Valentinsgaver – hvad skal man give den anden?

Søg inspiration indenfor gaveideer til din kæreste/partner her


Den 14. februar er Valentinsdag - årets mest romantiske dag. Du søger sikkert efter ideer indenfor gode Valentinsgaver, som du kan glæde kæresten med her i 2020. Den amerikanske kærlighedstradition har så småt indfundet sig i Danmark og i dag fejrer mange kærestepar den årlige romantiske dag, hvor romantikken og glæden ved hinanden bliver fejret i forskellige udstrækninger.

Nedenfor har vi samlet et udvalg af forskellige praktiske, søde, sjove, anderledes eller romantiske gaver, som du kan bruge som inspiration. 


Valentinsgaver til hende

brug en GHD glattejern test

Hvis du søger efter en valentinsgave til din kone, kæreste eller partner, så er gaven selvfølgelig afhængig af, hvor meget I går op i Valentinsdag.
Giver I gaver til hinanden og har I sat et loft for hvor meget I hver især må bruge?

Her hos idegryden.dk kan du finde inspiration, og der er forskellige priser og typer af gaver.

giv et gavekort i gave til papirbryllup

​Valentinskort

En traditionel Valentinsdag er med kort, blomster og chokolade fra drengen til pigen, som de fleste nok har set på film. Hvorfor ikke overraske hende med et sødt Valentinskort hvor du skriver, hvorfor du er vild med hende? At vise din kæreste hvad du elsker ved hende, er selvfølgelig noget,  der vil være med til at styrke jeres forhold

årtidens blomsterbuket november

​​Blomster

Hvad er en god gave til kæresten? Her er den gode spontane ting til kvinder selvfølgelig blomster. Hvad end I fejrer Valentinsdag eller ej, er en buket blomster altid en god ide til at vise din kærlighed og taknemmelighed til hende.

giv eksklusivt chokolade i værtsgave

​​Chokolade

Du kan aldrig gå galt i byen ved at købe chokolade - MEN husk, at købe noget chokolade, som du ved, at hun kan lide! MEN husk at købe noget chokolade, som du ved, at hun kan lide! Det er ærgerligt, at starte dagen ud med at give hende noget chokolade, som hun ikke kan lide.

Fra: 40 kr.​

Giv vinsmagning i Aalborg

​​​Middag

En anden traditionel ide, der hører sig til er, at spise en middag sammen. Her er restaurantbesøget den oplagte ide , hvor du kan overraske hende med en oplevelsesgave til en lækker gourmetrestaurant eller en af jeres yndlingsrestauranter. 

Fra: 400 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograf

I de amerikanske film er chokolade, kort, blomster, middag og biograftur den traditionelle aktivitet blandt unge, men det har måske nok ændret sig. Derfor kan du dog godt overraske hende med et gavekort til biografen, der kan bruges en weekendaften sammen eller på selve Valentinsdag.

Fra: 299 kr.​

Giv et par flotte Pernille Corydon øreringe i gave til hende

​​Smykker

En evig klassiker er smykker. Det kan være en personlig gave og det behøver ikke nødvendigvis at være dyr. Det sværeste ved smykker er at finde noget i hendes smag. Du skal selvfølgelig vide om hun foretrækker guld eller sølv, om hun går mest med ring, halskæde eller øreringe, og om hendes stil er afdæmpet eller ekstravagant?

Fra: 120 kr.​

​​​Parfume

En lækker, eksklusiv parfume som Gucci Bamboo, DKNY, Rabanna One Million er en god gaveide, som din kone, kæreste eller partner bliver glad for.

Fra: 100 kr.​

Giv det eksklusive Spaophold i 30 års gave til hende

​​​​Velvære

​Du kan også overveje en af de eksklusive velvære gaver til hende indenfor massage, ansigtsbehandling, wellness eller måske det dyrere spaophold i Danmark, Sverige eller Tyskland. Alle elsker at blive forkælet hvilket wellness absolut må siges, at kunne give dig.

Fra: 250 kr.​

Lækre hud- og hårplejeprodukter

En lækker ansigtscreme, håndcreme eller måske noget hårpleje er en skøn gaveide, der samtidig vil blive brugt dagligt og skabe velvære hos hende.

Fra: 50 kr.​

giv sexlegetøj i kærestegave

En fræk oplevelse

Det frække voksenlegetøj kunne måske være årets Valentinsgave til din kæreste? Her gælder det selvfølgelig om at vide, om hun ønsker at bruge disse ting, og at det er noget, som hun har givet udtryk for at ville prøve - ellers kan det godt blive en akavet Valentinsdag... 

Fra: 70 kr.​


Valentinsgaver til ham

en god gaveide til teenagere eller unge mænd

Der er mange gode gaveideer til mænd og store drenge.  De fleste mænd har måske tendens til at foretrække det praktiske eller sjove, men de fleste vil også blive glade for at få en romantisk gave eller oplevelse. Nedenfor finder du forskellige ideer indenfor sjove, praktiske, romantiske eller fælles oplevelser til ham.

giv den sjove fælles oplevelse til din partner i gave

​Oplevelser

Oplevelsesgaver som en koncert, standup, biograf eller måske en fysisk aktivt er noget, som falder i de fleste mænds smag. Alle elsker oplevelser, så find en aktivitet efter hans interesser hvor I kan lave noget sammen - hvad end det er det afslappende eller vilde. Lige meget hvad, så vil han elske at du har givet ham en gave efter hans smag, og hvis det er noget I skal gøre sammen, vil han elske det endnu mere!

Fra: 240 kr.​

Vinsmagnng hos vinbonden

​​Vin/alkohol

Hvis han elsker en god vin, rom eller måske gin, kan du give en af de gode Amorone eller måske en Opihr- gin. En god Valentinsgave til din mand eller kæreste, som han sikkert vil elske, så længe det er indenfor hans favorit. Hvis du gerne vil være sikker på at give ham det rigtige, så smut ned i en vinhandel og snak med en professionel.

Fra: 60 kr.​

giv ham det smarte VR headset i gave

​Gadgets

Alle mænd har en indre drengerøv, og du kan bringe den frem ved at give ham et gadget. Hvis han er vild med teknik eller måske gaming, så kunne årets personlige gave til ham være en gadget. Men forbered dig på, at det måske vil tage fokus væk fra det romantiske..

Fra: 40 kr.​

​​Romantisk middag

Overrask ham med en romantisk middag for 2. Her kan du med fordel give ham et oplevelsesgavekort, som I sammen kan bruge en aften.

Fra: 699 kr.​

romantisk-ophold-kærestegave

​​​Miniferie for 2

En miniferie for to personer. Oplev et sted i Danmark, som man umiddelbart ikke lige tager til - hvad end det er de smukke søer og skove i Midtjylland, fortryllende Ribe, de mange strande eller dejlige Nordsjælland. En noget dyrere gave, men der vil helt klart blive skruet op for romantikken

Fra: 899 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​​​​Voksenlegetøj

Til manden kan du også vælge noget fræk legetøj til soveværelset. Her kan det være legetøj, som I begge kan bruge og få stor nydelse ud af.

Fra: 99 kr.​


Aktiviteter til valentinsdag?

Køb en salsa oplevelsesgave til 2

Valentinsdag er en sød ting at fejre, og kan sagtens gøres romantisk uden den skal være kommerciel. Gaven kan være en aktivitet i sig selv, hvor I to nyder hinandens selskab. Der er selvfølgelig altid aktiviteterne i soveværelset, et ophold på hotel osv., men I kan sagtens lave andre hyggelige ting sammen  Her kunne I overveje ting som:

  • Strand/Skov – Selvom februar kan være pivkold og blæsende, så kan den også være lidt varm (påen god dag) Det bliver svært at gå om aftenen en mandag, tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag på grund af manglede lys, men en tur i skoven eller stranden, hånd i hånd, kunne være en dejlig afslappende oplevelse sammen.

  • Middag – Lav en lækker middag derhjemme eller inviter kæresten ud og spise på hans eller hendes yndlings sted. 

  • Museum – Besøg et museum i området som din kæreste eller partner har snakket om at besøge eller elsker at besøge.

  • Biografen – De fleste af os elsker en god film, og den er selvfølgelig bedst i biografen sammen med popcorn og cola. Biografen giver selvfølgelig ikke meget snakketid, men giver trods alt kvalitetstid.

  • Brunch – Brunch kræver selvfølgelig at Valentinsdag falder i weekenden eller at I har fri. Men at gå ud sammen en formiddag og bare slappe af uden formål, er lækkert og giver som regel total afstressning og afslapning.

  • Wellness– Besøg et wellness sted i området, hvor I kan slappe af med dampbad, spa eller andet. Det er selvfølgelig ikke billigt, men dog muligt at finde i overkommelig afstand for de fleste.


Denne side er anmeldt af: Berit Hansen Rating 10/10

Click here to add a comment

Leave a comment: