok også er grunden til populariteten blandt både unge som modne kvinder.

Fra: 279 kr.

Køb den populære Louise Roe Hilda kobber lysestage

​Louise Roe Hilda lysestage i kobber

​Køb den populære og æstetiske flotte lille Louise Roe Hilda lysestage i gave til hende. En sød pynteting hvor du finder forskellige typer i kollektionen, så kobber looket kan fremstå både diskret og elegant i hjemmet.

Fra: 149 kr.​

Studentergaver til hende fra hendes bedste veninde

Nedenstående guide er for dig der er bedste veninde og skal give hende en god studentergave. Er du ikke studieveninde kan du med fordel springe dette over og i stedet springe ned til videoerne.

Se også de mange populære Kay Bojesen gaver til studenteren.

Hvordan holder man kontakten efter gymnasietiden?

Når man går på gymnasiet går man op og ned af hinanden dag ud og dag ind. Dette kan naturligvis blive mildt irriterende i perioder, men for det meste nyder man bare at have sin veninde så tæt på. I eksamensperioderne er alting ofte så stressfyldte at man ikke kan finde tid til den kvalitetstid man plejer at nyde med sin studieveninde. Og så slutter den sidste eksamen og man finder lige pludselig sig selv i en mild panik. For hvad så med alle ens bedste veninde gennem de sidste tre år? Har man overhovedet tid til at få set hinanden når man begynder på universitetet?

Og hvad med de veninder der skal ud at rejse? Men man er naturligvis ikke på nogen måde klar til at give afkald på sin bedste veninde og det er hun selvfølgelig heller ikke. Knuden i maven er der dog alligevel. Det er jo på ingen måde fordi i ikke skal være veninder længere, men slutningen på gymnasietiden markerer også slutningen på en epoke. I skal sikkert stadig ses ofte, men det bliver aldrig ligeså ofte som da i gik på gymnasiet og så hinanden hver eneste dag. Men så kommer studentertiden heldigvis og med den kommer muligheden for at vise din veninde at du ikke har i sinde at give slip på hende. Det kan du oplagt gøre ved hjælp af en studentergave til hende.

En god gave til hende, der også holder fast i venskabet

Hvor finder man så den perfekte studentergave? Man behøver rent faktisk ikke lede meget længere end lige ned i sin egen lomme. Hvis du har internetadgang på din telefon, er sin studentergave til hende nemlig ikke længere væk end et tryk. Internettet er nemlig så behjælpelig at tilbyde en lang række oplevelser, så i kan tage på et afsluttende eventyr sammen. Det kunne eksempelvis være noget så simpelt som at du sponsorerer en tur på en café nede i byen. Eller hvis i vil fejre at I begge to for nyligt er blevet 18, findes der også mange muligheder for diverse vinsmagninger. Det afhænger jo alt sammen af hvilken slags typer dig og din veninder er. Det kan også være i skulle sætte jer ned sammen med en computer for at finde en gave til hende.

Hvis det så skulle ende i den højere prisklasse, kan i dele prisen og gøre det til en studentergave til hinanden. I det tilfælde kunne i også prøve med gavekort til forhindringsbaner eller klatrevægge. Mulighederne er mange på internettet, så sæt en eftermiddag af og lav noget kaffe. Så kan du sætte dig med din veninde og finde det eventyr der passer bedst til jer, inden jeres veje skilles, selvom det måske kun er midlertidigt. Én ting er i hvert fald sikker: når man taler om sin bedste veninde, er det vanvittigt vigtigt at finde den perfekte gave til hende.

Andre studentergaver til hende

I ovenstående så vi hvordan du kunne give en god gave der bevarer venskabet, men det er selvfølgelig ikke den eneste mulighed du har - i nedenstående videoer kan du derfor få en masse god inspiration til hvordan du giver den helt rigtige studentergave til hende.

Click here to add a comment

Leave a comment: