17 bud på dejlige valentinsgaver til hende

Den 14. februar 2020 er det Valentinsdag, og så skal du selvfølgelig have fundet på en gave til din kæreste på årets romantiske dag. 


5 populære ideer til hendes gave


Valentinsgaver til hende i 2020

Hvad end du fejrer den romantiske dag med prompt og pragt eller måske slet ikke, så overrask din partner/kæreste/kone med en sød tanke i form af en Valentinsgave. Romantik hører sig til, men det behøver ikke at være dyrt. Det er tanken, der tæller og så længe at du viser din kæreste, at du har haft hende i tankerne, så lever romantikken! Du kan blive inspireret til af nedenstående ideer.

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

​Vil du overraske hende med en super romantisk gave der går lige i hjertet? Så skal du give hende denne krukke kærlighedspiller der samtidig er billig valentinsgave til kæresten. Pillerne indeholder små sedler med søde ord, som du skal skrive, og når hun føler sig deprimeret kan hun blive kvikket op af en pille - De fleste hjerter smelter over denne gestus.

Fra: 59 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​Par voksenlegetøj

​Hvis det skal være romantisk i soveværelset, så er de frække gaver til hende måske den type, der skal gøre valentinsdag ekstra romantisk. Det kræver selvfølgelig, at hun er til det frække legetøj til par. Her er bestseller legetøjet der dækker begge i forholdet, måske det helt rigtige.

Fra: 400 kr.​

Giv hende rosen der blomster for evigt

Fortryllet Rose - Ægte Konserveret Rose

Den røde rose er traditionelt forbundet med tegn på kærlighed og romantik. Sig det med en blomst og giv en fortryllet rose til hende, du holder af! Denne fortryllede rose er en ægte, konserveret rose, som holder sig lige smuk uden at visne i op til to år. Vælg mellem flere forskellige farver, som alle betyder noget specielt på rosernes eget sprog.

Fra: 149 kr.

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

Eksklusiv spaophold

​Hvorfor ikke overraske hende med et lækkert spaophold som valentinsgave? Hvem elsker ikke wellness hvor du i løbet af meget kort kommer helt ned i gear og får alt stress til at forsvinde. Giv hende et af de lækre ophold du finder i Thy, Vejle, Nordsjælland, Flensborg, Sydsverige og mange andre steder.

Fra: 1000 kr.​

Personliggjort Toblerone

Søger du efter en personlig og sød gave til din kæreste, kone eller partner? Det er altid dejligt at få chokolade, men at få chokolade med sit eget navn på slår det meste! Med denne personliggjorte Toblerone vælger du, hvad der skal stå på den klassiske chokoladeindpakning! En unik chokolade, der passer perfekt som gave!

Fra: 119 kr.

Wally and Whiz Vingummi-kuber

Hvis din kæreste har en sød tand, men samtidig også sætter pris på kvalitet, så er disse vingummier et oplagt valg! Danske Wally and Whiz fremstiller vegansk vingummi, som udelukkende indeholder naturlige farver og smagsstoffer. Uovervindelige kombinationer af frugt, bær og lakrids giver smag til gourmet-vingummien, og hver slikkube er drysset med et pulver i en kontrastsmag, der forøger grundsmagen.

Fra: 59 kr.

køb det søde marguerit smykke

Flot smykke

​​Giv hende et flot smykke som en halskæde, ring, armbånd eller måske et par søde øreringe. Du finder mange flotte smykker i forskellige prisklasser, hvor det gælder om at købe ud fra hendes smag og selvfølgelig budgettet.

Fra: 140 kr.​

romantisk gave til hende 30 år

52 Weeks of Romance

​Der findes mange søde og romantiske gaver. Her er 52 Weeks of Romance kort en af de gode valentinsgaver til ham og hende. Du får nemlig 52 kort der deles mellem dig og dine partner, hvor kortene byder på forskellige romantiske opgaver til hinanden = et års  romantik.

Fra: 119 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Brunch gave

Hvorfor ikke glæde hende med et brunch gavekort, nu valentinsdag ikke altid ligger i weekenden og derfor må ikke giver tid til det store romantiske hygge. Her kan et gavekort til brunch give jer en hyggelig kærestetur i weekenden.

Fra: 299 kr.​

​24K guldrose

Intet siger "jeg elsker dig" som en rød rose, det ved alle vel? Men af et symbol på evig kærlighed at være er rosen meget skrøbelig og dør efter bare nogle få dage i vasen. Denne guldrose er altså en rigtig rose, som er blevet forgyldt med 24 k guld, så den er blevet helt forgyldt med et lag ægte guld. Vis din kærlighed, og giv din partner en rose, der aldrig visner!

Fra: 399 kr.

Giv noget Fifty shades freed 2018 i gave

​Fifty Days of Play

Hvis du vil give noget indenfor det lidt frække men dog også romantiske, kan Fifty Days of Play spillet være den sjove gave. Spillet er et parforholdsspil hvor i dyster både indenfor romantik og erotik. Hvis der ikke er børn mellem jer, kan i tage et spil efter arbejde på den romantiske dag og gøre den ekstra romantisk.

Fra: 189 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Sødt lingeri

​Lingeri er den klassiske gave fra manden til konen/kæresten, som ofte gives til jul og lignede anledninger. Men det er også velegnet som den søde gave til valentines day. Her gælder det dog om, at finde noget som hun kan lide, for det er trods alt en gave til hende mere end dig som mand.

Fra: 200 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Overrask din kæreste med en lidt anderledes gave der byder på en oplevelse. Bridgewalking er blevet populært, for du får en sjov oplevelse der byder på chancen for at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebælts Bro.


Fra: 295 kr.

Sushi Bazooka

Skab en romantisk aften med hjemmelavet sushi. De fleste piger elsker sushi, så hvis du sørger for at få købt alle råvarer og ingredienser samt denne bazooka, har I helt sikkert en hyggelig aften i vente: I kan lave lige præcis den slags sushi I kan li', I laver det sammen og så slutter I af med at nyde det færdige resultat i stearinlysets skær.

Fra: 149 kr.

Giv en romantisk middag i gave til kæresten

​​Romantisk middag

​En romantisk middag et dyrt eller billigt sted kan være den oplagte romantiske gaveide til kæresten hende. Her kan du overraske med en et gavekort til en gourmet oplevelse.

Fra: 499 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

​Snug Rug tæppe

​Hvis du vil give en praktisk gave til din kæreste, som elsker at sidde hygge i sofaen, så giv hende dette smarte tæppe. Det kommer nemlig med ærmer, hvilket giver hende den fordel , at hun kan holde varmen, læse og drikke te imens. Det er svært at holde et tæppe godt op så man bliver varmet, hvis hænderne også skal bruges - med mindre tæppet har ærmer.


Fra: 249 kr.

Køb Paco Rabanne gavesæt til mænd

​​Parfume

​En enkel og elegant duft i form af parfume, kan være den søde tanke som hun kan bruge i hverdagen. Her kan du give en eksklusiv Bvlgari, Christian Dior JÁdore eller anden.

Fra: 100 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: