19 legetøjsgaver til 2 årige

Hvis du søger efter gode gaver til 2 årige piger og drenge, så har vi her på Idegryden fundet det sjove og gode legetøj der virker. 2 år er lig med den alder hvor børnene begynder at blive mere opmærksomme på andre i leg. [showhide]Her efterligner og inspirerer børn hinanden, så deres fantasi for alvor får lov til udfolde sig. Derfor er er godt legetøj til denne aldersgruppe mere gruppe orienteret, end de gode gaveideer til 1 årige børn.[/showhide]

19 legetøjs gaver til 2 årige der hitter

Vi har fundet forskellige gaveideer indenfor legetøj som vil glæde, udfordre og underholde dit barn eller børn i lang tid.

Giv den sjove bog i gave til den 2 årige pige

Bøger

Bøger er selvfølgelig ikke så meget bevendt til gruppeleg for børn. Børn bliver dog noget mere nysgerrighed og opmærksomhed i 2 års alderen. Her begynder bøger for alvor at blive interessante helt ligesom sangbøger kan give den sjove leg og stund for barnet – Vel og mærke før MGP sætter ind. En god boggave kan glæde både de store som små.


Fra: 110 kr.​

Giv de populære Rubens Cutie dukker

​​Rubens Cutie dukke

​​De populære Rubens Cutie dukker er velegnet fra 0 år og op. Her kan den også sagtens bringe meget glæde til pigen der fylder 2 år, for dukkerne er dejlig bløde og kommer i en perfekt størrelse.

Fra: 279 kr.​

Køb Gurli Gris verden i gave til 2-3 årige børn

​​Gurli Gris Verden

​Gurli Gris på Ramasjang er en favorit ved mange små, hvor det enkle liv i Gurli Gris verden fascinerer. Og hvorfor ikke give det sjove legetøj i temaet, som med garanti vil blive et hit ved den store 2 årige eller det 3 årige barn.

Fra: 399 kr.​

køb et godt kvalitets legekøkken i gave til piger

Legekøkken

Et legekøkken er især udbredt til piger selv om mange drenge også leger med dem. Det er dog især piger der kopierer mor, og gerne vil skabe mad, kager og andet fra deres egen køkken. Legekøkken og legemad er det perfekte legetøj til 2 årige piger eller drenge.


Fra: 500 kr.​

giv et eksklusiv værkstedsbænk i træ som gave til den 2 årige dreng

Værkstedsbænk

Hvor køkkenet hovedsageligt er til piger, er værkstedsbænken ofte mest tiltrækkende for drenge. ​Og selvfølgelig skal drenge have lov til at udfolde sig med værkstedsbænke, for det er sjovt og giver ligesom et legekøkken, mange timers underholdningen for drengen - eller piger hvis så.


Fra: 1495 kr.​

giv en puky løbecykel i gave til drengen på 2 år

Puky 2 hjulet løbecykel

Noget af det bedste legetøj til at styrke barnets motorik og balance er en 2 hjulet løbecykel. Det er samtidig super sjovt for barnet og faktisk er det også en okay aflastning, for de fleste børn elsker at køre på Pukyen, så der kan blive udforsket i et større areal uden trætte fødder.


Fra: 529 kr.​

giv den 2 årige malebøger i gave

Malebøger

Børn elsker at male og tegne og ikke nødvendigvis på papir. Dog er en malebog dog noget der fænger alle børn med en lille kunster i maven, og samtidig med det giver god underholdning til barnet, så er det også en god billig gaveide til 2 årige.


Fra: 39 kr.​

køb det populære bobles i gave

Bobles

Bobles giver meget sjovt og eksklusivt legetøj hvor barnet rigtig kan tumle. Det er super godt tumlelegetøj men dog også i den noget dyrere ende af gaveideer til børn. Du finder nemlig rigtig mange forskellige figurer indenfor Bobles​.


Fra: 600 kr.​

køb magformers i julegave til barnet

Magformers

Drengen eller pigen på 2 år kender med garanti til Magformers eller Magna Tiles fra vuggestuen eller børnehaven. Et godt legetøj der giver barnet lov til at udfolde sine kreative evner samtidig med at der kan udforskes. Et godt legetøj der virkelig er slået igennem til aldersgruppen.


Fra: 400 kr.​

giv en dukkevogn i fødselsdagsgave til pigen på 2 år

Dukkevogn

Dukkevognen er noget som pigen på 2 år vil elske. Her er det en fordel at vælge dukkevogne i en ordentlig størrelse, så hun kan komme udenfor og få tur helt ligesom mor gjorde/gør med hende. Der findes mange dukkevogne i forskellige prisklasser og udformninger, hvor du finder inspiration til hvilken, her på Baby.dk.


Fra: 400 kr.​

Giv de populære Paw Patrol bamser i 2 års gave

​Paw Patrol bamse

​Paw Patrol er ofte en favoritter ved de årige drenge eller piger der ser Ramasjang. Super sjov serie for de små, om 5 små hunde og deres "leder" der redder verden på mange forskellige missioner - Det fænger ved små børn.

Fra: 79 kr.​

køb en garage i gave til den lille dreng

Parkeringshus/Garage

En garage eller parkeringshus til biler er det traditionelle legetøj til drenge. Det med biler og parkeringshus med forskellige muligheder, giver ham den sjove leg hvor kreativiteten får frit løb og samtidig noget legetøj der kan bruges sammen med en ven.


Fra: 500 kr.​

Brio tog er den sjove gave for små børn

Brio​

Brio togbanen er populær blandt børn, og i legekæden eller andre steder hvor der ofte er Brio udstilling, vil du opleve at alle små børn vil suget hen til og lege. Brio er nemlig super sjovt, og det at kunne køre et tog rundt også selvom man måske ikke rammer plet hver gang, er en fed oplevelse og leg for barnet. Perfekt til både drenge og piger i 2 års alderen.


Fra: 200 kr.​

Køb Baby Born barnevogn i gave til piger på 2-3 år

​​Baby Born banevogn

​​Til den store 2 årige eller 3 årige pige (eller dreng) kan du give Baby Born barnevognen. Her er det logisk at kombinerer med babyen, men i den alder er det ofte mere bamser og andet der skal køres tur og plejes.

Fra: 249 kr.​

Giv sjove dyremagneter i gave til børn

​Sjove magneter

​Sjove magneter som kan leges med på køleskabet eller en tavle på børneværelset, kan være en god gave til drengen eller pigens fødselsdag, jul eller andet. Det er noget, som de fleste børn elsker at lege med og er måske også blandt barnets gaveønsker.

Fra: 130 kr.​

Giv et sjovt by motiv gulvtaeppe i gave til barnet

​Legegulvtæppe

​Et sjovt legegulvtæppe til børneværelset kan være det rigtige til hans eller hendes fødselsdagsgave. Her finder du mange forskellige motiver som by, veje, slotte og andet, som passer perfekt til drenge eller piger.

Fra: 200 kr.​

Køb duplo i gave til 2 årige

Lego Duplo

Duplo kan stadig være det fascinerede motorik legetøj for ham eller hende der bliver 2 år. Her kan du give det lidt mere avanceret indenfor Duplo, som dog ikke holder mere end til 3-5 års alderen hvor Lego begynder at blive mere interessant.

Fra: 229 kr.

Giv en de små synger fischer price microphone i gave til børn

​De små synger mikrofon

​En sjov mikrofon som via højtaler afspiller barnets sang og med optager, også lave en optagelse som han eller hun kan afspile, er et hit ved de fleste. Alle børn elsker at synge(stort set), og nu kan de imponerer med deres egen mikrofon som optager deres store X-Factor skills - enhver forældres drømme legetøj 🙂

Fra: 270 kr.​

Køb en indkøbsvogn i træ som gave

​Indkøbsvogn i træ

​At lege køkken eller købmand er noget som de fleste drenge og piger elsker i 2 års alderen. Her kan en eksklusiv indkøbsvogn i træ måske være det helt perfekte. Prisen er høj, men kvaliteten er også i top.

Fra: 599 kr.​

Click here to add a comment

Leave a comment: