Makeup opbevaring

Søger du akryl bokse eller andet til den gode organisering af dit makeup? Du finder mange forskellige muligheder for makeup opbevaring. [showhide]Her på Idegryden har vi fundet et udvalg af forskellige opbevaringskasser i akryl og træ, der både kan pynte og holde styr på læbestift, pensler, børster, neglelak med mere.[/showhide]

​Ideer til makeup opbevaring

Brug de forskellige produkter her som inspiration til at finde det helt rigtige der falder i med vasketøjskurven, spejle og andet på badeværelset, soveværelset eller andet rum hvor du normalt opbevarer og lægger din makeup.

Køb den elegante Monograph organiser til makeup

​Monograph organiser m. messingkant

​Hvis du ønsker den nye og unikke opbevaring, kan denne Monoghraph organiser måske være perfekt som organiser. Modellen kommer med en messingkant til det smarte udtryk, og findes også som kasse til større ting.

Fra: 349 kr.​

Køb opbevaring til makeup pensler

​Nomess Copenhagen akryl holder

​Hvis du ønsker den stilrene og elegante makeup holder til børster og pensler, er denne Nomess Copenhagen makeup holder til pensler et populært valg. Klar akryl i det populære Nomess som især de yngre generationer elsker.

Fra: 120 kr.​

Nomess akryl opbevaring til makeup

​Nomess Copenhagen organiser

​Den populæreste Nomess akryl boks til makeup er denne Nomess Organiser der kommer i denne lille og en XL størrelse. Kan rumme pensler, børster, læbestift, mascara, læbestift og andet du bruger jævnligt i en god stilfuld organisering.

Fra: 269 kr.​

Stor rummelig akrylholder til neglelak

​​Stor akryl holder til neglelak

​​​Hvis du er vild med neglelak og har mange så kan denne rummelige akryl boks måske være perfekt. Kommer med 4 rækker rum der kan indeholde ca. 10 stk. i hver række. Så perfekt til dig selv eller som gave til hende der elsker neglelak.

Fra: 149 kr.​

Køb Avery makeup roterende opbevaring i hvid

​​Avery ​roterende organiser

​​Du kan vælge en roterende organiser til dit makeup og skønhedsprodukter som kan stå på bordet eller hylde. Den kommer i hvid eller sort farve, og i en mindre i højden men mere kompakt model også.

Fra: 199 kr.​

Brug de flotte æsker til opbevaring af makeup

​Akrylboks med skuffer

​​​​en anden smart akrylboks til neglelak er denne boks der også kommer med to skuffer. En model du kan finde flere steder som Bilka, Jysk, Ikea og online hvor udvalget indenfor bokse og æsker til opbevaring er stort.

Fra: 279 kr.​

Køb den eksklusive opbevaring til dit makeup

​Nomess balsaboks i sort

​Hvis du ønsker den eksklusive opbevaringsboks er Nomess balsabokse måske det rigtige. En flot kasse i balsatræ der kan pryde i soveværelset, hvor du også får et spejl til at lægge makeup. Denne sorte bokse koster mere end den lyserøde model.

Fra: 879 kr.​

Kæb Nomess balsabokse til opbevaring

​Nomess balsaboks i lyserød

​Du finder også Nomess Copenhagen balsaboks i lyserød og til en billigere pris. Elegant opbevaring der kan være en af de flotte gaver til hende indenfor både skønhed og bolig ting.

Fra: 689 kr.​

Køb en smart opbevaringsbakke til skuffen

​​Avery makeup organiser bakke

​Hvis du ønsker organisering af makeuppen i skuffe, kan denne billige Avery bakke med 12 rum måske være perfekt til skuffen. Kan indeholde en del forskellige produkter.

Fra: 199 kr.​

køb akryl bokse til vatrondeller m.m.

​​Nomess Clear Twin Organiser

​​Til opbevaring af vatrondeller, pinde og andet kan den runde Nomess Twin Organiser i klar akryl måske være det helt rigtige der kan pryde på badeværelset. Elegant og enkelt design der tager sig godt ud.

Fra: 180 kr.​

Køb en billig opbevaringsholder i plastik

​​Klar holder m. 5 rum

​​En stor holder i klar med 5 rum til forskellige makeup produkter. Holderen er rummelig og kan holde styr på alt det daglige makeup hvad end det er på teenageværelset eller til voksne.

Fra: 149 kr.​

Køb Hay akryl bokse med mere

​​​Skrå akryl holder med 5 rum

​​​​En anden model med 5 rum er denne der er med skrå kant nedefter. Det giver et lidt andet udtryk og kan som sådan tage sig bedre ud rent visuelt end den forrige model.

Fra: 169 kr.​

Køb akryl bokse til ophæng og stående på bord

​​​​Stor makeup opbevaring

​​​​en udvidet model end den forrige er denne der er tilsat to skuffer til accessories eller småting. En praktisk og stor holder der kan pynte sammen med en magasinholder, knagerække og andet i værelset.

Fra: 299 kr.​

Tips til opbevaring til makeup

Hvis du ønsker den gode holdbarhed og hygiejne i forhold til makeuppen, kan du med fordel overveje disse tips der anses for optimalt i forhold til at opbevare makeup. Det skal dog siges, at opbevaring af makeup du bruger, nok sagtens kan holde sig på badeværelset hvor de fleste trods alt opbevarer makeup.

  • Ren makeup pungen: Makeup pungen bruges når du skal ud. Her kan der samle sig mange rester af  overskydende øjenskygge, pudder, rouge,  foundation osv. Det kan give en dårlig hygiejne ved at overføre skidt og bakterier. Derfor skal du sørge for at holde din makeup pung ren, hvilket kan gøres på meget få minutter.
  • Rens børster & svampe: Dine pensler, børster og makeupsvampe skal du også holde rene. Helt ligesom pungen så overfører du bakterier, hvis ikke du bruger de par sekunder på at rense produkterne i shampoo et par gange om måneden. Og det giver uren hud på sigt.
  • Kølig og tør opbevaring: Makeup er bedst, hvis du opbevarer det mørkt og køligt. Her kan f.eks. neglelak holde sig bedre ved at blive opbevaret i køleskabet. Det er dog lige fanatisk nok. Men helt ligesom at opbevare bestemte produkter i en mørk skuffe eller andet, så bliver holdbarheden længere ved det kølige eller mørke opbevaring.
  • Låg: Når du har brugt makeup, så husk at putte låg på igen efter brug. For meget makeup bliver ødelagt fordi tingene måske går for hurtigt.
  • Fingre: Hvis du bruger fingre nede i makeuppen, så husk altid at vaske hænder først. Dine hænder er den største kilde til at overføre bakterier.

Hvordan renser du pensler og svampe?

Det er ganske nemt og hurtigt at rense dine pensler og makeupsvampe. Du gør sådan her:

  • Gør penslen eller svampen våd i lunken vand
  • Kør penslen blidt rundt i hånden mens du tilfører lidt shampoo
  • Skyl efter så shampoo og det opløste skidt skylles af

Hvis du har svampe der ikke kan renses godt nok på denne måde, kan du smide dem i en vaskepose og vaske på 60 grader i vaskemaskinen. Så enkelt, nemt og hurtigt er det at rense dine makeup pensler, børster eller svampe og noget du bør huske.

Hvor længe kan makeup holde sig?

Selv med den rigtige opbevaring, er der selvfølgelig udløbsdato på makeup. Men du kan dog optimerer de forskellige produkter med et par gode tips, som du kan læse mere om på Samvirke her.

Inspiration med forskellige måder til opbevaring

Du kan med fordel se videoerne her med mere inspiration til hvordan du kan opbevare din makeup. Her får du forskellige ideer der måske er ganske fordelagtige til dig.

Click here to add a comment

Leave a comment: